Hyggelig komiker Andrew Norelli en regelmæssig fyr, der er værd at se

5823319-0-45823319-0-4

Hvem er Andrew Norelli?

Bare en normal fyr, der fastholder, Du behøver ikke at leve livet fuldt ud hver dag. Vælg dine dage. En der er ret god til teknologi, men bare ikke kan følge med i den hastighed, den udvikler sig. Nørderne skal holde seks måneders pause for at lade os andre komme ind.

Men hvorfor er han overskriften på Las Vegas Hilton?Det svar, der bedst begrunder det, hjælper dig ikke meget: Han er vinderen af ​​World Series of Comedy, en stand-up-konkurrence, der bare var en af ​​for mange Las Vegas-begivenheder til at følge med sidste år.

Men Alexis Park-konkurrencen-sammen med en anbefaling fra de mere kendte Hal Sparks-hjalp Norelli med at lande en kaj i Hilton's Icons of Comedy. Ambitiøst navn til side, Shimmer Cabaret-serien bliver mere et hjem for komikere, der er strandet mellem de anonyme klubregninger og koncerterne med store navne.

Men her er et andet svar: Selvom han stort set stadig er i den anonyme klubkategori, er Norelli en komiker værd en hel time af din tid. Og det gør han ved at være en almindelig fyr, ikke en tv -stjerne eller en overforstærket scenekarakter.

Jeg er ikke kantet. Ikke sejt. Det er alt, hvad jeg har, alt hvad jeg kan trække ud, fortæller han til publikum om sin almindelige skjorte og jeans. Jeg kan have en drage (tatovering) på min arm, og jeg vil stadig ligne korlæreren fra 'Glee.'

Han er så normal, at han ikke engang kan skrige Point Break -linjen, jeg kan ikke klare et bur!

Sir, slå dig til ro. Jeg fortæller dig bare, at Jamba Juice er lukket.

Alligevel varmer du hurtigt til hans sympatiske scenetilstedeværelse og fornuftige indsigt. Han bor i Californien, en stat med et uforholdsmæssigt stort antal buff og smukke mennesker. Så de tildeler sig selv lidelser, som resten af ​​landet ikke har hørt om, som hvedegluten -miltlidelse.

Hans gennemsnitlige liv tager ham til steder, vi alle går hen, så han laver vittigheder om Best Buy og andre selskaber, der normalt flyver under radaren fra flyselskabsbesatte komikere. Nogle virksomheder opgiver at forsøge at sne dig, siger han. Motel 6 sætter forventningerne så lavt, at det eneste, de virkelig lover, er: Du er udendørs. Vi er indendørs. Kom ind.

Disse citerede fragmenter gør ikke retfærdighed over det omhyggelige udformning og tempo i Norellis vittigheder, men dommerne lagde mærke til det i sidste efterårs stand-up-konkurrence.

Konkurrencer sætter dig i en unaturlig situation med et andet pres, siger Norelli telefonisk. Det tvinger dig til at være mere præcis. ... Dommerne ser på kvaliteten af ​​dit indhold, hvordan du starter dit sæt, hvordan du inddeler dig i hver spøg. Ting en normal skare ikke engang ville være bevidste om.

Det virker lettere at være sig selv end for eksempel en forstørret scenetilstedeværelse som Carrot Top eller afdøde Mitch Hedberg. Men normalt kommer med sine egne udfordringer. Det er stadig forbløffende, hvor lang tid det tager bare at finde ud af, hvad der er interessant ved dig, og hvad der er anderledes ved dig, og hvordan du kan sige dine sande meninger på en interessant måde, siger han.

En anden interessant ting ved Norelli: Han arbejder rent, men man bemærker det næsten ikke, før han påpeger det. Du kan være nervøs eller provokerende, mens du stadig er forsigtig og præcis med dit sprog, siger han. Men de fleste mennesker er ligeglade. Alt mængden vil have dig til at gøre er at være god.

Kan en normal fyr, der arbejder rent i Las Vegas, virkelig blive et ikon for komedie? Det vil tiden vise. Men i en weekend er Norelli i det mindste et ukendt navn, du kan stole på.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeldelse
Andrew Norelli
22.00 i dag-søndag
Shimmer Cabaret på Las Vegas Hilton, 3000 Paradise Road
$ 20 ved døren (732-5755)
Karakter: B