Linda Evans nettoværdi

Hvor meget er Linda Evans værd?

Linda Evans nettoværdi: $ 20 millioner

Linda Evans Netværdi: Linda Evans er en amerikansk skuespillerinde, der har en nettoværdi på 20 millioner dollars. Hun er måske bedst kendt for at optræde i den primære sæbeopera 'Dynasty.'

Tidligt liv: Linda Evans blev født den 18. november 1942 i Hartford, Connecticut, den anden af ​​tre døtre til Arlene og Alba Evenstad, som begge var professionelle dansere. Da hun var seks måneder gammel, flyttede familien fra Hartford til Hollywood, hvor Evans deltog i Hollywood High School. Hun blev introduceret til drama gennem skuespilklasser, som hun tog for at forsøge at overvinde sin lammende generthed.
Fungerende karriere: Evans første gæstestyrede rolle kom i 1960, da hun optrådte i en episode af 'Bachelor Father' med John Forsythe i hovedrollen, som hun senere ville co-star med i 'Dynasty' omkring 20 år senere. Hun havde også flere gæstroller i 'The Adventures of Ozzie and Harriet' mellem 1960 og 1952 og optrådte i tv-serier som 'The Lieutenant' og 'Wagon Train.'

Hun fik først berømmelse for sin rolle som Audra Barkley i den vestlige tv-serie 'The Big Valley'. Hun spillede rollen fra 1965 til serien sluttede i 1969, skønt hun kun var et semi-regelmæssigt rollebesætningsmedlem i de sidste to sæsoner af showets løb. I 1967 blev hun gift med skuespilleren og fotografen John Derek, og på nytårsaften samme år rekrutterede John Linda til at betjene et af hans kameraer, efter at han var blevet ansat af våghalsen Evel Knievel til at filme sit motorcykelspring af springvandene ved Cæsars Palads. i Las Vegas. Evans var den, der tog de ikoniske billeder af Evel Knievels ødelæggende nedbrud, da springet mislykkedes - han var i koma i 29 dage som et resultat.

I løbet af 70'erne fortsatte hun med at optræde i vid udstrækning som gæstroller i tv-shows, hovedsagelig detektivprogrammer som 'The Rockford Files', Mannix, 'Harry O', 'Banacek,' McCloud 'og' McMillian & Wife. ' I 1977 begyndte hun at medvirke i dramaserien 'Hunter', men showet varede kun i 13 episoder.

Evans enorme pause kom med sin rolle som Krystle Carrington i Aaron Spellings 1980-tals ABC-prime-sæbeopera 'Dynasty' sammen med skuespillerinden Joan Collins og skuespilleren John Forsythe. Serien blev krediteret den første tv-skærm 'kattekamp' mellem karakterer, da hun og Joan Collins 'karakter, Alexis Carrington, kæmpede for det - til glæde for' Dynastiets publikum. Skoen siges at være svaret på CBS's hit-serie 'Dallas.' I sæsonen 1984-1985 var 'Dynasty' det største show på amerikansk tv. Evans vandt en Golden Globe for sin rolle i 1991 og blev efterfølgende nomineret hvert år til resten af ​​showet. Hun vandt også 5 People's Choice Awards og en Soap Opera Digest Award for fremragende hovedrolleindehaver to år i træk, i 1984 og 1985. Evans forlod 'Dynasty' i 1989, fire måneder før serien sluttede.

Efter at Evans forlod 'Dynastiet' trak hun sig mest tilbage fra at handle, lejlighedsvis optrådte i tv og lavede reklamer, og valgte i stedet at bruge sin tid på fitness og oprette en lille kæde af fitnesscentre. I 90'erne var Evans vært for reklamer for Rejuvenique, en maske til toning af ansigtsmuskler. Hun havde tidligere skrevet 'Linda Evans Beauty and Exercise Book' tilbage i firserne. I 1991 vendte hun kort tilbage til rollen som Krystle for tv-miniseries 'Dynasty: The Reunion.' Efter dette optrådte Evans i tre lavet til tv-film i 90'erne, inden hun trak sig helt tilbage fra skærmen i 1997. Hun genforenede sig med sine 'Dynasty'-holdkammerater til en non-fiction reunion-special kaldet' Dynasty: Catfights and Caviar. ' Evans medvirkede derefter i scenespillet Legends overfor sin tidligere 'Dynasty' rival Joan Collins. I 2009 optrådte Linda i og vandt det britiske tv-program 'Hell's Kitchen', da hun arbejdede under Michelin-stjerne kok Marco Pierre White.

I et interview i 2011 sagde Evans, at hun virkelig aldrig havde ambitioner om at blive berømt - hun var i stedet mere fokuseret på at blive husmor og har altid haft en enorm kærlighed til madlavning. I 2011 udgav hun sin bog (memoir) med titlen 'Recipes for Life.'

Personlige liv: Evans var forlovet med Patrick Curtis i hendes sene teenageår, men de to delte sig. Hendes første ægteskab var med John Derek i 1968. De adskilt juledag i 1973, da Derek forlod hende for en daværende 16-årig pige (dengang navngivet Mary Cathleen Collins). Deres dramatiske splittelse var endnu et løft for hendes nationale opmærksomhed, omend ydmygende. Den unge Mary Cathleen, der senere blev kendt som Bo Derek, var 30 år Johns junior, blev ofte sammenlignet med Evans som en 'ung' Linda Evans, da de to kvinder var meget ens i udseende og statur. John og Bo havde mødt, da han kastede hende i sin 1973-film 'Fantasier', som blev skudt over en ti-dages periode i Grækenland. Han kom kort tilbage til staterne for at forlade Linda og flyttede derefter til Bo sammen med Bo indtil hendes 18. fødselsdag, så John ikke ville blive anklaget for lovpligtig voldtægt.

Evans giftede sig derefter med Stan Herman, en ejendomsadministrator, og dette ægteskab varede fra 1976 til 1981. Evans daterede 'The Big Valley' castmate Lee Majors i en kort periode efter hendes splittelse fra Herman. I 1989 indledte Evans et forhold til den nye tidsaldermusiker Yanni, som varede indtil 1998.

I maj 2014 blev Evans arresteret for at køre under indflydelse af et receptpligtigt smertestillende middel.

Ejendom : I 1981 betalte Linda $ 600.000 for et hjem i Beverly Hills, Californien. Det er det samme som omkring $ 1,7 millioner i nutidens dollars. I 2010 opførte hun dette hjem til salg for $ 3,3 millioner efter at have lejet det i flere år for så meget som $ 15.000 pr. Måned. Dolly Parton lejede huset i næsten et årti. Hun accepterede i sidste ende $ 2,7 millioner omkring et år senere.

På toppen af ​​'Dynastiet' købte Linda et søhus i det landlige Washington. Da showet sluttede, flyttede hun på fuld tid til huset. Til sidst solgte hun søhuset og handlede op til en 70 hektar stor ejendom nær Olympia, Washington.

Linda Evans nettoværdi

Linda Evans

Nettoværdi: $ 20 millioner
Fødselsdato: 18. nov. 1942 (78 år)
Køn: Kvinde
Højde: 1,72 m (5 fod 7 tommer)
Erhverv: Skuespiller, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion