Maddie Ziegler nettoværdi

Hvor meget er Maddie Ziegler værd?

Maddie Ziegler Netværdi: $ 5 millioner

Maddie Ziegler Nettoværdi og løn: Maddie Ziegler er en amerikansk danser, skuespillerinde, forfatter og model med en nettoværdi på $ 5 millioner. Ziegler er bedst kendt for at optræde i reality-tv-serien 'Dance Moms' fra 2001 til 2016 og medvirke i en trilogi af musikvideoer til den australske popstjerne Sia.

Tidligt liv: Maddie Ziegler blev født den 20. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania. Hun er af tysk, polsk og italiensk herkomst, og hendes forældre, Melissa Ziegler-Gisoni og Kurt Ziegler, ejede et realkreditinstitut. I 2011 blev hendes forældre skilt, og hendes mor blev gift med Greg Gisoni. Maddie har en yngre søster ved navn Mackenzie, to ældre halvbrødre og to ældre halvsøstre.

Ziegler begyndte danselektioner i en alder af to og sluttede sig til Abby Lee Dance Company i en alder af fire, hvor hun uddannede sig i ballet, tap, lyrisk, moderne, acro, jazz og luftdans. Maddie deltog i Sloan Elementary School i Murrysville, nær Pittsburgh, Pennsylvania, indtil hun var seks, da hun begyndte på hjemmeskoleundervisning. Ziegler voksede op i Murrysville, men hun begyndte at arbejde og tilbringe tid i Los Angeles som teenager.

Dans: I 2011, otte år gammel, optrådte Maddie sammen med sin mor i den første sæson af Lifetime's Dance Moms, en reality-tv-serie om danserne på Abby Lee Dance Company Elite Competition Team og deres omstridte mødre. Ziegler var en standout i løbet af sine seks sæsoner på showet og optrådte på showet indtil 2016.

Maddie fik massiv anerkendelse i 2014, da hun medvirkede i musikvideoen 'Chandelier' af den australske popsensation Sia. Videoen vandt den australske optagelsesindustriers foreningspris for bedste video, blev nomineret til årets video ved MTV Video Music Awards 2014 og vandt bedste koreografi. Derudover blev videoen nomineret til Grammy-prisen for bedste musikvideo i 2015. 'Chandelier' modtog mere end 2 milliarder visninger på Youtube, på et tidspunkt den 13. mest sete video nogensinde.

I 2015 medvirkede Ziegler i en anden video af Sia sammen med skuespilleren Shia LaBeouf for sangen 'Elastic Heart.' Videoen har samlet mere end 1 milliard visninger på YouTube. Senere samme år medvirkede Maddie i Sias musikvideo til 'Big Girls Cry' og afsluttede sin trilogi af videoer med popstjernen.

Efter videoens succes lavede Ziegler adskillige liveoptrædener med Sia, herunder The Ellen DeGeneres Show, Saturday Night Live, Dancing With the Stares, Jimmy Kimmel Live !, og Hollywood Bowl. Maddie udførte 'Chandelier' sammen med Sia og Kristen Wiig i 2015 Grammy Awards.

Maddie Ziegler

Getty Images

Skuespil: Ziegler landede sit første professionelle skuespiljob i 2012 og skildrede karakteren Young Deb i Lifetime-serien 'Drop Dead Diva.' I 2014 optrådte Maddie som gæstestjerne i afsnit 34 af 'HitStreak Summer.' Et år senere fandt hun gæstroller i Disney Channel-serien 'Austin & Ally' samt ABC Families 'Pretty Little Liars'.

I 2016 og 2017 gæstede Ziegler i to episoder af Nickelodeons 'Nicky, Ricky, Dicky & Dawn.' Maddie gav udtryk for karakteren Camille i den engelske version af animationsfilmen 'Ballerina', der blev udgivet i USA som 'Leap!' i 2017.

Ziegler medvirkede i en musikalsk film skrevet og instrueret af Sia, kaldet 'Music', der blev udgivet i Australien i januar 2021. Filmen forventes at blive frigivet i USA i februar 2021 på IMAX-skærme. Maddie er også planlagt til at optræde som Velma i Steven Spielbergs snart udgivne version af 'West Side Story'. Hun spiller også i den kommende high school dramafilm 'The Fallout'.

Skrivning: I 2017 udgav Ziegler sin erindringsbog, 'The Maddie Diaries', som blev en New York Times bestseller. Maddie har også skrevet en trilogi af korte romaner til mellemlæsere, der følger Harper, en 12-årig danser, da hun og hendes familie flytter til en ny stat. Det fokuserer på de udfordringer, den unge pige står over for, da hun forsøger at få nye venner, mens hun kæmper for et sted på et konkurrencedygtigt danseteam. De tre romaner, 'The Audition', 'The Callback' og 'The Competition', blev udgivet successivt i 2017, 2018 og 2019.

Modellering: Ziegler har repræsenteret og modelleret for utallige mærker som Target, Ralph Lauren, Clean & Clear og Tiffany & Co. , Cosmopolitan, Dance Spirit, Vanity Fair Italia, Teen Vogue og Galore.

Maddie optrådte på forsiden af ​​Sias album 'Everyday is Christmas' fra 2017. Ziegler har mere end 14 millioner Instagram-tilhængere.

Maddie Ziegler nettoværdi

(Foto af Jean Baptiste Lacroix / Getty Images)

Relationer: Fra 2017 til 2018 daterede Maddie den australske teenager Jack Kelly, søn af den tidligere New York Yankees-spiller Pat Kelly. I 2019 begyndte hun at danse den australsk-fødte sanger Eddie Benjamin.

Filantropi: I 2012 samarbejdede Ziegler sammen med sin søster og mor med Starlight Children's Foundation for at øge bevidstheden om kronisk syge unge. I 2016 gav Maddie og hendes søster en offentlig meddelelse om DoSomething.org's fødselsdagsmailkampagne, der opfordrede offentligheden til at sende personlige fødselsdagsbiler til børn, der bor i hjemløse husly. Senere samme år optrådte hun ved Nigel Lythgoes Dizzy Feet Foundation-galla for at skaffe midler til danseprogrammer til børn med lav indkomst og stipendier til talentfulde unge på danseskoler i USA.

I 2017 samarbejdede Ziegler med Dancers Against Cancer og har siden optrådt i flere public service-meddelelser for at skaffe midler til mennesker, der kæmper for kræft. I 2018 sluttede Maddie sig til Sia og MAC kosmetik og udgav en annonce for en rød læbestift med alle indtægter til gavn for virksomhedens AIDS-fond.

Maddie Ziegler nettoværdi

Maddie Ziegler

Nettoværdi: $ 5 millioner
Fødselsdato: 2002-09-30
Køn: Kvinde
Højde: 5 ft 4 in (1,63 m)
Erhverv: Skuespiller
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion