Martin hilser 'Officer' i belysning af Smith Center

Smith Center -præsident Myron Martin vises efter den ceremonielle dæmpning af spøgelseslyset 48 ...Smith Center -præsident Myron Martin vises efter den ceremonielle dæmpning af spøgelseslyset 482 dage efter, at det blev tændt i Reynolds Hall onsdag den 14. juli 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Smith Center -præsident Myron Martin vises efter den ceremonielle dæmpning af spøgelseslyset 482 dage efter, at det blev tændt i Reynolds Hall onsdag den 14. juli 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Rollelisten i 'An Officer and a Gentleman' udfører en forhåndsvisning af den nye turnémusical i Reynolds Hall onsdag den 14. juli 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Rollelisten i 'An Officer and a Gentleman' udfører en forhåndsvisning af den nye turnémusical i Reynolds Hall onsdag den 14. juli 2021. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Reynolds Hall lyste op, og det gjorde det også Myron Martin ’ s ansigt.

hvor mange penge tjener nick saban

Jeg er så følelsesladet. Jeg havde ikke regnet med at være uden shows i 482 dage, sagde Martin onsdag eftermiddag efter en ceremoniel dæmpning af spøgelseslyset på Reynolds Hall -scenen. Du ved ikke, hvordan det vil være, før du gennemlever det.

Onsdagens arrangement var for mediemedlemmer, der ikke var gået ind i lokalet i mindst 17 måneder. En gang på denne ø var det sidste pre-pandemiske show, der spillede Reynolds Hall, der pludselig lukkede den 12. marts 2020.Martin har brugt rigelig tid på egen hånd i lokalet.

Jeg går herud, hele tiden, sagde han og gestikulerede til det igen oplyste teater. Jeg bliver altid rørt af spøgelseslyset, og ved at ingen har været her så længe.

hvor meget tjener vin diesel per film

Da Martin endelig dæmpede det lys, kom hallens hussystem til live. Derefter introducerede han medlemmer af rollelisten som An Officer and a Gentleman, der får sin teatrale turnédebut 26.-31. Oktober som en del af linewayen 2021-2022 Broadway Las Vegas Series.

Rollelisten udførte et par numre, herunder den berømte scene Up Where We Belong, med sangen stammer fra Joe Cocker og Jennifer Warnes. Officer -casten arbejdede i karantæne i Cleveland i tre uger i november for at være klar til dens i Las Vegas.

Sæsonen 2021-2022 begynder med Cats, der får sin første optræden i Smith Center fra 12.-17. Oktober. Martin siger, at lokalet vil bede folk, der ikke er vaccineret mod COVID, om at bære masker. Hånddesinfektionsmidler og kontantløse barer, siger han, er kommet for at blive.

I alt 160 fuldtidsansatte, der ikke tæller skeletbesætningen og deltidsansatte, bliver bragt tilbage på arbejde. Der bliver også planlagt en nat med fokus på Las Vegas -bands, hvor detaljer stadig bliver sorteret.

hvor meget tjener lamar jackson

Dette er en særlig dag, sagde Martin. At se alle siddende herinde bragte det virkelig hjem.