Link Neal nettoværdi

Hvor meget er Link Neal værd?

Link Neal nettoværdi: $ 20 millioner

Link Neal nettoværdi : Link Neal er en amerikansk YouTube-personlighed, komiker og skuespiller, der har en nettoværdi på 20 millioner dollars. Han er bedst kendt for at være halvdelen af ​​internetkomedieduoen Rhett og Link med Rhett McLaughlin. Duoen er kendt for deres virale videoer og komediesange samt deres tv-serie Rhett & Link: Commercial Kings, som blev sendt på Independent Film Channel. De er blandt de mest populære og mest betalte YouTubere i verden. Alene i 2020 tjente de tilsammen 20 millioner dollars.

Deres virksomhed, Mythical Entertainment Co., beskæftiger 100 ansatte. De driver en fanklub, hvor fans betaler $ 10-20 pr. Måned for at få adgang til eksklusivt indhold.

Tidligt liv: Charles Lincoln 'Link' Neal III blev født i Boone Trail, North Carolina af Charles Lincoln Neal II og Sue Capps den 1. juni 1978. Da han var to år gammel skiltes hans forældre. Sue giftede sig med sin kæreste i gymnasiet, Jimmy Capps, og de flyttede til Buies Creek, North Carolina. Han mødte Rhett McLaughlin, hans samarbejdspartner på YouTube-kanalen Rhett & Link, den 4. september 1984 den første dag i første klasse på Buies Creek Elementary School i Buies Creek, North Carolina. De to drenge fik problemer for at skrive bandeord på deres skriveborde, og deres lærer i første klasse, fru Locklear, fik dem til at blive inde i friminutten som straf. Deres straf var at farve billeder af mytiske væsner og dyr, herunder Paul Bunyan og enhjørninger. De bundet og blev bedste venner. Link beskrev engang hans og Rhetts venskab som noget der ligner broderlige tvillinger, der blev adskilt ved fødslen. Link gik til den samme grundskole, mellemskole og gymnasium, Harnett Central High School, som Rhett. Da Rhett og Link var 14, skrev de et manuskript kaldet 'Gutless Wonders' og begyndte at lave en film baseret på det. De skød kun et par scener og sluttede aldrig filmen. Manuset blev læst år senere under en række episoder af 'Good Mythical Morning.' I gymnasiet skød Rhett og Link en 25-minutters parodi på historien om Oedipus Rex. Rhett var ødipus, og Link var hans fars tjener. Også i gymnasiet var vennerne medlemmer af et punkrockband kaldet The Wax Paper Dogz. I gymnasiet lavede Link og Rhett en blodpagt og lovede at gøre noget 'stort' og 'fantastisk' sammen i fremtiden. De blev begge optaget i North Carolina State University, hvor de var værelseskammerater. Link graduerede NC State University med en grad i industriel ingeniør i 2000. Efter eksamen fra college gik Link på arbejde for IBM et stykke tid, inden han stoppede med at fortsætte sin YouTube-kanal med Rhett på fuld tid.

YouTube-karriere: I dag er Rhett og Link OG YouTube-stjernerne. De er vært for det populære daglige show God mytisk morgen , hvor de spiser ting som Cheetos-aromatiserede pop-tærter. De har fire kanaler, en podcast og to bøger.

I 2006 uploadede Rhett 'Wolfpack or Tarheels?' til hans personlige YouTube-kanal. Videoen var af hans 3-årige søn, der græd, fordi North Carolina State Wolfpack mistede deres rivalisering mod North Carolina Tar Heels. YouTube spurgte Rhett, om det kunne vise videoen på sin startside, men Rhett og Link ville have en af ​​deres sange vist i stedet, så de ville være kendt for det, ikke en viral video. Videoen blev til sidst fjernet af ukendte årsager, og de uploadede den til deres Rhett & Link-kanal.

Rhett og Link sluttede sig til YouTube den 18. september 2008. Fra januar 2020 har deres kanal Good Mythical Morning over 6 milliarder visninger og mere end 16 millioner abonnenter. De beskriver deres kanal: 'Welcome to Good Mythical Morning with Rhett & Link! Stil ind hver mandag-fredag ​​for at se os spise virkelig utrolige ting, udforske overraskende nye produkter og trends, konkurrer i originale spil med berømthedsgæster, implementer seriøse eksperimenter på sjove måder og meget mere. '

Efter at have været vist på YouTubes hjemmeside og den efterfølgende udgivelse af 'The Facebook Song' (deres mest sete video i flere år) etablerede Rhett & Link en tilstedeværelse på nettet. I september 2012 uploadede Rhett & Link en video af dem, der synger 'All Night Long' af Lionel Richie, optager over 11 timers optagelser, der starter kl. 19:25 ET på Santa Monica Pier og slutter hele natten-optagelsen kl. er på Mt. Wilson.

De mest sete videoer på Good Mythical Morning-kanalen i begyndelsen af ​​2020 er 'Eating a Scorpion - Bug War Challenge' med over 27 millioner visninger, 'Amazing Game Show Cheaters', også med over 27 millioner visninger og 'World's Hottest Pepper Challenge - Carolina Reaper 'med over 26 millioner visninger. Fra juni 2019 er de mest sete videoer på deres kanal 'My OCD (Song)' med mere end 49 millioner visninger efterfulgt af 'Epic Rap Battle: Nerd vs. Geek' med over 44 millioner visninger og 'I' m On Vacation (Song) 'med over 29 millioner visninger.

Duoen havde et tv-show 'Rhett & Link: Commercial Kings', der blev sendt på Independent Film Channel. Showet skildrede Rhett & Links søgen, da de rejste rundt i landet og lavede lokale reklamer for små virksomheder. Den ti-delte doku-komedie er baseret på deres succesrige webserie I Love Local Commercials.

Rhett og Link vandt en Shorty Award i 2016 for bedste webserie for god mytisk morgen.

Den 22. februar 2019 blev det afsløret, at Rhett og Link havde erhvervet SMOSH-mærket (Smosh, Smosh Games, Smosh Pit & ElSmosh), efter at kanalens tidligere moderselskab, Defy Media, var gået i likvidation. Ian Hecox, medstifter af Smosh, forklarede, at kanalen under Mythical Entertainment-banneret ville have fuld kreativ frihed og lancere sin egen podcast, kendt som SmoshCast. De betalte angiveligt $ 10 millioner for at erhverve SMOSH.

Personlige liv: I løbet af hans juniorår på college mødte Link Christy White på en rulleskøjtebane. De blev gift i 2000 i Kinston, North Carolina. De har tre børn sammen, Lillian Grace Neal, Charlies Lincoln Neal IV og Lando James Neal.

Lønets højdepunkter : I 2019 tjente Rhett og Link tilsammen 18 millioner dollars fra deres forskellige bestræbelser. Det var nok til at gøre dem til de fjerde højeste YouTubere i verden for året. I 2020 tjente de 20 millioner dollars.

Ejendom: I 2015 betalte Link og hans kone 1.265.000 $ i maj (2015) for en ombygget 1960-bolig af ubestemt arkitektonisk folkemund på en 29 hektar stor jord i Los Angeles-forstad La Crescenta. Huset på 3,638 kvadratmeter har 3 soveværelser og 2,5 badeværelser plus en stor mastersuite med blanke trægulve i soveværelset og et badekar i badekarret. Baghaven har en pool. De 1,265 millioner dollars, han betalte, var $ 70.000 mere end den anmodede pris. Hjemmet er på en blind vej, cirka en kilometer fra Rhett og hans families hjem i det samme La Crescenta-kvarter.

Link Neal nettoværdi
Nettoværdi: $ 20 millioner
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion