Marcia Clark retsforfølger O.J. igen i klodset ABC -drama 'The Fix'

Maya og Matthew søger i SevvyMaya og Matthew søger i Sevvys hus efter alt, hvad der kan føre til en anholdelse, da de står over for et stigende pres fra Wiest for hurtigt at bygge en sag. I mellemtiden forsøger Ezra at rydde op i Sevvy's image og finder en ny mistænkt for at fjerne opmærksomheden fra sin klient i 'The Fix'. (ABC/Eric McCandless) Damian Lewis som 'Ax' og Paul Giamatti som Chuck Rhoades i BILLIONS (sæson 4, afsnit 4, 'Overton Window'). - Foto: Jeff Neumann/SHOWTIME 'The Dirt' (Jake Giles Netter/Netflix)

Det gamle ordsprog blandt kreative typer er at skrive, hvad du ved.

Intet sted står der at skrive præcis det, du ved, næsten til punkt og prikke, med praktisk talt nul kreativ licens.

hvor meget er jim brown værd

Det er en del af det, der holder det juridiske drama The Fix (20.00 mandag, ABC), co-skrevet af Marcia Clark-ja, det Marcia Clark-mired et sted mellem ønskeopfyldelse og hagiografi.

Stop mig, hvis noget af dette lyder bekendt: En sort berømthed beskyldes for dødelige knivstik på hans blonde ekskone og hendes ven. Den lange, eksplosive retssag i Los Angeles har splittet landet. Selvom en kvindelig anklager fik overdraget, hvad der skulle have været en smæk-dunk-sag, vinder forsvareren, der spiller anklager om racisme og politiforseelser, en chokerende frifindelse.

I The Fix er denne berømthed Severen Sevvy Johnson (Adewale Akinnuoye-Agbaje, Lost), en Hollywood-stjerne i stedet for en fodboldspiller. Alligevel er den mindre finjustering ikke nok til at forhindre manuskriptet i at føles som en særlig slags doven.

Den retssag finder sted i 2010 og behandles i åbningsminutterne for mandagens premiere. Så findes Sevvys nye kæreste slået ihjel i 2018, og han er igen mistænkt.

Anklager Maya Travis (Robin Tunney) er muligvis flygtet fra spotlysets hårde blænding for et stille liv på en ranch i landdistrikterne i Washington, men hun er ikke kommet over dommen. Jeg ser dem stadig i mine drømme, hun beklager ofrene. Så hun vender tilbage til det hjem, hun forlod for otte år siden og vender tilbage til hævnforretningen.

Err, retfærdighed?

hvad er shawn mendes nettoværdi

Uanset hvad, hvad betaler de anklagere i Marcia Clark Land? Uanset hvad det er, er det klart for meget - især baseret på resultaterne - hvis Maya bare kan forlade et hus i bakkerne med sine dræbende udsigt over byen, ubeboet og uden opsyn i næsten et årti. Ejendomsskatterne alene ville ... åh, det er bare at anvende logik på noget, der tydeligvis ikke fortjener det.

Maya stilles igen mod forsvareren Ezra Wolf (Scott Cohen), som vi får at vide, spiller en særlig slags beskidt.

Hvis du læser det, er den dårlige advokat navn virkelig Wolf.

Hun er hård, men hun kæmper fair. Altid været hendes svaghed, siger Wolf om Maya som en del af en strøm af afvisende karakter.

Jeg vil ikke have dig nogen steder i nærheden af ​​Jessicas sag, skriger faderen til Sevvys seneste kæreste til Maya. Du tabte!

hvad er waka flocka flammens rigtige navn

Hun tabte, erklærer den nye hovedanklager. Jeg planlægger at vinde.

Resten af ​​dialogen er næsten lige så brutal som Sevvys påståede forbrydelser.

Det handlede ikke om beviserne. Wolf udnyttede 400 års racemæssig uretfærdighed og en berømthedskunde, der vidste, hvordan man kunne bryde et megawatt -smil.

Åh.

Skulle The Fix på en eller anden måde tjene en anden sæson, hvor ville det så gå hen? Måske en sæson kunne Sevvy blive arresteret under et misforstået forsøg på at genvinde nogle af hans minder.

Det virker dog usandsynligt i betragtning af, at serien udspiller sig som en klodset samling af alle de ting, du gerne ville have sagt på vejen hjem fra et skænderi.

Med The Fix beviser Clark, at hun er lige så dygtig til at skrive tv -udsendelser, som hun er til at lægge berømte mord tiltalte bag tremmer.

Hvad skal man se

Fire Hollywood misfits opnår rockstardom i The Dirt (fredag, Netflix) , baseret på selvbiografien af ​​medlemmerne af Motley Crue.

Svorne fjender Bobby Axelrod (Damian Lewis) og Chuck Rhoades (Paul Giamatti) forenes for at bekæmpe en fælles fjende i fjerde sæson af Milliarder (21:00 søndag, Showtime) .

Gypsy Blanchard (Joey King) forsøger at frigøre sig fra hendes overbeskyttende mor, Dee Dee (Patricia Arquette), i den sande kriminalitetsantologiserie Loven (onsdag, Hulu) .

richard rawlings nettoværdi gasabe

Theranos-grundlægger Elizabeth Holmes ’rejse fra selvfremstillet milliardær til hendes fantastiske kollaps, da emnet for føderale bedrageri-anklager fortælles i dokumentaren Opfinderen: Ud for blod i Silicon Valley (21:00 mandag, HBO) .