Marie Osmond afslører scenefald på ’The Talk’ -premieren

Strip -overskrifterne Donny og Marie Osmond modtager en nøgle til Las Vegas Strip som Caesars Enterta ...Stripoverskrifterne Donny og Marie Osmond modtager en nøgle til Las Vegas Strip, da Caesars Entertainment -administrerende direktør Tony Rodio og formand for Clark County Commission Marilyn Kirkpatrick ser på under en ceremoni i Flamingo Las Vegas fredag ​​den 23. august 2019. Signeret for seks uger i September 2008 har søskende forlænget deres ophold igen og igen. Deres bopæl ophører 16. november (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto

Sharon Osbournes nyt ansigt var talen om The Talk Monday, men Marie Osmond bankede knæ var også et livligt emne.

Osmond debuterede som medvært mandag i CBS dagshow, og afslørede, at hun var faldet under en nylig forestilling med sin bror, Donny, i Flamingo Las Vegas. Hun fortalte studiet og tv-publikum, at hun var tumlet, mens hun dansede i sine knæhøje støvler.

Hændelsen fandt sted under åbningen af ​​showet 3. september, en forestilling, der fortsatte uden afbrydelse.

Showet skal fortsætte 🤣 @TheTalkCBS @FlamingoVegas pic.twitter.com/IH4WSIylGJ

- Marie Osmond (@marieosmond) 5. september 2019

Donny og jeg har et væddemål, sagde Osmond. Hvis du kommer ud for en ulykke og ikke bliver ved med at synge, skal du betale de andre $ 500.

Osmond bar en ombrydelse om sit højre knæ under udsendelsen. Hun sagde også, at Donny sendte blomster backstage før showet. Donny & Marie lukker et 11-årigt løb på Flamingo i november.

Jeg vil bare fortælle ham, jeg elsker dig, min bror, sagde hun og blev kvalt. Vi driller meget til hinanden. Vi er lidt ligesom Mutt og Jeff, Pete og Repeat. Jeg elsker ham bare, og han er bare så støttende og sød.

I DAG: Glad sæson 10 premiere, vi er tilbage LIVE. Ny sæson, nyt sæt og en ny vært! Ved bordet i dag @Kobe Bryant pic.twitter.com/xFGvIvaegE

- The Talk (@TheTalkCBS) 9. september 2019

Osmond havde tidligere sagt om Osbournes kosmetiske kirurgi: Showet får et nyt ansigt med mig og et nyt ansigt med Sharon. Osbourne fortalte om hendes seneste arbejde, som var meget tydeligt for alle, der har set hende på showet.

Jeg ser ikke træt ud, sagde Osbourne. Det er som om han trak op fra toppen med et elastikbånd. Alt ser mere forfrisket ud. Fang alt det gode i hele afsnittet kl cbs.com/the_talk.