Mark Davis forkæler essernes alumner med fancy Strip -middag

Raiders og Las Vegas Aces ejer Mark Davis i tv -studiet på Raiders 'hovedkvarter i ...Raiders og ejer af Las Vegas Aces Mark Davis i tv -studiet på Raiders 'hovedkvarter i Henderson onsdag den 21. april 2021. (K.M. Cannon/Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Las Vegas Aces -ejer Mark Davis, til højre, med den nye holdpræsident Nikki Fargas under et pressemøde, der annoncerede hendes nye rolle, på Allegiant Stadium i Las Vegas, tirsdag den 11. maj 2021. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco

Cue the Eagles, et band foretrukket af rockfan Mark Davis. Han er i det i det lange løb i sit ejerskab af Las Vegas -esserne.

Torsdag aften var endnu en storslået gestus af Davis, der købte holdet i februar. Davis var vært for en middag på Stripsteak i Mandalay Bay for fem medlemmer af esserne, der stammer fra det originale Utah Starzz fra franchisens første sæson 1997.

De tidligere spillere, der var med franchisen gennem årene, var Andrea Gardner Williams (San Antonio Silver Stars), LaQuanda Barksdale (Sølvstjerner), Wendy Palmer (Starzz), Adrianne Ross (San Antonio Stars) og Danielle Crockrom Fontenot.Vi vil ære alumnerne i løbet af sæsonen, vi bygger en ess -alumniforening, og vi fløj dem alle ind for at blive hædret, sagde Davis. Vi fortæller dem, at de ikke vil blive glemt. Jeg skal fortælle dig, det bragte dem til tårer. Det var godt.

restauranter i green valley ranch casino

Han fortsatte: Vi opbygger også en reel goodwill. Jeg er i det i længden. Davis bruger en skabelon, der allerede er etableret, da han har opbygget et stærkt fællesskabsbånd med Oakland/Los Angeles Raiders alumni.

Esserne og WNBA fejrer begge deres 25 -års jubilæum i år. Holdet ville flytte til San Antonio i 2003 og til sidst til Las Vegas som esserne. Davis ’nye hold er vært for sin hjemmebaseret åbning klokken 19.30. i dag mod Los Angeles Sparks på Michelob Ultra Arena.

Ved at skabe en mere bydækkende identitet for esserne har Davis antydet, at holdet vil søge en ny arena og ikke er længe efter Michelob Ultra Arena. Under en snak på Allegiant Stadium den 11. maj, efter Nikki Fargas blev introduceret som holdets nye præsident, sagde han, at holdet er ved at gennemgå pladser til et nyt ess -anlæg i Las Vegas.

Holdet har en lejekontrakt for denne sæson og to etårige muligheder for at fortsætte med at spille i Mandalay Bay. Til sidst vil vi gerne have en ny bygning, sagde Davis og specificerede Summerlin, Henderson og The Strip som de steder, der i sidste ende var vært for esserne. Han sagde også, at en 7.500-8.000 sæder ville være ideel.

Ejeren holder det niveau af samtale indtil videre.

Jeg vil ikke prøve at forudsige, sagde han torsdag. Vi tager det dag for dag. Lige nu ser vi på vores første hjemmekamp, ​​i Mandalay Bay.

Rute 66 til MD

Davis fyldte også 66 år tirsdag aften. Han kom på vejen for at fejre.

Jeg tog til Seattle for at se essespillet, og vi vandt! sagde han med et grin med henvisning til esserne 96-80. Det var en helvedes fødselsdagsgave.

Ess -cheftræner Bill Laimbeer fødselsdag var onsdag, hans 64. Piloten på holdets flyvning tilbage til Vegas førte passagererne i et kald til Laimbeer, den tidligere Detroit Pistons Bad Boy, der vendte sit teams forsøg på at fejre på en bustur til lufthavnen tilbage.

Da scenen spillede ud på holdets officielle Twitter -side, råbte piloten. Vi fik også den særlige anmodning fra Las Vegas Aces, Las Vegas -repræsentationen for Women's National Basketball Association. De var i Seattle i aftes for at give deres træner en tidlig fødselsdagsgave - minder lidt om hr. Laimbeers herlige dage med Detroit Pistons, hvis du er gammel nok til at huske hans spektakulære spil der.

Åh, og tillykke med fødselsdagen, store fyr.