Marshmellos tordnende sæt sten Kaos Nightclub at Palms - BILLEDER

Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub på ...Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Scenen på Kaos Nightclub og Dayclubs brancheaftenpremiere på Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran) Superstjerne DJ Marshmello vises på scenen med åbningsaften på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran) Superstjerne DJ Marshmello vises på scenen med åbningsaften på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran) Superstjerne DJ Marshmello vises på branchens natpremiere på Kaos Nightclub og Dayclub at the Palms torsdag den 4. april 2019. (Tony Tran)

Blandt de mange første forespørgsler ved ankomst til Kaos Nightclub at Palms torsdag aften var OK, hvem stillede op til det?

Det var med henvisning til den 60 fod høje, fuldstændig nøgen statue Demon With Bowl af britisk samtidskunstner Damien Hirst . Denne figur tårner sig over scenen, og den er ikke alene.

Omkring 8.000 festfolk strømmede gennem klubbens tre indgange til sin indblik i branchens nat, aftenens skønhed imødegås af bedlam, der udspillede sig i den stærkt hypede åbning. Festen hærgede gennem de tidlige morgentimer, med skovl-dækket stjerne DJ Marshmello sprængte på stedet omkring kl. 1:45Spurgte, hvad han havde lært kun tre timer efter dørene åbnede, Palms General Manager Jon Spil og, en top natklubbestyrer i hotellets storhedstid i 2000'erne, sagde, jeg lærer, hvordan det føles igen at få dette sted smækket med gæster, ligesom det var i gamle dage.

Gray havde lagt en video ud på sin Instagram -historie, der viste, hvor mange gæster der var ved klubindgangen, med beskeden, jeg husker disse synspunkter ... spændt på at få dem tilbage!

Gray sagde også, at klubbens driftsteam bliver nødt til at lære og tilpasse sig i farten.

Vi havde en legedag, men du kan ikke tryk-teste for 8.000 mennesker på en nat, sagde veteranhotellechefen. Du er nødt til at opleve det, passe på de mennesker det bedste du kan i realtid.

Hotellet overtog alt operationelt ansvar efter den oprindelige nattelivspartner Tao Group og feriestedet sluttede deres partnerskab i oktober.

Hotel medejer Frank Fertitta III var blandt dem, der var til rådighed, da klubben tog sit første skridt til sin premiereweekend.

Dem, der festede i rummet, da det var Rain Nightclub i Palms tidlige, gyldne æra, vil ikke genkende rummet. Den indendørs klub, hvor Marshmello fik sin residensdebut, dækker 29.000 kvadratmeter.

Hans sæt var krydret med nødvendige fest-kanonblæsninger, med hans bobbende, skumfidusformede LED-maske vist på det 270 fod høje videopanel, der dækker siden af ​​hotellets Elfenbenstårn. Tordenværnet blev også sprøjtet hen over klubbens udendørs-vendte LED-skærm.

Klubbens udendørs pooldæk strækker sig over 73.000 kvadratmeter med en cirkulær hovedpool ved Demons fødder og VIP-cabanas på anden niveau indrettet med private pools omkring rummet. Med udsigt over den scene er en suite, der uformelt hed ejernes villa, og dens vinduer åbner til dækket.

Festen fortsætter i aften med Travis Scott og Skrillex overskriften på den formelle åbning af Kaos Nightclub og Alicia Keys på Pearl at the Palms. Lørdag er det Marshmello igen på Kaos Dayclub med Cardi B, G-Eazy og J. Balvin på Kaos Nightclub. Søndag fremhæves af Kaskade på Dayclub, Hozier på Pearl Concert teater og Zac Brown Band igangsætter Kaos Pool Concert Series.