Madonna trækker stikket på telefoner under Caesars Palace -shows

Jack White i The Chelsea på The Cosmopolitan of Las Vegas torsdag. (David James Swanson)Jack White i The Chelsea på The Cosmopolitan of Las Vegas torsdag. (David James Swanson) Barry Manilow optræder lørdag den 17. august 2019 i Lunt-Fontanne Theatre på Broadway i New York. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Xavier Mortimer flytter sit 'Magical Dream' show fra Sin City Theatre på Planet Hollywood til Bally's Windows Showroom den 19. januar (Magic Castle) Maluma, venstre og Madonna optræder 'Medellin' ved Billboard Music Awards onsdag den 1. maj 2019 på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. (Foto af Chris Pizzello/Invision/AP) Superstjernetegneserien Dave Chappelle vises på Drai's Nightclub på Cromwell søndag den 30. december 2019. (Mike Kirschbaum) Sangeren Nieve Malandra, i midten, optræder med klaverforestilleren Frankie Moreno, til venstre, i The Showroom på Golden Nugget lørdag den 20. maj 2017 i Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Jefferson Turner, til venstre og Dan Clarkson er forfatterne og stjernerne i Potted Potter: The Unauthorized Harry Experience, der spiller i Windows Showroom på Bally's. (Potter Potter)

Madame X er ved at ringe ud med mobiltelefoner og smarte ure under hendes løb på Colosseum i Caesars Palace.

Madonna , der optræder på Colosseum 7. november, 9. november og 10. november, har meddelt, at hendes shows vil være telefonfrie, hvilket betyder, at de vil blive opbevaret i bløde etuier.

Fans blev e -mailet med nyhederne i denne uge, efter at de havde købt deres billetter via Ticketmaster.

Noten lød til dels Denne begivenhed vil være en telefonfri oplevelse. Brug af mobiltelefoner, smarture, smart tilbehør, kameraer eller optageenheder er ikke tilladt i præstationsrummet.

Mobilbilletter scannes lige før telefonerne er kabinet (husk eller noter dit sæde nummer, før telefonerne er låst). Enhver, der overtræder, bliver fjernet fra showet.

Posepraksis er ikke nyt i Las Vegas. Sådanne Strip -overskrifter som Bruno Mars (Park Theatre), Amy Schumer (Chelsea at the Cosmopolitan), Dave Chappelle (solo på Mandalay Bay Events Center og i hans optræden med John Mayer på T-Mobile Arena), Chris Rock (Park Theatre) og Jack White (Brooklyn Bowl) er alle gået telefonfrit.

Følelsen her er, at det er en acceptabel politik, forudsat at du er opmærksom på reglerne, før du ankommer til teatret (mange fans er irriterede over at få telefoner i pose uden advarsel). Men der er også noget katartisk ved ikke at bruge din telefon og sende en hel forestilling. Tro mig på det.

Manilow har datoer

Barry Manilow annoncerede en rundvisning i Storbritannien på fredag, syv datoer i maj og juni. Hans vejsving er ikke en indikation på, at hans ophold på Westgates internationale teater slutter næste forår. Han forlængede for nylig gennem februar og marts. Manilow kan, og sandsynligvis vil, omgå vejplanen.

Den 76-årige showman står også i hovedrollen i Proms in the Park på Hyde Park i London lørdag. Han er tilbage på Westgate torsdag.

Loftet er åbent

Caesars Entertainment har formelt omdøbt Windows Showroom. I løbet af det sidste år har showroom på anden niveau lignet et loft til magi. Så det nye navn er The Magic Attic at Bally's Las Vegas.

Denne nye prægning matcher rummets magiske syn og dem med overskrifter Frederic da silva med paranormal, Xavier Mortimers Magical Dream og the Potter i Harry Potter -parodien.

Ideen bag The Magic Attic er at give et rum, der udelukkende fejrer magiens kultur, Caesars Entertainment Vice President for Entertainment Operations Damian Costa sagde i en erklæring fredag. Med Frederic Da Silva, Xavier Mortimer og rollelisten i Potted Potter er rummet i øjeblikket fyldt med magisk inspirerede produktioner i verdensklasse. Vi ser frem til, at dette sted bliver magiens epicenter og et must-see-sted for alle, der værdsætter kunstformen.

Stjernekiggeri

En opdatering af Las Vegas Walk of Stars -action på The Strip:

hvornår er Bellagio Water Show

Donny og Marie Osmond bliver hædret den 4. oktober i Flamingo Las Vegas, kun seks uger før deres show lukker på hotellet.

Wayne Newtons stjerne returneres 15. oktober (foreløbigt), placeret ved siden af ​​Elvis ’stjerne i Paris Las Vegas. Også den dag, mangeårig filantrop i Vegas, forretningskvinde og mangeårig showgirl Cindy Doumani får sin stjerne tilbage til Paris. Deres er blandt de 49 stjerner, der blev trukket op, da Clark County installerede beskyttende pullerter langs Las Vegas Boulevard i efteråret og vinteren 2017.

Afdøde David Cassidy blev hædret med sin stjerne den 21. april i Paris og markerede, hvad der ville have været hans 70 -års fødselsdag (som var 12. april) og 50 -årsdagen for The Partridge Family.

Cassidy havde utallige forbindelser til byen, med hovedrollen i EFX på MGM Grand (showet, der forud daterede Ka), en original producent og undertiden performer i The Rat Pack er tilbage i sine åbningsdage på Desert Inn og i sceneshowet At Copa i Rio.

Vegas Gone Country væk

Vegas Gone Country, countryhylleshowet, der åbnede i foråret på V Theatre at Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, er lukket. Producer og medstjerne Peter Pavone informerede rollelisten torsdag om, at showet ville ende med aftenens optræden.

Den Legends-stilede produktion hædrede sådanne countrylegender som Johnny Cash, George Strait, Reba McEntire, Shania Twain, Patsy Cline, Tim McGraw, Carrie Underwood og Garth Brooks.

I august lukkede den på lignende måde også Blond Invasion -produktion også på V Theatre. Showet var en hyldest til Lady Gaga, Britney Spears og Madonna. Begge shows blev ledet af talentfulde casts og bød på velkendte superstjerner. Min mening: Der er simpelthen ikke nok mennesker, der er villige til at købe billetter til at understøtte alle shows i denne by.

ShowBuzz!

Emmy prisvindende scenograf Andy Walmsley , vores yndlings Brit og eks-Las Vegan, der bor på Manhattan, designer sættet til Ru Paul’s Drag Race Live! åbning i januar på Flamingo Las Vegas. Jeg føler, at Walmsley ikke er færdig med sit arbejde i VegasVille.

I september 2015 nærmede Eddie Money sig Adam Steck af SPI Entertainment om et muligt ophold i Las Vegas. De to mødtes efter Money's hovedoptræden på Golden Nugget, men intet blev til noget, og Money vendte hans opmærksomhed mod hans Real Money -realityserie. Penge døde af kræft i spiserøret fredag ​​morgen i en alder af 70 år ...

Det var det faktisk Bob Newhart besøger Love at the Mirage tirsdag aften. Det komiske ikon fyldte 90 år den 5. september og havde sin kone, Ginny, og parrets tre børn og svigersøn til showet. Besætningen besøgte teaterets lydrum og lyttede, da teknikerne nedbrød det enkelte soundtrack.

Cool Hang Alert

Sulten sangerinde Malandra Snow leder op til det, hun kalder den lykkeligste time i Vegas på The Golden Tiki fra 16-19. Mandag. Sættet skal være tiki-lounge retro fakkelsange blandet med ø-lignende numre. Sådan beskriver sangerinden scenen. Ingen dækning, og sig hej til det lille Johnny Kats krympet hoved.