'Magic Mike Live' bygger imponerende legeplads på The Strip

Produktionschef Don Gilmore viser Magic Mike Live Theatre under opførelse på Sahara L ...Produktionschef Don Gilmore viser Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Produktionschef Don Gilmore viser aerialistfældedøren på det under opførelse Magic Mike Live Theatre i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlig revy er planlagt til at genåbne 27. august i multi-level theater-in -runden. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Produktionschef Don Gilmore viser Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Magic Mike Live Theatre under opførelse i Sahara Las Vegas onsdag den 10. marts 2021. 'Magic Mike Live' mandlige revy er planlagt til at genåbne den 27. august i multi-level theater-in-the-round. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto

Mandlige revyer har længe vist et hot salg i VegasVille. Men succes kræver mere end rigelige forsyninger af kropsolie, utæmmet koreografi og velkonditionerede groovers i stram denim.

Du har brug for arkitektur, helst noget med en betydelig Wow! faktor. Et antenne -trommesæt, der f.eks. Dukker op gennem en fældedør. Måske et par zip -linjer, så kunstnerne kan skære afstanden i teatret. Eller et par præstationsplatforme på en bar i to etager og en klassisk Vegas-trappe.

Magic Mike Live konstruerer det og mere til i Sahara Las Vegas. Indstillet til formelt at genåbne 27. august, kaster showet mysteriet om sit nyt sted som et støbt medlem, der gør en revet T-shirt, hvilket giver et første glimt i sidste uge.Magic Mike Live Theatre er placeret på hotellets anden sal og optager det, der tidligere var kongreslokaler og den tidligere buffet. Sælges for 450 eller 500 kun i stående rum og håber, at showsne kan spille med fuld kapacitet. Men der er socialt fjerne variationer, der tilpasser sig COVID-realiteterne, og forventer, at mange af de velkendte protokoller (saneringsstationer, kontaktfri drikkevarer og lignende) forbliver til genåbning i slutningen af ​​august.

Vi vil lære, når vi bevæger os, hvad der rent faktisk vil være tilladt med hensyn til indhold i showet, siger Executive Producer Vince Marini, der tilføjede, at produktionen vil samarbejde med Gaming Control Board i maj om at strategisere dens genåbning. Vi skal bruge tid til at foretage justeringerne, men vi er overbeviste om, at vi kan gøre dette show til en god aften.

hvor meget er clintons værd

På 30.000 kvadratmeter er det nye Magic Mike Live Theatre ens i design, men cirka dobbelt så stort som dets gamle spillested på Hard Rock Hotel, hvor showet kørte fra 2017-2019. Den klub, der oprindeligt blev bygget som Body English natklub, tog plads i kælderen ned ad to trapper frem for op ad rulletrappen. Rummet var karakteristisk, men også akavet indrettet til et sceneshow, med desværre placerede søjler, der blokerede publikums syn.

Sahara showroom fylder to niveauer i runden, det samme som på Hard Rock. Men lynlåseffekten og trappen mellem de to niveauer er nye effekter. Samlet set skulle spillestedet vise sig at være trendsættende blandt mandlige revyer i Vegas. Arbejdet har været i gang i mere end et år, da showet først var planlagt til at åbne på hotellet i foråret 2020.

Byggeriet skal være væsentligt færdigt i slutningen af ​​måneden, siger Marini. Vi er klar til at øve i maj og juni.

Bemærk denne tidslinje, da maj er en lang periode før august. Showet genopbygges og er klar til at optræde længe før den annoncerede 27. august dato. Hvis du formodede, at der ville være noget Magic Mike Live -aktivitet inde i rummet, ville du have ret.

Formelt, siger Marini, Grundlæggende arbejder vi på et relateret projekt, der involverer mærket, der vil involvere de kreative og producerende teams. Mere om dette vil blive annonceret snart.

Som en Vegas -produktion skubber Magic Mike Live gashåndtaget bare for at opretholde det tempo og de standarder, der er etableret gennem årene af rivaliserende produktioner. De vrimlende med australierne Thunder From Down Under ved Excalibur, og Chippendales ved Rio har brændt billetkontoret siden begyndelsen af ​​2000'erne.

tv-bilshow i las vegas

For nylig har den sjove australske tema Aussie Heat fundet en niche under pandemiske protokoller siden juni på Mosaic On The Strip.

Magic Mike Live, en samproduktion af Base Entertainment og Channing Tatums produktionsselskab, har været i stand til at holde sit cast stort set intakt gennem lukningen. Nogle har opretholdt en offentlig forestillingsplan. Hovedartist David Terry var vært på Kenny Davidsens show på Tuscany Suites tidligere på måneden.

Vi forventer fuldt ud, at hele rollelisten kommer tilbage, og vi har arbejdet med dem gennem pandemien, siger Marini. De er i godt humør, og showet har været med til at supplere deres arbejdsløshedsforsikring for at hjælpe dem. De har alle fundet forskellige måder at bo i Las Vegas på kort sigt. Men jeg er overrasket over, at vi ikke mister nogen.

l. ron hubbard nettoformue

Las Vegas -showet er Magic Mike Lives flagskib. Produktionen har optrådt i et Spiegeltent i Sydney og flyttede til Melbourne i juni. Denne produktion blev trukket fra scenen under et COVID -udbrud i december. Showet har også versioner, der skal åbne i London i maj og Berlin i september.

Og Tatum er stadig ombord som co-producer og showets superstjernepræsentant. Der er stadig en chance for, at han vil følge og sætte sin hud i spillet, for alvor, med Vegas -casten.

Hele dette koncept begyndte med, at Tatum spillede Mike Lane i filmserien, og han har en kort historie som danser i en voksen natklub i sin hjemby Tampa, Fla.

Han har kun sagt til os, at hvis han nogensinde er i den form igen, kan du elske at gøre det, siger Marini. Jeg synes, han har et virkelig spændende år på filmfronten, men han vil fortsat støtte showet kreativt og fra et PR -perspektiv. For showets fans ville nogle post-pandemiske Tatum-riller generere ægte magi.