Markles far var stadig en kongelig smerte ved at huske det berygtede besøg i Vegas

FIL - I denne lørdag, 19. maj, 2018 filfoto, StorbritannienFIL - I dette lørdag, 19. maj 2018 filfoto, forlader Storbritanniens prins Harry og Meghan Markle efter deres bryllupsceremoni i St. George's Chapel i Windsor Castle i Windsor, nær London, England. (Ben Birchhall/pool foto via AP, File) FIL - Prins Harry og Meghan, hertugen og hertuginden af ​​Sussex, tager af sted efter at have besøgt Canada House den 7. januar 2020 i London. Harry og Meghan trådte væk fra det heltidsliv i begyndelsen af ​​2020, og Buckingham Palace fredag ​​den 19. februar 2021 bekræftede, at parret ikke vender tilbage til kongelige hverv, og Harry opgiver sine ærestitler. (AP Photo/Frank Augstein, File) Storbritanniens prins Harry og hans kone Meghan Markle forlader efter deres bryllupsceremoni i St. George's Chapel i Windsor Castle i Windsor, nær London, England, lørdag den 19. maj 2018. (Gareth Fuller/poolfoto via AP)

Vi har været her før. Hvis man graver dybt nok, finder man Las Vegas i internationale nyhedshistorier. Thomas markle sørgede for, at byen ikke blev glemt under nedfaldet af Prins Harry-Meghan Markle blockbuster interview med Oprah Winfrey på søndag.

Markle, der er Meghan Markles far, holdt prins Harrys fortid, ribald adfærd i Vegas, mens han forsvarede sine egne overtrædelser til tirsdag i et interview på Good Morning Britain med Piers Morgan og Susanna Reid (ved slutningen af ​​dagen havde Morgan forladt stationen efter at have stillet spørgsmålstegn ved gyldigheden af ​​Markles kamp med psykisk sygdom).

Vi laver alle fejl, men jeg har aldrig spillet nøgen pool, og jeg har aldrig klædt mig ud som Hitler, sagde Markle til værterne.Dette var en tilsyneladende henvisning til prins Harrys tur til Las Vegas i august 2012, da han og hans venner blev fotograferet, da de spillede billard i en Wynn Las Vegas -suite (Harry var dengang 27 år gammel). Markle opgravede også en hændelse fra 2005, da den unge prins iklædte sig en nazistisk uniform ved et kostumefest.

Ghost adventures sæson 9 episode 2

Markle genbesøgte disse dage, da han forsøgte at forklare hændelsen i 2018, hvor det blev afsløret, at han iscenesatte fotoops for paparazzi mod betaling. Denne afsløring landede kun få dage før Harry og Meghans kongelige bryllup. Efter meget frem og tilbage om, hvorvidt han ville deltage i ceremonien, sad Thomas Markle ude og sagde, at han var ved at komme sig efter en hjerteoperation.

Markle har også accepteret betalinger for interviews med internationale medier. Ikke overraskende har han angiveligt ikke været i kontakt med sin yngste datter siden før hendes bryllup. Markle sagde on-air, at søndagens interview var første gang, han havde hørt hende tale i fire år.

Markle har forsøgt at klare sine tidligere fejltrin og sagde, at han havde undskyldt mindst hundrede gange eller deromkring til parret. Men han trækker også Harrys fortid ind i diskussionen.

Vi gentager, at det ikke er rimeligt at stille nogen ansvarlig for et spil stribe billard fra otte år siden. Dette gælder for Harry hertugen af ​​Sussex eller Harry elektrikeren i Sacramento. På det tidspunkt fortalte prinsen til BBC: I slutningen af ​​dagen svigtede jeg nok mig selv, jeg svigtede min familie, jeg svigtede andre mennesker.

vil buffeter genåbne i las vegas

Harry og hans posse så også O -showet i Bellagio og hang på Wet Republic på MGM Grand den weekend, som turistmyndigheder anslog bragte $ 23 millioner i gratis reklame til byen. I den forbindelse er det gaven, der bliver ved med at give.

Rose. Kanin. Latent

Jeg er ikke helt sikker på Rose. Kanin. Lie vil vende tilbage til Cosmopolitan. Mit håb om, at nadverklubben vil være tilbage, er dæmpet af virkeligheden i klubbens høje omkostninger i lyset af post-pandemiske forretningstendenser.

Video: @RoseRabbitLie @Cosmopolitan_LV klarer det ved genåbning. Dette er #JessicaDelgado 'S maskerede luftakt. Fantastisk at se klubbens tilbagevenden. #Vegas # MaskUp4NV #VegasSmart #ansigtsmaske #turisme @reviewjournal pic.twitter.com/44IirqTbqZ

- John Katsilometes (@johnnykats) 27. juni 2020

Kosmopolitiske direktører refererer til forretningsmæssige betænkeligheder, når de diskuterer stedets levedygtighed, selv efter at restriktioner for offentlig samling er blevet lempet. Et svar fra PR -holdet garanterede ikke, at klubben ville genåbne: Rose. Kanin. Ligge. forbliver lukket indtil videre. Da vi fortsat evaluerer forretningsniveauer i løbet af det nye år, ser vi frem til snart at dele flere oplysninger.

Med en menu udtænkt kok Steve Gotham og et underholdningsprogram ledet af vokalister Skye Dee Miles og Savannah Lynx , Rose. Kanin. Lie genåbnede i juni, derefter suspenderede driften den 2. januar. Klubben har ikke rørt sig siden.

Appetit til dette

hvor meget er john travolta nettoværdi

Det klassiske rock coverband Originalt kaos udfører Guns 'n Roses' episk 1987 LP Appetite For Destruction at The Space den 20. marts. Det er en god idé som engang. Det er en bedre idé som en serie shows, hvor O.C. dækker klassiske rockalbum. Det er hvad bandleder Dai Richards har i tankerne. Overvej dette show lanceringen af ​​det koncept.

En ren fejning

I et klassisk tilfælde hvor du kender dit publikum, er komedieshowet på Notoriety at Neonopolis blevet omdøbt til fire sjove tegneserier. Berygtet indehaver Ken Henderson tjekkede ind med den opdatering i tirsdags.

Komedieopstillingen brugte tidligere en bandeord, den store, i sin officielle titel. Dette navn havde en underjordisk kant, men det var ikke noget, der ville fungere på en flyer eller en taxi-top eller på skiltning på et underholdningskompleks, hvor nogle virksomheder henvender sig til børn.

Der er stadig en kvartet med tegneserier med i serien Four Funny, med Mike Faverman værten. De er sjove, og (under showet) vil de bruge voksen sprog. Men de gemmer de salte ting til scenen.

Kig efter dette ...

Atomic Saloon Show, der havde en plan om midlertidigt at genåbne på Palazzo Theatre, for at finde ud af det på sin originale Atomic Saloon på The Venetian's Grand Canal Shoppes. Fjernelsen af ​​The Moat giver showet plads til sit publikum i de relativt tætte rammer. Flere detaljer i vente, f.eks. Åbningsdatoen og hvor meget af rollelisten, der kan slås tilbage til showet.

hvor meget er snoop dogg værd

Og dette …

En ny, original Burlesque-tema produktion på Area15. Auditions igangværende i denne uge. Det lyder ret ambitiøst.

Og dette …

Et nyt Vegas -show er undervejs fra Corey Ross , co-producer af Wow at the Rio, og Extravaganza og Potted Potter hos Bally's.

Store øjeblikke i sociale medier

Vi anser Twitter -kontoen @MrGeorgeWallace som et must at følge, især for VegasVille -underholdningsfans. Fra mandag råber et råb ud til de 5 bedste felter i verden, Wrigley, Strawberry, Rick Spring, Rodney Danger og Love is a Battle. Undskyld, Sally.

hvem arbejder chelsea clinton for

TheJournal ejes af familien til Sheldon Adelson, den afdøde formand og administrerende direktør for Las Vegas Sands Corp. Las Vegas Sands driver The Venetian.