Lori Greiner Netværdi

Hvor meget er Lori Greiner værd?

Lori Greiner Netværdi: $ 150 millioner

Lori Greiner nettoværdi: Lori Greiner er en amerikansk smykkedesigner og reality tv-dommer Shark Tank der har en nettoværdi på 150 millioner dollars. Grenier er en selvfremstillet opfinder og iværksætter, der har skabt over 700 produkter og har 120 amerikanske og internationale patenter.

Tidligt liv: Lori Greiner blev født den 9. december 1969 i Chicago, Illinois. Hun voksede op på Near North Side i Chicago, den anden datter af en ejendomsudvikler og en psykolog. Hendes forældre blev skilt, da hun var otte. Hun fik sin B.A. i kommunikation med fokus på journalistik fra Loyola University Chicago. Hun arbejdede for Chicago Tribune, mens hun var på college. Hun planlagde oprindeligt at være dramatiker. Hun lavede og solgte kostume smykker.

Karriere: I midten af ​​90'erne designede Lori Greiner en plastikarrangør til at rumme op til 100 par øreringe. Hendes øreringe arrangør blev hentet af J. C. Penney inden feriesæsonen og var et kæmpe hit. I sine første seks måneder i erhvervslivet underskrev Greiner en aftale om at skabe produkter til JC Penney. Inden for et år solgte hun sine produkter på kabel-tv under sit første optræden, hun solgte 2.500 øreringe arrangører på bare to minutter. Hendes øreringe arrangør fortsatte med at tjene over $ 1 million inden for året og solgte øjeblikkeligt, da det debuterede på Home Shopping Network. Overskuddet fra hendes øreringe arrangør tillod hende at betale det $ 300.000 lån, hun tog for at producere det på 18 måneder. Inden for tre år havde Greiner's forretning bragt mere end $ 10 millioner i salg. I 2010 samlede Greiner's For Your Ease Only brand mere end 350 millioner dollars i salg.

Lori Greiner Netværdi

(Foto af Neilson Barnard / Getty Images)

De fleste af hendes produkter er arrangører, der varierer i pris fra $ 16 for en lille anti-plettet smykkeskrin til $ 299 for et snurrende spejlet smykkeskab. Hun tjener 80% af sit salg via QVC, den døgnåbne kabelkanal. Siden 2000 har hun været vært for et populært månedligt show på QVC kaldet 'Clever and Unique Creations af Lori Greiner', som er et af de længstvarende shows på netværket.

Hun har udviklet over 700 produkter til mænd og kvinder og tilbyder shoppere løsninger til at organisere alt fra deres smykker og makeup til deres fjernbetjeninger, trøjerne holdes under deres senge og endda madlavningsartikler. Hun har mere end 100 patenter på sine produkter i USA og i udlandet.

I 2011 var hun gæstetaler ved det første United States Patent and Trademark Office Women's Entrepreneurship Symposium.

Greiner's produkter vises regelmæssigt i magasiner som f.eks O Oprah Magazine , Med stil , Kvindedag og Familiecirkel . Hun er også blevet profileret i Parade , Financial Times , Forbes , Succes og Iværksætter og er dukket op Udsigten , Bloomberg , CNN og mange andre. Hendes oprindelige Silver Safekeeper blev valgt som en af ​​Oprahs yndlings ting.

I 2012 sluttede Lori sig til det populære reality-tv-show Shark Tank som en af ​​dommerne. I 2014 blev hendes investering i Scrub Daddy, et firma, der producerer en teksturskiftende husholdningssvamp, kendt som en af ​​de største succeser i Shark Tank historie. Greiner solgte mere end 2 millioner Scrub Daddy-svampe på en dag på QVC. Greiner er anden tidligt Shark Tank investeringer inkluderer Bantam Bagels (mini fyldte bagels), Squatty Potty, Readerest, Paint Brush Cover, Hold Your Haunches, Drop Stop, FiberFix, Simply Fit Board, Sleep Styler og Screenmend.

I 2014 skrev hun bogen Opfind det, sælg det, bank det !: Gør din million dollarsidé til en realitet som nåede nr. 3 på Wall Street Journal's bestsellerliste.

Shark Tank deltog i sin 11. sæson i 2019 og har vundet Primetime Emmy Awards for fremragende struktureret virkelighedsprogram i 2014, 2015, 2016 og 2017.

Lori er også en betalt højttaler for højt profilerede virksomheder som Chase, IBM, Adobe, PayPal, Coldwell Banker og American Heart Association, for blot at nævne nogle få.

Personlige liv: Lori Greiner er gift med Dan Greiner. De mødtes på en bar ved navn Kincaid's i Lincoln Park-kvarteret i Chicago i 1996, selvom de ikke begyndte at danse indtil 2000 på trods af den gnist, de havde. Han var assisterende controller, inden han kun kom til Lori's For Your Ease i 1999. Lori og Dan blev gift i 2010. Han er CFO for sin kones firma.

Lori Greiner kaldes ofte 'Dronningen af ​​QVC.'

Lori er en natugle. Hun går i seng klokken 2, fordi hun får energi om natten. Før hun går i seng, træner hun altid, fordi det sætter hende i søvn. Mens hun er på løbebånd, ser hun de shows, hun har indspillet, og hendes favorit inkluderer Empire, House of Cards og Bloodline.

Lori samarbejdede med Charitybuzz for at rejse over $ 126.000 til nogle af hendes yndlingsårsager som The Trevor Project, Kind Campaign, CASA for børn og Chicago Police Memorial Foundation. Hun donerer også til forskellige humanitære organisationer hvert år, herunder Frelsesarmeen og Habitat for Humanity.

Lønets højdepunkter: Lori Greiner tjener omkring $ 5 millioner om året fra sin forretning For Your Ease Only og for sin rolle på ABC Shark Tank . Hun tjener $ 50.000 pr. Episode eller $ 1,2 millioner om året for Shark Tank .

Ejendom: Lori og Dan Greiner har et hjem i Chicago og et i forstaden Philadelphia nær QVCs hovedkvarter.

Lori Greiner Netværdi

Lori Greiner

Nettoværdi: $ 150 millioner
Fødselsdato: 9. december 1969 (51 år gammel)
Køn: Kvinde
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion