Mandalay Bay Events Center blev næsten ikke esserhjem

Mandalay Bay President Chuck Bowling (rød skjorte) ser anden halvdel af WNBA All-Star G ...Mandalay Bay præsident Chuck Bowling (rød skjorte) ser anden halvdel af WNBA All-Star Game på Mandalay Bay Events Center i Las Vegas lørdag den 27. juli 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Janet Jackson optræder på scenen under åbningsaftenen for hendes 'Metamorphosis' ophold på Park Theatre på Park MGM den 17. maj 2019 i Las Vegas. (Foto af Farrenton Grigsby/Getty Images for JJ) Janet Jackson optræder på scenen under åbningsaftenen for hendes 'Metamorphosis' ophold på Park Theatre på Park MGM den 17. maj 2019 i Las Vegas. (Foto af Farrenton Grigsby/Getty Images for JJ)

Kats! Præsidiet ved denne skrivning er ved WNBA All-Star Game, der har lignet en sprint-og-skyd-konkurrence mellem to hold. Team Wilson og Team Delle Donne lader det flyve på Mandalay Bay Events Center.

Inden tip-off mødtes jeg med Mandalay Bay-præsident Chuck Bowling, der også sad på banen.

Eventscentrets nylige historie: Det 20-årige sted blev næsten revideret for omkring fem år siden for at genåbne som MGM Resorts Internationals teatre i mellemklassen. De oprindelige planer var, at Events Center skulle konkurrere med Colosseum på Caesars Palace og Zappos Theatre på Planet Hollywood.I stedet MGM Resorts formand Jim Murren konfereret med veteranen i Las Vegas resort executive Tony Marnell af Marnell Companies, hvis projekter har inkluderet sådanne berømte Strip -feriesteder som Mirage, Treasure Island, Bellagio og Wynn/Encore. Marnell oplyste, at mid-Strip ville være et langt bedre sted for et sted som Park Theatre og at forlade Mandalay Bay Events Center som det er.

hvor meget er prins william værd

Oprindeligt, ja, det skulle være et teater i mellemklassen, sagde Bowling og kiggede rundt på de 9.157, der deltog i WNBA All-Star Game, vundet af Team Wilson 129-126. Men Park Theatre er nu det bedste teater i verden, ikke kun bedst på the Strip. Jeg ved ikke, om det var stort fremsyn eller stort held, men vi har nu Park Theatre og en stor mellemstor arena, der giver os mulighed for at afholde alle mulige sports- og underholdningsarrangementer.

Utallige handlinger har spillet stedet siden Goo Goo Dolls åbnede stedet i marts 1999. Dave Chappelle overskriften Mandalay Bay Events Center, i 2017. Lady Gaga fremførte et firmashow for Amway i maj. Heavy-metal-skuespillet Psycho Las Vegas ruller ind fra 16.-18. August med Originale fejl leder en række med mere end 70 handlinger, der optræder i Events Center blandt fire spillesteder i Mandalay Bay.

Og bygningen er den venlige hjemmebane for esserne, der på bare to sæsoner er ligaens misundelse, siger Bowling, der stadig er klar over, at ivrig fremsyn og lidt held fik det til at ske.

Åh, Venus

hvor meget er taylor swift værd

Det første Venus Italian Film Festival Awards -show er sat til Italian American Club kl. Onsdag. Arrangementet hædrer fortræffelighed inden for italiensk film og tv.

Festival kreativ direktør Kathrina Miccio, selv skuespiller og forfatter, har hvervet skuespiller Daniel Baldwin og operasanger/skuespillerinde/PBS -vært Cristina Fontanelli som særlige gæster. Frank Sinatra hyldestartist Gary Anthony med musikchef Ned Mills , jazzsanger Hoved Dagan , og Vegas sax dyrlæge Jimmy Mulidore er blandt de planlagte kunstnere. Det er en meget italiensk oplevelse, karakteristisk for IAC.

Billetter er $ 125 hver ($ 800 for et bord med otte) til cocktailtiden, middagen, showet og præmieoverrækkelsen. Gå til venusfilmfestival.com for info.

'Venner' overgår 'Venner'

Friends the Musical Parody på D Las Vegas har nu overgået sitcomet, som det er tema for. Dette gælder i hvert fald i det samlede antal forestillinger. D -showet ramte fredag ​​nr. 237. Det berømte tv-program kørte i 236 afsnit fra 1994-2004. Sceneshowet har frit løb med karaktererne og temaerne fra tv -programmet, medmindre det ikke er tilladt at fremføre Phoebes original, Stinkende Kat . Hvilket er lige så godt, virkelig ...

Sparker mig selv…

For ikke at tage billeder af hårdesignerne fredag ​​aften Janet Jackson show på Park Theatre. Denne skare havde tilsammen de mest blændende frisurer af nogen mængde, jeg har set i en optræden i Las Vegas. Jackson fører selv vejen, med sine lange krøller, der flyver rundt under hits som Control, Nasty og Rhythm Nation. Næste gang.

ShowBuzz!

hvor meget er jesse ventura værd

Frank Marino har endnu ikke oprettet et sted for tilbagelevering af Divas Las Vegas, under den eller anden titel. Samtaler er ophørt i Stratosphere, SLS Las Vegas og Hooters. Men Marino er stadig i spil. Han kunne være og burde være på scenen i slutningen af ​​dette år ...

Showerne udført på loftet på Nerd Bar i Neonopolis er trukket ud på grund af zoneinddeling og forretningstilladelse. Comedy & Dolls, Downtown & Dirty og Princess Wendy's Late Night Tease Room blev alle fremført der. Alle er nu - åh, vent her - pause indtil et nyt sted er sikret ...

Torsdag drillede vi til Kelly Clinton-Holmes og Elisa Fiorillos Første Ladies of Las Vegas Entertainment show i Pegasus Showroom i Alexis Park. Lige øjeblikke efter at posten ramte, flyttede showet fra fredage til lørdage, stadig kl. Gælder denne lørdag ...

En Vegas-interesse er interesseret i at åbne et levende musiksted på Commercial Center på East Sahara Avenue. Det berømte kompleks, der åbnede i 1962, ejer en rig musikhistorie fra ispaladsets dage. Led Zeppelin, Doors, Cream, the Grateful Dead with Santana og Creedence Clearwater Revival spillede alle Ice Palace i slutningen af ​​1960'erne, år før Aladdin Theatre for Performing Arts åbnede, da den accepterede Vegas rockhal ...