Las Vegas Strip -ikon Frank Marino slutter sig til 'Legends in Concert'

Frank Marino optræder som Joan Rivers. (Divas Las Vegas)Frank Marino optræder som Joan Rivers. (Divas Las Vegas) Frank Marino vises på det daværende Imperial Palace Showroom under et show i 2010. Marino er indstillet på at deltage i 'Legends in Concert' castet den 11. september (Erik Kabik/ Erik Kabik Photography) Finalen af ​​'Legends in Concert' på Tropicana Theatre. Frank Marino slutter sig til rollelisten den 11. september og slutter sig til skildringer af Lady Gaga, Elvis, Freddie Mercury og Pat Benatar. (Legender i koncert)

Frank Marino siger det selv: Det har været et virkelig mærkeligt år.

Dette fra en mand, der har brugt boldkjoler på arbejde i 33 år.

Væk fra scenen i mere end 13 måneder vender den mangeårige stjerne i Divas Las Vegas tilbage til optræden med Legends in Concert på Tropicana. Marino vil se showet i sin berømte Joan Rivers-rolle fra 11. september-nov. 19.Marinos fremstilling er et klassisk begrænset engagement. Han forlader Legends i november med planer om at genoplive divaer i februar på et nyt sted på The Strip. Og dette løb lukker forhænget for Marino's Rivers -karakteren.

Det gav bare mening at trække det tilbage med 'Legends', for at gøre det med deres show, sagde Marino under en samtale i sit hjem i Las Vegas fredag ​​eftermiddag. Lige siden Joan passerede, har det været mere en hyldest end en efterligning. Jeg laver Joan mellem handlingerne med nyt materiale. Det har dræbt mig for ikke at kunne lave mine nye Donald Trump -vittigheder, ikke at være politisk, men bare sjove replikker, der omhandler ham i Washington, og at skulle flytte ind i et mindre hus i et meget dårligt kvarter.

b&b restaurant las vegas

For 25 år siden spøgte Marino faktisk med Rivers i sit talkshow om aftenen om at tage karakteren til Legends. Da Rivers interviewede en kvartet af efterlignere, spurgte hun gruppen: Hvad sker der, når jeg dør? Du kan fortsætte, ikke? Marino svarede: Vi laver 'Legends in Concert!'

Rivers optrådte selv på scenen i det gamle Tiffany Theatre i Trop, tidligt i sin karriere. Hun døde 4. september 2014, og Marino har fortsat sin fremstilling.

Marino slutter sig til Legends fall lineup af Freddie Mercury, Pat Benatar, Lady Gaga og Elvis. Mercury og Benatar (der selv opføres på Encore Theatre fredag ​​og lørdag aften) er nye i Vegas -rollen. Legends er i sit 36. år på The Strip, det længst kørende sceneshow, der i øjeblikket er i produktion i Las Vegas.

Legends embedsmænd og hotelbestyrere byder den 55-årige Marino velkommen til showet.

Legends in Concert fortsætter med at udvikle sig med hvert nyt utroligt cast, og vi er meget spændte på at bringe legendarisk komedie til vores fans med talenterne fra den eneste Frank Marino, sagde Legends Corporate Marketing Director Mærke Mercer . Det er virkelig passende, at han vil fremføre sin hyldest til Joan Rivers i det samme showroom, som hun engang overskrev.

Siden sin debut i Tropicana Las Vegas har Legends in Concert været et hit blandt vores lokale og gæster på ejendommen, sagde Tropicana General Manager Aaron Rosenthal . Vi er absolut begejstrede for at byde Las Vegas -legenden Frank Marino velkommen i det nye hyldestshow i efterårssæsonen.

hvor meget er tiger woods værd nu

Legends -kørslen markerer Marinos første forestilling i et show med billetter, siden Divas blev tvunget til at lukke pludseligt efter sin optræden på The Linq Hotel den 26. juni 2018, efter at en intern Caesars Entertainment -undersøgelse fandt ud af, at showet havde forkert håndterede midler, der var beregnet til at blive leveret til Make -Et ønske fra det sydlige Nevada. Marino foretog økonomisk restitution til Make-A-Wish, der oversteg seks tal, og undskyldte offentligt for det, han beskrev som sin uagtsomhed i episoden. De to sider blev således enige om at afslutte deres partnerskab.

Nevada Gaming Control Board lancerede også sin egen undersøgelse af sagen, der begyndte i juli 2018. Bestyrelsen meddelte i januar, at den havde afsluttet sin anmeldelse uden at afsløre nogen af ​​dens resultater. Marino siger, at han aldrig har hørt fra nogen på Gaming Control Board om hændelsen, der førte til, at hans show blev lukket; Caesars Entertainment har afvist yderligere kommentarer til sagen.

Det har været hårdt, jeg kommer ikke til at lyve, og jeg ville ikke ønske dette til nogen, sagde Marino, der er blevet behandlet for angst i sin tid væk fra scenen. Jeg har aldrig set det komme.

Marino har været i samtaler med flere ejendomme i løbet af det sidste år. Blandt dem: Mirages 1 Oak Nightclub (før det iscenesatte Scott Bradlees Postmoderne Jukebox Hideaway), SLS Las Vegas (før det bragte Ester Goldbergs Totally Outrageous Brunch til The Sayers Club), underudviklet berygtelse i Neonopolis (Marino siger, at han ikke ønskede at være et marsvin i et nyt sted i centrum), Stratosfæren (hvor Marino faktisk havde godkendt en pressemeddelelse, der annoncerede Divas 2.0, inden hotellet trak sig tilbage fra aftalen uden forklaring) og - i sidste måned - Hooters 'Night Owl Showroom (hvor hotellets ejerskabsopstilling forventes snart at ændre sig).

Resultatet efterlod Marino en fornuftig mulighed: Optræd som floder endnu en gang i Legends og sæt op til en tilbagevenden med Frank Marinos Divas Cabaret i 2020. Han siger, at han vil være på scenen, før det længe ventede RuPaul's Drag Race-show ruller ind i Flamingo dette efterår.

Marino er også færdig med sin seneste bog, Drags to Riches, som han planlægger at udgive selv næste år.

ghost adventures sæson 17 udgivelsesdato

Det er stort set skrevet nu, bortset fra det sidste kapitel, siger manden, der åbnede i Aften på La Cage ved Rivieraen i 1985. Bogen vil forklare alt, hvad der er blevet læst, eller læst forkert, om mig. Jeg vil bare have en stor, triumferende slutning.