Mac Miller nettoværdi

Hvor meget er Mac Miller værd?

Mac Miller nettoværdi: $ 9 millioner

Mac Miller nettoværdi: Mac Miller var en amerikansk rapper, der havde en nettoværdi på 9 millioner dollars på tidspunktet for hans død i 2018. Mac Miller kom ind i musikbranchen, da han stadig var i teenageåret. Miller blev opdaget af Rostrum Records takket være hans venskab med rapperen Wiz Khalifa der for nylig havde underskrevet med etiketpræsidenten Benjy Grinberg . Han oprettede senere sit eget pladeselskab aftryk REMember Records. Uden for sin egen musikalske karriere fungerede Miller ofte som producent og assisterede en række kunstnere med produktionen af ​​singler og album. Mac kæmpede med stofmisbrug i hele sin karriere, hvilket til sidst resulterede i hans utidige bortgang. Efter hans død blev Mac Miller posthumt nomineret til en Grammy-pris for sit seneste album 'Svømning'.

Tidligt liv: Malcolm James McCormick 19. januar 1992 i Pittsburgh. Han blev opvokset i en jødisk familie sammen med sin bror. Hans mor er jødisk, mens hans far er kristen. På trods af deres jødiske opdragelse gik begge drenge på en katolsk skole på grund af institutionens højt vurderede atletikprogrammer og dens akademiske berømmelse. Mac Miller blev besat af musik fra en ung alder, og i en alder af seks kunne han spille trommer, guitar, bas og klaver.

Selvom Miller oprindeligt så sig selv blive en sanger, graviterede han mod at rappe i en alder af 14. I en alder af 15 fulgte han seriøst en fuldtids karriere som rapper og stoppede med at dyrke sport for at fokusere på sine mål. Hans første scenenavn var 'EZ Mac', men senere ændrede han det til 'Mac Miller.'

Karriere: Efter at have frigivet en række prisvindende mikstape som teenager brød Miller igennem med sin mikstape 'K.I.D.S.' efter underskrivelse med Rostrum Records. I 2011 udgav han mixbåndet 'Best Day Ever', der indeholdt den platinoptjenende single 'Donald Trump.' Det år udgav han også uafhængigt sit debutstudioalbum 'Blue Slide Park.' Albummet nåede guldcertificering, men fik blandede anmeldelser.

Efter at have frigivet mixtape 'Macadelic' grundlagde Miller pladeselskabet aftryk REMember Records. I denne periode optrådte Miller i reality-showet 'Mac Miller and the Most Dope Family', der løb i seks episoder. Det blev fornyet til en anden sæson i 2014. I 2013 udgav han et album med rent instrumentale spor under alter-egoet Larry Fisherman. Det år samarbejdede han også med Ariana Grande om hendes single 'The Way'. For at afslutte 2013 udgav han sit andet studiealbum 'Watching Movies with the Sound Off', som fik stærke anmeldelser.

Efter at have frigivet mixbåndet 'Faces' underskrev Mac Miller en distributionsaftale mellem REMember Records og Warner Bros. Records. Resultatet var albummet 'GO: OD AM', der solgte 87.000 enheder og indeholdt platin-singlen 'Weekend'. Hans næste album var 'The Divine Feminine', og Mac Miller sang på de fleste spor. Millers sidste album var 'Swimming', som indeholdt singlen 'Self Care.' Sporet steg til det 33. sted på hitlisterne efter hans død, hvilket var en karrierehøjde for rapperen.

Juridiske problemer: Mac Miller har kæmpet med forskellige juridiske spørgsmål i løbet af sin karriere. I 2011 blev han arresteret for besiddelse af marihuana og tilbragte natten i fængsel. I 2012 blev Miller sagsøgt af producent Lord Finesse for at have brugt en prøve uden tilladelse. Selvom Finesse anlagde en retssag på 10 millioner dollars mod Miller, blev sagen afgjort uden for retten for et uoplyst gebyr. I 2015 blev Miller igen sagsøgt for at have brugt en prøve uden tilladelse, denne gang af bandet Aquarian Dream for $ 150.000.

I 2018 blev Miller arresteret for at køre under indflydelse og ramme og løbe. Han styrtede sin bil ned i en hjælpestang og forsøgte at flygte til fods. Politiet spores simpelthen nummerpladen og fandt Mac Miller hjemme hos ham. Han blev arresteret, frigivet mod kaution og anklaget for to tællinger af DUI - skønt han døde, før det kunne fortsætte.

(Foto af Jamie McCarthy / Getty Images)

Stofmisbrug: For at håndtere en livslang kamp med depression begyndte Mac Miller at tage stoffer stærkt i 2012. Mens han var på turné året, blev han afhængig af promethazin og 'lean', en narkotikecocktail bestående af hostesirup, læskedrikke og hårdt slik . I løbet af de næste par år gik Miller frem og tilbage mellem at være ædru og tage stoffer dagligt. I nogle tilfælde forblev han ædru i lange perioder på tre måneder eller mere. I 2017 vendte Mac Miller imidlertid tilsyneladende tilbage til en regelmæssig selvdosering af forskellige lægemidler.

Relationer: I mellemskolen mødte Mac Miller sin langvarige kæreste, Nomi Leasure. I løbet af det meste af sit voksne liv var Mac i et on-and-off forhold med Leasure. I 2016 delte de sig permanent. Mod slutningen af ​​sit liv startede Mac et forhold til sanger Ariana Grande. De brød op i 2018, cirka fire måneder før hans død.

Død: Den 7. september 2018 blev Mac Miller fundet død i sit hjem. Det blev senere afsløret, at han døde af en overdosis af narkotika efter at have taget kokain, fentanyl og alkohol. Efter hans død blev Mac Miller Fund oprettet for at hjælpe ungdomskunst, samfundsopbygningsprogrammer og musikere, der kæmper med stofmisbrug.

I 2019 blev tre mænd anholdt i forbindelse med Mac Millers død. Som det viste sig, havde Mac Miller ubevidst solgt fentanyl, da han faktisk bare prøvede at købe Percocets, et receptpligtigt smertestillende middel indeholdende oxycodon. Han bad også om kokain og Xanax. Desværre modtog han piller, der var stærkt snoet med fentanyl, et lægemiddel, der let kan forårsage overdoser, fordi det er 50 til 100 gange mere potent end morfin. Manden, der solgte de snoede stoffer til Miller, samt to andre mænd, der var højere oppe i narkotikaforsyningskæden, blev anklaget for sammensværgelse og distribution af stoffer, der resulterede i død.

Karriereindtjening: I løbet af sin karriere tjente Mac Miller mindst 20 millioner dollars før skat og forskellige gebyrer. Han tjente nok til at være en af ​​de 10 mest indtjenende rappere på planeten tre år i træk fra 2012 til 2014. I løbet af disse år tjente han henholdsvis 6,5 millioner dollars, 6 millioner dollars og 7 millioner dollars for i alt 19,5 millioner dollars.

Ejendom: I sit testamente udnævnte Mac Miller sin mor, far og bror som modtagere. Juridiske dokumenter afslørede, at kun en lille del af hans ejendom kom op på $ 4,48 millioner. Dette beløb kom for det meste fra hans bankkonti og hans 200 aktier i Facebook-aktier, som efter sigende var værd $ 32.000. Resten af ​​hans ejendom kom fra hans samling af biler, samlerobjekter, kunst og andre potentielt værdifulde genstande og tilføjede i alt 9 millioner dollars.

Mac Miller nettoværdi

Mac Miller

Nettoværdi: $ 9 millioner
Fødselsdato: 19. jan 1992 - 7. september 2018 (26 år)
Køn: Han
Højde: 1,75 m (5 fod 8 tommer)
Erhverv: Rapper, pladeproducent, tv-producent, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion