Marche Bacchus fransk bistro og vinbutik

34869933486993 3486991

Vi betalte $ 12,99 for en flaske vin, da vi spiste middag på Marche Bacchus. Pokker, vi har betalt mere end det for et glas vin på The Strip.

bedste whiskybarer i las vegas

Godt, OK, det var $ 22,99, når du tilføjer $ 10 corkage, og at $ 12,99 handler om gennemsnitlig detailhandel for Pennfolds 2006 Koonunga Hill fra South Australia, en vin der er 78 procent shiraz og 22 procent cabernet sauvignon. Men tænk over dette: Da standardrestauranten er to og en halv til tre gange detailhandel, ville den flaske have kostet os et sted i området $ 32 til $ 39 på de fleste restauranter i byen. Og hvis vi (eller rettere sagt chefen) havde købt en dyrere flaske vin, ville besparelserne være steget eksponentielt, da en $ 50 flaske ville være $ 60 i stedet for $ 100 til $ 150.

Det skyldes, at Marche Bacchus har en enorm detail -vinvirksomhed. Vine fås i glasset, men hvis du vil have en flaske, kan du vandre over til rækker af kasser og kasser af vine af mange typer og mange prisklasser og vælge den, du ønsker, ved hjælp af en medarbejder, hvis du vil gerne. De bringer det til bordet og hælder ud og opkræver kun en $ 10 corkage. Det er en praksis, der stammer fra de tidligere, originale ejere af Marche Bacchus, og jeg var glad for at se den fortsætte med de nuværende.Så hvordan går det med Marche Bacchus på andre måder? Nå, terrassen lige ved den store sø i Desert Shores ser ud til at være blevet udvidet noget, og der er en ny pejs, selvom vi blev indendørs, fordi det var lidt blæsende. Der er også live jazz onsdag og fredag ​​aften, levende spansk guitar om søndagen og piped-in jazz resten af ​​tiden.

Og maden? Nå, rapporter fra forsiden var, at det var lidt nede et stykke tid, da de nye folk fandt deres fodfæste. Det ser imidlertid ud til, at de har, og som det viser sig, er dette igen et godt sted at tilbringe en aften.

Osten hersker stadig på Marche Bacchus på grund af sin affinitet til vin, så en håndværkerostfad ($ 17) var et naturligt valg. Den ankom på en lang tallerken i en sort, der var mest tiltalende, ledsaget af skiver af pærer og æbler, en firkant af figenpasta og valnødder, som alle også har en ganske affinitet til vin. Ostene var ikke mærket, serveren, der bragte dem, gav ikke en forklaring, og vores tjener snublede lidt, da han blev spurgt, så jeg har ikke en præcis liste til dig, men de inkluderede en brie, en blå, en ged og et par andre, der alle var gennemsyret af flere smagsnoter, selvom vi syntes, at brie var kølet lidt for meget.

Oksetartar ($ 18) var meget godt, kødet hævede til attraktive små ovaler, telte af let ristet brioche og ledsaget af en rå æggeblomme i en kop, bare hvis kødet ikke var rig nok. Krydderi var subtil - hvilket er en god ting, fordi du vil have smagen af ​​kødet - men jeg må indrømme at jeg mangler de sædvanlige kapers. Menuen havde lovet pinjekerner, men hvis de var der, var de så fint skåret, at den forventede crunch var fraværende, og deres smag var uopdagelig.

america's got talent 2016 tape ansigt

Lammestativ ($ 37) bar den mere selvhævdende smag, der stammer fra New Zealand-oprindelse i modsætning til Colorado og var medium-sjælden som bestilt, hvilket efterlod den dejlig og saftig. En slags gratin af courgette, aubergine og tomat tilføjede en provencalsk note, der svarede lammet til jordisk dybde.

En special af svinekoteletter med et måltid af æbler, endiver og valnødder og brie fløde lød vidunderligt, men hvad vi endte med var svinekoteletterne i den almindelige menu ($ 28). Jeg havde fortalt vores tjener, at jeg ville have specialet og gentog det, men noget fortalte mig, at jeg ikke forbandt; Jeg tror, ​​jeg skulle have vinket flyveren i ansigtet eller prøvet en flyvende tackling eller noget andet for at være sikker på, at han fik det.

hard rock hotel pool las vegas

Under alle omstændigheder var den svinekødsret, jeg modtog, fremragende, den tykke kotelette (som syntes at bære dybden af ​​min ungdoms svinekød, frem for de 'andre hvide kød' for neutrale ting, vi normalt får nu) suppleret med groft formalet sennepsauce, der toppede den.

På siden var et par spyd af sprøde møre asparges og sandsynligvis de bedste kartoffelmos, jeg har haft siden jeg spiste i en restaurant i Joel Robuchon, hvilket får mig til at spekulere på, om dette køkkenpersonale kender Robuchons hemmelighed.

På trods af blandingen og den lille ost, der snublede, var servicen i det hele taget ganske god, vores tjener var behagelig og hjælpsom.

En dessert med melløs chokoladekage ($ 10) blev kølet og mere af det, jeg ville tænke på som en chokoladekage, men det gjorde det ikke mindre tiltalende, de rige fudgy firkanter hvilede på striber af sødet hindbærpuré. Og det var, som vores tjener havde foreslået, ganske dejligt med den sidste af vores vin.

Ja, Marche Bacchus er fortsat et lyspunkt på de lokale spisesteder. Og med behageligt vejr fremover, kan jeg tænke på få flere attraktive steder at tilbringe en al-fresco aften.

Anmeldelse

Marche Bacchus French Bistro and Wine Shop, 2620 Regatta Drive; 804-8008

hvor meget er john claude van damme værd

Samlet- A-

Mad- A-

Atmosfære- A-

Service- A- Fordele: Fantastisk beliggenhed med god mad og service. Minusser: Højre windbag pontificerer højlydt ved et bord i nærheden.