Las Vegas Strip ultra-pool Wet Republic indstillet til makeover

Wet Republic på MGM Grand vises i løbet af sæsonen 2019. (Wolf Productions)Wet Republic på MGM Grand vises i løbet af sæsonen 2019. (Wolf Productions) Wet Republic på MGM Grand skal opgraderes og genåbnes til sommer. (Wolf Productions)

Som konkurrerende dagliglivsdestinationer bukke under for kaos , Wet Republic er stadig flydende.

MGM Grand's 12-årige akvatiske festenklave skal renoveres. En omfattende revitalisering er planlagt til denne sommer ved ultrapoolen, der drives af Hakkasan Group.

hvor meget tjener Sean Hannity om året

Ifølge en pressemeddelelse, der blev udsendt onsdag morgen, vil rummet blive renoveret med en fascinerende arkitektonisk og audiovisuelt design revitalisering. Forvent ekstra dykkepuljer, et større forestillingsarrangement, forhøjede cabanas og bungalows, nye møbler og fordybende teknologi, der endnu ikke er set på Vegas -klubscenen.Rockwell Group indgår partnerskab med Hakkasan i forfriskningen af ​​det 54.500 kvadratmeter store festlokale. Designerne vil arbejde med layoutet på plads, som omfatter 10 luksus cabanas, 12 VIP-bungalows og en 2500 kvadratmeter stor åben lounge.

Sådanne kunstnere som Tiësto, Zedd, Martin Garrix, Steve Aoki og Illenium er planlagt til overskriften Wet Republic til sommer (billetterne er til salg den 4. februar kl wetrepublic.com ).

Klubben planlægger at introducere et rekonstrueret kunstnerforestillingsrum med en tilpasset DJ-bod understøttet af ny audiovisuel produktion. Den nye iscenesættelse er rettet mod et punkt på hoveddansegulvet.

Det nye forestillingsrum, der leverer en mere engagerende kunstneroplevelse og klarere sigtelinjer fra alle vinkler i lokalet, kulminerer på et tidspunkt, der når ud til hoveddansegulvet.

De nye højttalere er indrettet af L-Acoustics Kara og ARCS II, bag det samme lydopsætning som Omnia Nightclub på Caesars Palace. Det 4.000 kvadratmeter store LED-display er designet af Dublin AV-firmaet AudioTek. Klubben understreger omdrejningspunktet for skærmstrukturen er en 13-fods interaktiv terning med pixelkortlægning og farveblandefunktioner direkte over kunstnernes forestillingsrum.

Bortset fra sit sortiment af headliners, planlægger Wet Republic tema poolpartier med VIP -flaskepræsentationer og opdaterede F & B -tilbud.

Wet Republic er en kendt leder i det daglige liv, ikke kun i Las Vegas, men rundt om i verden, Derek Silberstein, udtaler vicepræsident for natteliv for Hakkasan Group, i en erklæring. Vores ry er forankret ved at skabe bemærkelsesværdige oplevelser for vores gæster. Opgraderingen af ​​Wet Republic og dens imponerende nye tilbud giver os mulighed for at fortsætte med at gøre det på et hidtil uset niveau.

ræv og venner steve doocy løn