Mandalay Bay knækker et Ultra for nyt spillested

Russ Canty fejrer efter at have vundet enRuss Canty fejrer efter at have vundet en 'pop-a-shot' konkurrence under Vegas 'WNBA-semifinalekamp med Washington Mystics søndag den 22. september 2019 i Mandalay Bay Events Center i Las Vegas. (Benjamin Hager/Las VegasJournal) @benjaminhphoto Las Vegas Aces -fans jubler i løbet af anden halvdel af en WNBA -basketballkamp mod Los Angeles Sparks på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas lørdag 31. august 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto God fart dig! Black Emperor optræder på Mandalay Bay Events Center under Psycho Las Vegas musikfestival i Mandalay Bay i Las Vegas fredag ​​den 16. august 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Opeth optræder på Mandalay Bay Events Center under Psycho Las Vegas musikfestival i Las Vegas søndag den 18. august 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Blake Boles og Teresa Fullerton vises i en januarproduktion af 'Love Letters' i Las Vegas Little Theatre. Showet vender tilbage fredag, lørdag og søndag. (Las Vegas lille teater). Lance Burton vises på en John Deere 6120E kompakt traktor på sin gård i Columbia, Kent., I et Facebook -opslag den 29. januar 2021. (Lance Burton)

Måske begynder vi at kalde det The Mich, ligesom den lyd, en ølflaske giver, da dens hætte er revnet af.

Uanset hvad der er tilfældet, eller 12-pack, er det bestemt Beer 30 på Mandalay Bay Events Center. Lokalet omdøbes til Michelob Ultra Arena. Mandalay Bay annoncerede den nye moniker i en pressemeddelelse torsdag. Moderselskabet MGM Resorts International arbejdede aftalen med drikkevarefirmaet Anheuser-Busch om det første navngivningspartnerskab på det 22-årige sted med 12.000 sæder.

ghost adventures sæson 19 episode 2

Mandalay Bay-præsident og administrerende direktør Chuck Bowling sagde, at Anheuser-Busch-mærket overstyrede det faktum, at produktet ikke er tilgængeligt til forbrug for alle under 21 år.Ligesom MGM Resorts er underholdningsleder i underholdningshovedstaden i verden, er Anheuser-Busch førende i at skabe unikke oplevelser, sagde Bowling i en telefonchat. Vi forventer, at de er gode marketingpartnere.

Aftalens vilkår beskrives kun som flerårige eller mere end et enkelt år. Men Bowling sagde: Vi forventer, at dette bliver et partnerskab i mange år fremover. Det nye navn træder i kraft med det samme.

Spillestedets førende sportslejer i de sidste tre år har været WNBAs Las Vegas -esser. MGM Resorts solgte franchisen til Las Vegas Raiders ejer Mærke Davis , hvilket efterlader muligheden for, at teamet kan vælge en anden hjemmebane, nu hvor den ikke er direkte tilknyttet Mandalay Bay og MGM Resorts.

Men Bowling sagde, at han er overbevist om, at holdet vil fortsætte med at bruge Michelob Ultra Arena som sit hjem i en overskuelig fremtid.

Esserne vil fortsætte med at spille i Mandalay Bay og fortsætte med at kalde det hjem, sagde Bowling. Det er en af ​​de førende WNBA -faciliteter i landet. Vores fokus er at uddybe vores forhold til NBA og tiltrække et NBA -hold som en officiel partner, og vi fik vinduet til at bringe WNBA hertil. Mark har været foran og i midten. Der har ikke været nogen større fan af esserne og Mandalay Bay Events Center.

Jeg tror, ​​vi kommer til at se Mark Davis bringe et WNBA -mesterskab til Michelob Ultra Arena.

Som Mandalay Bay Events Center har arenaen været vært for Ultimate Fighting Championship (UFC) begivenheder, Latin Grammys telecast, NHL Awards Show, Latin Billboard Awards, International Swimming Leagues verdensfinaler og Miss USA og Miss Universe -konkurrencer.

Journey, Maroon 5, Motley Crue, Barenaked Ladies, Yanni og Ozzy Osbourne har alle optrådt i lokalet.

Og arenaen var rammen om den klimatiske boksekamp mellem Rocky Balboa og Mason The Line Dixon i Sylvester Stallones 2006 film Rocky Balboa.

hvor meget er Kelly Rowland værd i 2016

Matt Davis, chef for U.S. Sports Marketing for Anheuser-Busch, gentog Las Vegas 'position som en førende sports- og underholdningsdestination, med den nyligt præget arena i blandingen. Da verden vender tilbage til at rejse og nyde underholdning, ser vi frem til alle de begivenheder, der skal komme på Michelob Ultra Arena.

Jeg husker, noget tåget, det første show, jeg så på eventcentret, var Sugar Ray lige efter at lokalet åbnede i 1999. Der blev oprettet en bar på scenen for Mark McGraths nydelse, og jeg satser på, at der også blev serveret en bestemt øl dengang.

'Letter' rip

Et lokalt teaterselskab kæmper den gode kamp, ​​Las Vegas Little Theatre iscenesætter Love Letters kl. Fredag ​​og lørdag og kl. Søndag i teatret på 3920 Schiff Drive. Virksomheden er blevet slået økonomisk væk under pandemien og har brug for støtte. LVLL blev grundlagt i 1977 og er det sydligste Nevadas længst kørende fællesskabsteater.

Denne produktion er en ædel indsats. Love Letters er et teaterstykke, der fokuserer på breve, der gennem et helt liv blev udvekslet mellem to mennesker, der voksede op sammen og skiltes, men fortsatte med at leve som fortrolige. Skuespillerne læser bogstaverne højt og bytter sektioner, så publikum kan spore deres liv.

Teresa Fullerton og Glenn Heath co-star Friday, med Heath og Monica Johns på lørdag, og April Saulin og Michael Kaczurak på søndag. Omkostningerne er $ 30 (kun en slentret), billetterne er i LVLT-billetkontoret på 702-362-799, eller www.lvlt.org . Klik der og kom derhen.

hvad er nettoværdien af ​​steve jobs

Slå ned

Donald Contursi har ramt noget unikt og smart med sine Finger Licking Foodie Tours. Dette er en offshoot Contursis Lip Smacking Foodie -ture. Finger Licking Foodie Tours er født ud af pandemien, rettet mod lokalbefolkningen som en socialt distanceret, privat, eksklusiv, selvstyret foodie-tur til så populære spisesteder som Arts District, Fremont East og Strip.

Pakkerne med Ultimate Date Night med Valentinsdag-tema er et spin værd. Det er et udsnit af tre af Arias lækre restauranter: Catch, Carbone og Jena Georges Steakhouse, alle i en enkelt sprint, med umiddelbare siddepladser og 10 signaturretter. Det ender med en valgfri helikoptertur over the Strip. Desserten efter desserten, sådan set. Find detaljerne på fingerlickingfoodietours.com.

Gabby alarm

Vegas vokalist Gabriella Versace, fra Sexxy i Westgate Las Vegas, optræder i weekenden i voksen -sorten BurlesQ på Alexis Park. Showet kører kl. Fredage til søndage, selvom weekenderne er udsolgt. Producent Pete Housley søger også at fylde kl. slot slot, da Motown Extreme indlæses 28. februar.

Cool hængevarsel

Elisa Fiorillo (Prinsens protege) og Joey Melotti (bandleder af Barry Manilow ) spille The Vegas Room fredag, lørdag og søndag. Aftensmaden er 18.30. og forestillingen kl. Fredag ​​og lørdag. Søndagsbrunch starter kl. 13.00, hvor sang/klaverspil begynder kl. 14.30.

hvor mange penge er warren buffett værd

Fiorillo tilbragte fem år i Prinsens Ny serie af kraftgenerationer slutter i 2014. Hun kendte den nutidige musiklegende i 25 år og optog med ham i hans Paisley Park -studie i Minneapolis. Fiorillo har også bakket op Luciano Pavarotti , Dave Koz og David Cassidy , blandt andre.

I Las Vegas har Fiorillo optrådt med Clint Holmes, Kelly Clinton-Holmes og Earl Turner . Hun har også taget scenen uden fakturering med Santa Fe og de fede byhorn . Hendes shows med Bruce Harpers Big Band på Myrons Cabaret Jazz viste hendes vokale alsidighed og passion for showbandformatet. Denne weekend er Fiorillos debut på The Vegas Room, men vi forventer, at hun vender tilbage.

Store øjeblikke i sociale medier

Master Magician Lance Burton lagt et par billeder af sig selv, der kørte traktor på hans gård i Columbia, Kent, et par uger siden. Det er en John Deere. Vi ved, at det er en John Deere, fordi den er grøn.

Burton og jeg talte om traktorer under en PodKats! afsnit i løbet af ferien. Jeg fortalte ham, at i Idaho spurgte landmændene nogle gange potentielle gårdshænder i farverne på traktorer. Ligesom, hvilken farve er en John Deere? Hvis svaret er, gul vil han ikke klare det.