Live Nation -seler til langvarig koncertpause

FIL - I dette filbillede 8. april 2014 udfører Steven Tyler til venstre og Joe Perry fra Aerosmith ...FIL - I dette filbillede 8. april 2014 optræder Steven Tyler til venstre og Joe Perry fra Aerosmith på Whisky A Go Go i Los Angeles. Organisationen, der hjælper musikprofessionelle i nød, vil ære Aerosmith som årets person i 2020. MusiCares annoncerede fredag ​​den 4. oktober 2019, at det vil anerkende det fire gange Grammy-vindende band for dets filantropiske indsats og for dets indvirkning på amerikansk musik gennem fem årtier. (Foto af John Shearer/Invision/AP, File) Steven Tyler fra Aerosmith vises optræde på baren i VIP -sektionen på scenen i Park Theatre tirsdag den 19. november 2019. (Kat Benzova)

En stor koncertpromotor i Las Vegas er parat til at gå ind i 2021 uden at promovere endnu en større koncert indtil da.

Live Nation -præsident Joe Berchtold sagde i denne uge på CNBCs forretningsnyheder i Squawk Alley, at virksomheden kan forblive økonomisk levedygtig i op til 18 måneder under lukningen af ​​COVID-19-koncerten.

Berchtold sagde, at fans kan forvente at vente mindst en håndfuld måneder, før store shows vender tilbage.Spurgt specifikt, hvornår live-koncertforretningen ville genstarte, sagde han: Det er faktisk et spørgsmål, der ikke kan besvares lige nu.

Der er en lang vej at gå, sagde Berchtold. Vi vil se adfærd, hvor det er sikkert at samles, træffe kortsigtede foranstaltninger til at gå i de næste håndfulde måneder, helt sikkert uden koncerter.

chad michael murray nettoværdi 2017

Berchtold sagde, at hans virksomhed kunne forblive i drift i op til 18 måneder uden at promovere større koncerter med en kombination af kontanter til rådighed, uudnyttet gæld, likvide aktiver og omkostningsreducerende indsatser.

Live Nation er en kraft i Las Vegas 'resident-headliner og musikfestivalindustri. Virksomheden er den eksklusive bookingpartner på Zappos Theatre (som har præsenteret Britney Spears, Pitbull, Gwen Stefani, Shania Twain, Christina Aguilera, Backstreet Boys og Jennifer Lopez ) og Colosseum ved Caesars Palace (hvor Reba og Brooks & Dunn, Keith Urban, The Who, Sting og Morrisseog har været på dette års skema).

Live Nation samarbejder også med MGM Resorts International for Lady Gaga, Aerosmith og Bruno Mars ophold på Park Theatre. Virksomheden driver massesamlingsbegivenheder i mere end 40 lande og stadionture i hele USA, herunder Def Leppard/Motley Crue/Poison serie stadig planlagt til juli til september.

I Las Vegas bliver Live Nation -shows rutinemæssigt trukket fra planen i mindst i slutningen af ​​maj. Virksomheden havde forventet 2020 som det største år nogensinde for live koncerter og arrangementer. Men Berchtold sagde, at opsvulmen af ​​fans sandsynligvis ikke vender tilbage om et år eller endda 15 måneder fra nu.

Vi er meget overbeviste om, at koncerter i 2021, 2022 vil være større end nogensinde, sagde direktøren og tilføjede, at den specifikke opstartstidslinje afhænger af at indeholde COVID-19 gennem social distancering, test, behandling og en effektiv vaccine. Kunstnere og fans vil gerne være komfortable og sikre på at gå tilbage til det normale takket være en vaccine.

Berchtold sagde, at virksomheden fortsat vil linke til kunstneres forestillinger online - Zac Brown Band er live på Instagram kl. Søndag-og muligvis udvikle en pay-per-view indtægtsmodel. Han bemærkede også, at Live Nation-spillesteder kan følge lufthavnenes fører til at oprette et sundhedsscanningssystem ved hjælp af en kombination af temperaturkontrol og sporing.

Men fans vil være tilbage. Det er et spørgsmål om hvornår, og hvordan.

Folk vil gå på barer, gå til koncerter, jeg tror, ​​at de vil komme sammen i grupper, sagde Berchtold. Jeg tror, ​​det vil fortsætte med tiden.

Eneste tog

Austin Chumlee Russell har altid været en sko -fyr.

Han er mindre en skokar i dag.

Pawn Stars-medstjernen har solgt omkring 20 par af sine spark online og skaffet $ 3.500 til fans, der har brug for måltider under COVID-19-krisen. Tidligere på måneden kastede Chumlee noget af sin omfattende skosamling på sit Instagram Live -feed og tilbragte seks lige dage på platformen.

Chumlee tilbød for det meste high-end Nike Skateboarding (almindeligvis kendt som Nike SB) sko, og brugte derefter pengene til at hjælpe fans med behov for støtte. Han sparkede mellem $ 25 og $ 100 pr. Anmodning om at købe folks måltider eller bruge dem som købmandspenge.

Jeg bad om deres historier, jeg spurgte om deres familier, hvor mange var involveret og under hvilke forhold de var, sagde Chumlee. Jeg overførte penge til Venmo- eller PayPal -konti. Det var bare, jeg så alle disse sko, jeg aldrig kommer til at have på, og tænkte: 'Hvad kan jeg gøre med disse?', Og det gik bare derfra til Instagram. Det var virkelig økologisk.

Se dette indlæg på Instagram

En særlig duet med min kære ven og monstermusiker, Christian Tamburr! #jazzpiano #jazzvibraphone #christiantamburr #pennandtellerlive #jazzduet #soundsforsculpture #jazzvibes

Et opslag delt af Mike jones (@jonesjazzmusic) den 11. april 2020 kl. 11:01 PDT

Virtual Cool Hang Alert

Jazz klaver fantastisk Mike Jonesy Jones af Penn & Teller showet er strålende i hans igangværende karantæneserie. Jeg har fulgt med på Instagram @Jonesjazzmusic. Jonesys duet med multiinstrumentalist Christian Tamburr, på vibes, er en inspiration. Tjek det ud.