Logan Paul Netværdi

Hvor meget er Logan Paul værd?

Logan Paul nettoværdi: $ 19 millioner

Logan Paul nettoværdi 2020: Logan Paul er en amerikansk YouTuber, bokser, internetpersonlighed og skuespiller, der har en nettoværdi på 19 millioner dollars. Paul indlæg på sin YouTube-kanal, hvor han har mere end 20 millioner tilhængere. Han har også kørt den impulsive podcast siden november 2018.

Tidligt liv: Logan Alexander Paul blev født den 1. april 1995 i Westlake, Ohio. Han har en yngre bror, Jake Paul , som også er en social mediestjerne. Logan begyndte at lave videoer til YouTube, da han var 10 år gammel ved hjælp af en kanal, han lancerede, kaldet Zoosh.

Han var en All-Star linebacker for Westlake High School fodboldhold i 2012. Han var også en statsmester bryder i gymnasiet og gik videre til at studere ingeniørvidenskab ved Ohio University. Mellem 2013 og 2014 gik han fra 900 tilhængere på forskellige sociale platforme til 1,5 millioner. Han var især populær på den sociale platform Vine. Han droppede ud af college ved Ohio University i 2014 for at flytte til Los Angeles.

Karriere: En samling af hans arbejde fra Vine blev omdannet til en YouTube-kompilationsvideo og udgivet. I april 2014 fik videoen mere end fire millioner visninger i løbet af den første uge, den var live. Han havde snart 4 millioner tilhængere på Vine og blev hyret til at oprette betalte videoer til HBO, Pepsi, Virgin Mobile og andre virksomheder. Han var den 10. mest indflydelsesrige Vine-personlighed i 2015 med sine korte videoer, der gjorde ham hundreder af tusinder af dollars hver. Når Vine lukkede ned, flyttede Paul sin handling over til YouTube.

I dag er Logans videoer blevet set næsten 5 milliarder gange. Han har mere end 20 millioner abonnenter på Youtube, 16 millioner tilhængere på Instagram og 15 millioner fans på Facebook, når dette skrives.

Suicide Forest Controversy: Paul uploadede en video til sin YouTube-kanal, som han havde filmet på Aokigahara ved foden af ​​Mount Fuji i Japan den 31. december 2017. Dette område er almindeligt kendt som selvmordsskoven, da det er et sted, mange mennesker er gået for at begå selvmord. Pauls video viste en død lig hængende fra et træ. Videoen havde 6,3 millioner visninger inden for 24 timer efter uploadet. Der blev oprettet flere online andragender, der opfordrede YouTube til at slette Pauls kanal. Paul fjernede videoen fra sin YouTube-kanal og udsendte en skriftlig undskyldning på Twitter den 1. januar 2018. Den 9. januar udsendte YouTube en erklæring via deres Twitter-konto, der fordømte Pauls video. Den 10. januar annoncerede YouTube, at det fjernede Pauls kanaler fra sit foretrukne annonceprogram, Google Preferred. Paul blev også fyret fra YouTube Red-serien 'Foursome'. I kølvandet donerede Paul $ 1 million til selvmordsforebyggende agenturer.

Andre kontroverser: YouTube suspenderede al reklame på Pauls kanaler i begyndelsen af ​​februar 2018 på grund af hans 'adfærdsmønster'. YouTube henviste specifikt til Paul, der deltog i Tide Pod-udfordringen, den tid, han tog en ud af sin dam til, med sine ord, 'med sjov give den HLR', og den tid, han videoede sig selv ved hjælp af en taserpistol på to døde rotter . Paul modtog ingen indtægter fra sine sidevisninger i den periode. YouTube genindsatte annoncer på sin kanal to uger senere. Imidlertid forblev han i prøve i 90 dage, hvor hans kanal og dens indhold ikke var kvalificeret til at blive vist på fanen Trend på YouTube.

Derefter, i januar 2019, sagde Paul en smule på sin podcast: 'Hvad er det, kun mænd? ... Vi forsøger at blive homoseksuelle i kun en måned. ' Der var udbredt kritik rettet mod Paul for hans bemærkninger, specifikt at han antydede, at det at være homoseksuel er et valg.

(Foto af Victor Decolongon / Getty Images)

KSI boksekampe : Logan Paul og andre YouTuber KSI hader hinanden berømt. Den 25. august 2018 afholdt KSI og Logan en pay-per-view boksekamp, ​​der blev promoveret som '' den største internetbegivenhed i historien '' En omkamp fandt sted den 9. november 2019 i Staples Center i Los Angeles. Den første kamp blev set af 2,25 millioner seere live, hvor 1 million så via pay-per-view og en anden anslået 1,2 millioner så ulovligt via Twitch-streams. I sidste ende købte 1,3 millioner kampen via PPV og genererede omkring $ 13 millioner i omsætning. Det er sandsynligt, at Logan og KSI hver tjente omkring $ 2 millioner i alt fra kampen før skat, når alle andre kilder som varer er inkluderet. Til den anden kamp var de garanteret mindst 900.000 dollars. Deres samlede indtjening til anden kamp, ​​som blev sendt af boksefirmaet DAZN USA, toppede sandsynligvis $ 3 millioner hver.

Personlige liv: I efteråret 2015 boede Paul og hans værelseskammerater Mark Dohner og Evan Eckenrode i et lejlighedskompleks i Hollywood sammen med andre berømtheder fra de sociale medier, herunder Juanpa Zurita, Amanda Cerny og Andrew Bachelor. Bor så tæt på hinanden samarbejdede gruppen om videoer til hver af deres kanaler.

Paul flyttede til en ejendom i Encino i efteråret 2017.

Paul og skuespillerinden Chloe Bennet bekræftede, at de datede i juli 2018. De havde angiveligt været sammen i et år, før de officielt bekræftede. De brød op i september samme år.

Paul er rødgrøn farveblind.

I maj 2020 bekræftede Logan Paul, at han var sammen med modellen Josie Canseco, datter af baseballlegenden Jose Canseco. I juni 2020 uploadede han en video til sin YouTube-kanal kaldet 'Jeg købte min kæreste en hest.' Parret kom tilsyneladende ind i en lille kamp, ​​og han besluttede at kompensere for det ved at købe Josie, der elsker ridning, sin egen hest. Videoen viser parret ride på to heste, og Paul fortæller hende, at han købte dem begge. Han sagde: '100% din. Selv hvis vi går i stykker, kan du beholde dem. '

Lønets højdepunkter: I 2016 tjente Logan $ 12,5 millioner. I 2017 tjente han 12 millioner dollars. I 2018 tjente han $ 14,5 millioner. I 2019 var hans samlede indtjening $ 10 millioner.

Ejendom: Logan Paul bor i dette palæ i Los Angeles forstad til Encino.

Han købte huset i oktober 2017 for $ 6,55 millioner. Det var blevet opført flere måneder tidligere for $ 8,5 millioner. Hjemmet er mere end 30.000 kvadratmeter og har 14 værelser.

Logan Paul Netværdi

Logan Paul

Nettoværdi: $ 19 millioner
Køn: Han
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion