Las Vegas byder velkommen til violiner på millioner dollar i orkestershow

Donato Cabrera arbejder med Las Vegas Philharmonic i Reynolds Hall torsdag den 5. marts 202 ...Donato Cabrera arbejder med Las Vegas Philharmonic i Reynolds Hall torsdag den 5. marts 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donato Cabrera arbejder med Las Vegas Philharmonic i Reynolds Hall torsdag den 5. marts 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Donato Cabrera arbejder med Las Vegas Philharmonic i Reynolds Hall torsdag den 5. marts 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats 'Miss Behave Game Show' er i Back Room Theatre på Bally's. (UD Factory) Miss Behave og Tiffany fra 'Miss Behave Game Show' på Bally's vises på det blå tæppe forud for 'One Night For One Drop', der blev afholdt på O Theatre i Bellagio fredag ​​den 8. marts 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal @JohnnyKats

Kats! Bureau ved denne skrivning er den forreste række af Reynolds Hall i Smith Center for Performing Arts, øvelser til Vivaldi Four Seasons - March Into the Stradosphere -showet kl. Lørdag. Musikdirektør Donato Cabrera arbejder med de samlede strygere, og jeg har taget mine hårdhælede støvler af, fordi de klunker gennem de nuancerede Vivaldi-stykker, mens jeg tager billeder på min telefon.

De fire solister i lørdagens program spiller Stradivarius-violiner langt ældre end selve byen Las Vegas, der stammer fra slutningen af ​​1600-tallet og begyndelsen af ​​1700. Uindviede spørger måske: Har de ikke råd til nye instrumenter? Men den samlede værdi af violinerne i programmet overstiger $ 50 millioner.

har honor kneafsey rygmarvsbrok

Koncertmester De An Letourneau spiller en 300-årig Stradivarius til en værdi af 6,6 millioner dollars. Du får kuldegysninger, når du er i nærheden af ​​et sådant instrument, jeg opmuntres, for i de omkring 15 år, jeg har kendt Letourneau, er det eneste værdifulde element, jeg har set hende tabe, et skud af Crown Royal i Rush Lounge under en Frankie Moreno show.Når jeg så denne forestilling, husker jeg godt, da violinmester Joshua Bell åbnede Smith Center ved at spille sin $ 4 millioner dollar Stradivarius, der stammer fra 1713. Bare Bell og det instrument, under søgelyset. Flere stjerner indtog scenen den aften, herunder Carole King, John Fogerty (med sin berømte Louisville Slugger-fashionede guitar), Willie Nelson og Arturo Sandoval.

Men den, man husker, var med tiden Bell og den violin. Denne weekend skal genoplive den rige følelse af disse violiner, som virkelig er instrumenter til alle tider.

Vis blanding hos Bally's

Miss Behave Game Show lukker, og X Rocks flytter, da Caesars Entertainment gør The Back Room at Bally's til et nattelivskoncept. X Rocks holdt sit sidste show i rummet søndag Miss Behave lukker den 22. marts.

Seth Yudofs UD Factory har senest produceret Miss Behave, og Yudof pegede på Caesars stadig uspecificerede nattelivsplaner for rummet som årsagen til dets lukning.

X Rocks, den topløse revy i Stabile Productions-kollektivet, planlægger at genåbne på et renoveret Buca di Beppo-sted den 19. marts. Det rum ligger lige på tværs af gangbroen fra The Back Room, og X-teamet øver i øjeblikket en ny version af produktionen, der åbnede i Kings Room, nu Comedy Cellar, i Rio i august 2013.

Miss Behave skaber Amy Saunders åbnede det larmende, stort set improviserede spil-publikumsdeltagelse for næsten tre år siden. Hun tager tid til at revurdere hendes shows levedygtighed i Las Vegas. Det er muligt, at hun vil udføre pop-up-shows, indtil hun finder et mere mangeårigt sted og bruger sin Vegas-tilknytning til at markedsføre showet i udlandet.

Som det er blevet bevist af den fantastiske Miss Behave, er iscenesættelse af et lille show i Vegas både en velsignelse og en forbandelse: Det er let at flytte, og det er let at flytte.

Fator dato-eller

Terry Factors sidste dato på Mirage er den 20. juni. Det kan ændre sig, da han spejder steder med den mangeårige produktionspartner MGM Resorts International. Hotellet holder fast i sit nuværende sortiment af tilbagevendende overskrifter Boyz II Mænd og Kenny Babyface Edmonds , Aces of Comedy og tryllekunstneren Shin Lim med Colin Cloud.

Jeg forventer, at Lim's Limitless -show bliver forlænget ud over hans nuværende tidsplan, der slutter 7. juni. Også, jeg har i løbet af de sidste måneder bemærket en udfasning af Terry Fator Theatre som navnet på rummet. MGM Resorts har været sammen med Mirage Theatre for sine non-Fator-produktioner. Tegneserien Nikki Glaser omtalte i sin debut i rummet 16. februar Fator som værelsets navnebror, men udtalte sit efternavn forkert som FAH-tor. Hun tilføjede, jeg kender ham ikke, men jeg er sikker på, at han er fantastisk.

Og dette

Har nogen bortset fra mig tænkt på at pakke Fator og Gordie Brown i et co-headlining show? Jeg vedder på, at den ville sælge, og jeg har hørt om (og observeret) langt værre begreber ...

Ingen M&G på Saxe -shows

For flere uger siden var en af David Saxes kunstnere vendte tilbage fra et krydstogtskib, ligesom corona-skræk eskalerede i Kina. Underholderen foreslog at skære kasternes møder og hilsner i Saxes shows. Saxe gjorde netop det, foran skræmmen i U.S. Zombie Burlesque, Vegas! Showet og V! The Ultimate Variety Show møder ikke længere fans efter deres forestillinger på V Theatre og Saxe Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood.

Jeg var ikke sikker på, om det var det rigtige træk, men det viste sig at være det rigtige træk, siger Saxe.

V