Louie Anderson om rollen 'Coming to America': 'Det anede jeg ikke'

Komiker Louie Anderson. (Las VegasJournal)Komiker Louie Anderson. (Las VegasJournal) Kyle Martins 'Piano Man' vises på Mosaic On The Strip torsdag den 9. oktober 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Louie Anderson og RJ klummeskribent John Katsilometes vises på Jimmy Kimmels Comedy Club den 27. februar 2020. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @ReviewJournal Louie Anderson vises på Jimmy Kimmels Comedy Club torsdag den 27. februar 2020. (John Katasilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Louie Anderson som 'Christine Baskets' på FX's 'Baskets'. (Matthias Clamer / FX)

Den sidste tegneserie, jeg hang med præpandemi, var Louie Anderson , natten til den 27. februar 2020. Anderson indtog scenen uden fakturering den aften kl Jimmy Kimmel Comedy Club og tændte stedet i 20 minutter.

Vi chattede det op i Kimmels grønne værelse, delte grin og snappede selfies. Profetisk set var fotos af Kimmel med Eddie Murphy synlige i baggrunden.

Murphy, Arsenio Hall og Anderson (ubevidst) lavede nyheder efter mandagens afsnit af Jimmy Kimmel Live. Murphy og Hall var Kimmels gæster og promoverede Coming 2 America en efterfølger til komedieklassikeren Coming To America fra 1988.



De komiske skuespillere genopliver deres ikoniske roller som prins Akeem og hans medspiller, Semmi. Amazon er klar til at frigive filmen fredag ​​på Prime Video.

Da Kimmel spurgte Murphy og Hall, hvordan Anderson blev castet i den originale film, sagde Hall, at beslutningen var et resultat af pres fra Paramount Pictures om at tilføje en hvid karakter til rollelisten.

Jeg elsker Louie, men jeg tror, ​​vi var tvunget til at putte Louie i det, sagde Hall. Vi blev tvunget til at sætte en hvid person i.

Murphy skar ind med, Hele rollelisten er sort - og dette var tilbage i 80’erne - så det var sådan, ’Vi skal have en hvid person! Der skal være en hvid person i filmen. 'Hvad? Så det var: ’Hvem er den sjoveste hvide fyr der er?’ Og Louie, vi vidste, vi var seje med ham. Så sådan blev Louie i filmen.

Hall bemærkede, at skuespillerne ikke blev bedt om at ansætte Anderson specifikt. De gav mig en liste med tre hvide fyre. Og de sagde: ’Hvem vil du helst arbejde med?’ Sagde jeg Louie.

Dette var nyheder til Anderson, der gentager sin rolle som McDowells medarbejder på mellemniveau Maurice.

Jeg anede ikke, sagde Anderson i en telefonchat onsdag fra sit hjem i Las Vegas. Jeg læner mig bare ned i det. Jeg har ikke noget problem med det.

Da han blev spurgt om, hvornår han lærte om denne proces, der spillede ud for 33 år siden, grinede Anderson og sagde: Om da du gjorde det. Murphy beskrev faktisk, hvordan Anderson blev støbt under et optræden med Al Roker på NBC's Today show sidste onsdag. Anderson tweetede en video af Murphys udseende med beskeden, Vent hvad?

hvor meget tjener celine dion pr. show

#Coming2America 5. marts @PrimeVideo vent, hvad? pic.twitter.com/s8znlIkBLz

- Louie Anderson (@LouieAnderson) 24. februar 2021

Karakteristisk positiv understregede Anderson sit lange venskab med Murphy og Hall.

De er mine venner, de elsker mig, jeg elsker dem, og de valgte mig over, hvem der ellers blev tilbudt dengang, sagde Anderson. Det er alt sammen en del af filmens historie, og da det hele skete, sendte vi en sms, og jeg takkede dem for støtten. Jeg har ikke andet end positive oplevelser fra filmen. Jeg føler, at det ikke er noget ondt, ingen fejl.

Anderson vandt en Emmy for sin rolle som Christine Baskets i Zach Galifianakis 'Kurve i FX -serien. Den veteran stand-up og komiske skuespiller siger, at han har brugt den rolle som et springbræt til sit næste projekt, der skildrer en talende kat i Fox-sitcom Tigsley, der forventes i år.

Hvis jeg kan spille Christine Baskets, er det let at lege en kat, sagde Anderson om den nyeste karakter, opkaldt efter sin families katte, da han var barn. Anderson returnerede også det animerede Life With Louie for 2022. Det show blev sendt på Fox og Fox Kids fra 1994-1998.

Jeg har fået nogle gode rekvisitter på det sidste, så jeg er glad, sagde Anderson. Jeg er virkelig glad for, hvordan filmen blev. Det er fantastisk, og Eddie har gjort et smukt stykke arbejde med at pakke det hele ind. Det er virkelig hans baby, og jeg er glad for at være i den.

Trapes handling

Lad os ikke glemme en fantastisk underholdningsoplevelse uden Vegas, der er i Vegas-stil og uden dækning: The Circus Circus Midway-handlinger har kørt i pandemisk overensstemmelse siden Labor Day. Handlingerne starter klokken 11.30, med Midway-driftstiderne indstillet til kl. Søndag til torsdag, kl. 11-23 Fredage og lørdage. Der har været alt for lang tid mellem besøgene.

Mo ’viser på The Strip

Kyle Martin Real Piano Man vender tilbage til Mosaic On The Strip, måldato 15. april. Kluboperatør Dean Coleman siger, at han har modtaget et stort antal opkald vedrørende Martins Billy Joel/Elton John hyldest, der lukkede i januar over interne uenigheder i showet. Tilsyneladende kunne Billy og Elton ikke dele det samme omklædningsrum.

Martins show slutter sig til Mosaics igangværende Queens of Rock med hovedrollen i den flammende (og lejlighedsvis rulleskøjteløb) vokalist Elyzabeth Diaga, og Aussie Heat -mandrevyen. Michael Jackson -hyldesten M.J. Evolution med Michael Firestone er klar til at åbne i weekenden. A Mob Story, sent på Plaza Showroom, står i kø for at åbne den første uge af maj.

I mellemtiden gennemgår den sultne danserevy Little Miss Nasty også det mosaiske rum, da dets bopæl i Rio er (ligner dansetræk) i limbo. LMN optrådte senest i Rio’s Club 172 og før det i Hooters Night Owl Showroom.

Grav dette koncept

hvornår kommer incredibles 2 i biografen

Vegas Room Presents -serien har premiere torsdag aften, et program arrangeret af Jakker Allen med Chris Lash som den dedikerede pianist. Cheryl Daro, Sam Holder, Gabriella Versace og Brett Pruneau skyd denne halvårlige serie i gang. Fem-retters middag er 18:30, lytteoplevelsen er klokken 8.

Inde i referencen gik jeg for et par måneder siden ved et uheld ind på et hotelværelse i Escondido, Californien, besat af Lash og et par venner. Sand historie. Det indebærer en Travis Cloer at vise.