Las Vegas -sanger overlever Simon Cowells udfordring om 'AGT'

Daniel Emmet lærte en ny sang tirsdag aften. Han overlevede også sin audition - faktisk to af dem - på America's Got Talent. (Youtube)Daniel Emmet lærte en ny sang tirsdag aften. Han overlevede også sin audition - faktisk to af dem - på America's Got Talent. (Youtube) Daniel Emmet vises i 'The Cocktail Cabaret' lørdag den 17. juni 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Daniel Emmet vises i 'The Cocktail Cabaret' lørdag den 17. juni 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Daniel Emmet vises i 'The Cocktail Cabaret' lørdag den 17. juni 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Daniel Emmet indtager centrum i åbningsaftenen for den musikalske anmeldelse 'The Cocktail Cabaret' på Cleopatras pram i Caesars Palace Hotel & Casino. Torsdag den 30. november 2017. Glenn Pinkerton/Las Vegas News Bureau

Nå, Daniel Emmet lærte en ny sang tirsdag aften.

Han overlevede også sin audition - faktisk to af dem - på America's Got Talent.

Den 25-årige medstjerne i The Cocktail Cabaret på Cleopatras pram på Caesars Palace indtog scenen med at imponere dommerne, især Simon Cowell , med sin egen originale sang.

Simon, da han er den musik -fyr, han er, vil jeg imponere ham, ikke kun med min vokal, men min sangskrivning, sagde Emmet i et optaget interview, før han optrådte live på NBC -konkurrenceshowet. Virkede som en god idé i øjeblikket, og Emmet modtog bifald, da han sang dette nummer.

ghost adventures winchester mystery house fuld episode

Men han fik også Cowell Scowl.

Cowell stoppede nummeret halvvejs og spurgte: Har du en anden sang? Emmet sagde, at han ikke gjorde det.

hvor meget er lil mo værd

Du kommer ikke herud, hvis du ikke har en anden sang, sagde Cowell. Det er hvad live auditions handler om. Du har en meget god stemme, men det handler også om at forbinde med den rigtige sang. Jeg vil have, at folk der kommer herud, gør det godt, men at synge den sang er ikke nok.

Cowell havde en sang i tankerne, som på én gang var smuk, perfekt til Emmets crossover-klassiske stil og stort set ukendt.

Jeg kender en sang, men du vil ikke kende den, sagde Cowell fladt til forskrækkelse for sine dommere.

Kun Simon kender til sangen! Melanie Mel B. Brown råbte. Cowell svarede, at han havde en smuk smuk sang, som ville være fantastisk.

angus t jones nettoværdi 2015

Melodien var Il Divos Passera, som en tjener havde sunget for Cowell på en restaurant for cirka 15 år siden. Han indspillede senere med pop-operaensemblet Il Divo, som han skabte i 2004 i sit SyCo Music-label.

Emmet havde bestemt ikke kendt til, at sangen nedskrev teksten og lyttede til sangen på sin telefon.

Jeg er begejstret, men jeg er helt vild, sagde Emmet, der opførte sin hjemby som sit originale Rochester, N.Y., til introduktionerne til showet. Jeg aner ikke, hvad der skal ske.

Og Cowell krævede, at Emmett sang på italiensk og lærte sangen på en time.

Emmett vendte tilbage for at blive mødt af Mel B.s kommentar. Hvis du trækker dette fra, bliver jeg så imponeret over dig.

hvor mange penge har betjenten

Inden for 20 sekunder efter åbningen af ​​sangen stod publikum og jublede Emmetts optræden. Dommerne stemte ham ind i konkurrencefasen af ​​showet.

#Repost @agtauditions Hvad holder jeg ?? Stil ind på NBC for at finde ud af det !! AGT starter NU !!! #umulig udfordring

Et opslag delt af Daniel Emmet (@danielemmet) den 19. juni 2018 kl. 19:45 PDT

Dette viser din ambition. Du havde en svær sang at lære og synge, og du gjorde det utroligt godt, sagde Cowell. Jeg kunne virkelig godt lide dig. Emmett forbliver i live, og han har Cowell - og en ukendt tjener - at takke.