Mary Wilson, medstifter af Supremes, dør hjemme i Las Vegas Valley

Mary Wilson, stiftende medlem af The Supremes, poserer på taget af Capitol Records torsdag, ...Mary Wilson, stiftende medlem af The Supremes, poserer på taget af Capitol Records den 12. juni 2014 i Hollywood, Californien. (Casey Curry/Invision/AP) Tidligere medlem af The Supremes, Mary Wilson, ses under et interview i hendes Henderson -hjem den 25. januar 2007. (Las VegasJournal -fil) Mary Wilson, et af grundlæggerne af The Supremes, vises i et studie i Capitol Records -bygningen i Hollywood, Californien, 12. juni 2014. Wilson døde mandag den 8. februar 2021 i sit hjem i Henderson. (Casey Curry/Invision/AP, fil) Mary Wilson, vist på et reklamebillede, døde mandag den 8. februar 2021 i en alder af 76 i sit hjem i Henderson. (Las VegasJournal) Supremes, fra venstre, Florence Ballard, Mary Wilson og Diana Ross, optræder under en reception for dem på et hotel i London den 8. oktober 1964. Wilson, den længst regerende originale Supreme, er død, 76 år gammel. (AP Photo/Bob Dear, File) Mary Wilsons forsinkede julegave til Frank Marino og Alex Schechter, et lykønskningskort med albummet 'Time To Move On', ankom til parrets hjem mandag, dagen for Wilsons død. (Alex Schechter) UNLV College of Fine Arts Dean Nancy Uscher vises med Nancy Wilson på den røde løber i 2018 UNLV College of Fine Arts. (UNLV) Michelle Johnson, Skye Dee Miles og Mary Wilson (fra venstre) vises i Dispensary lounge i Las Vegas den 6. juli 2014. (Michelle Johnson) Mary Wilson og Deborah Silver havde arbejdet med to singler på tidspunktet for Wilsons død mandag i en alder af 76. (

Venner af Mary Wilson siger, at Motown -legenden var karakteristisk højt humør bare få dage før hendes død.

Jeg talte med hende fredag, og hun lød fantastisk, hun var i godt humør og grinede, sagde veteranen i Las Vegas Strip, Frank Marino, en tæt ven af ​​Wilsons. Jeg sagde: ’Jeg har lyst til at hoppe fra taget, og du er i det her store humør!’ Hun var virkelig glad for at lave Cameo -videoer for sine fans og være på YouTube. Hun elskede de ting.

Wilson, medstifter af The Supremes, gruppen fra 1960'erne, der hjalp med at definere Motown-lyden, døde mandag i sit hjem i Henderson. Hun var 76. Ifølge offentliggjorte rapporter er Wilsons dødsårsag hypertensiv aterosklerotisk kardiovaskulær sygdom, ifølge Clark County coroner's office. Tilstanden er også kendt som hærdning af arterierne, hvilket fører til forhøjet blodtryk.Supremes medstifter og superstjerne Diana Ross lagde en hyldest tirsdag ud på Twitter. Jeg vågnede lige til denne nyhed, tweetede Ross og bød kondolence til Wilsons familie. Jeg bliver mindet om, at hver dag er en gave, tilføjede hun og skrev, at jeg har så mange vidunderlige minder om vores tid sammen. Supremes vil leve videre i vores hjerter.

Motown -grundlægger Berry Gordy, der underskrev The Supremes til sit pladeselskab i 1961, fortalte til Billboard magazine, She was ganske en stjerne i sig selv, og gennem årene fortsatte med at arbejde hårdt for at booste arven fra Supremes. Wilson var ekstremt speciel for mig, fortsatte han. Hun var en banebrydende, en diva og vil blive dybt savnet.

hvad er jerry lewis' nettoværdi

Wilson, sammen med Diana Ross og Florence Ballard, dannede Motown powerhouse -trioen, der blev en af ​​de mest succesrige kvindelige grupper nogensinde. Gruppen ramte første gang nr. 1 med Where Did Our Love Go i 1964 og sparkede en stribe af 12 bedst sælgende singler i gang, heraf fem i træk fra 1964- ’65. Blandt gruppens nr. 1 hits var Baby Love, Come See About Me, Stop! I kærlighedens navn og tilbage i mine arme igen.

Supremes blev optaget i Rock and Roll Hall of Fame i 1988. Gruppens sidste optræden med Ross i gruppen fandt sted på Frontier Hotel i Las Vegas den 14. januar 1970, og showet blev udgivet den følgende april som dobbelt-live album kaldet Farvel.

Jean Terrell erstattede Ross, og The Supremes fortsatte gennem 1977 med flere personaleændringer under hele løbet. Wilson var konsekvent i handlingen. Ballard døde i 1976.

Indflydelsesrig rolle

Wilsons Motown -samtidige Gladys Knight huskede Wilsons indflydelsesrige rolle i nutidig musik og hendes personlige charme.

Hun var min pige. Hun var blød og kærlig og forsøgte altid at få det til at fungere uanset noget, der skete personligt, sagde Knight i en erklæring. Mary var fantastisk, og da deres stemmer kom sammen, hjalp hun dem med at blande, jeg elskede dem alle. Hun var altid venlig og kendte sin egen styrke vokalt og personligt, hun bragte noget vidunderligt til The Supremes.

Knight, der frontede den legendariske gruppe Gladys Knight & The Pips, sagde, at The Supremes hjalp med at skabe vejen til en række Motown -stjerner.

Dengang var der ikke mange steder for afroamerikanere at være, og Mary fik det til at fungere for sin gruppe, og det var godt for os alle, sagde Knight. Hun var en god ven, og jeg vil savne hendes smil, hendes stemme og hendes hjerte.

Vokalist Deborah Silver sagde, at hun samarbejdede og kommunikerede med Wilson så sent som lørdag, da Wilson havde sendt en e-mail til Silver om en single, de to arbejdede på at blive frigivet i april. De to talte sidst i telefon fredag ​​aften.

Hun fortalte mig, at hun lige var færdig med at lave en video: ’Jeg skulle ind i min makeup og lave noget foran min pejs!’ Sagde Silver under en telefonsamtale tirsdag. Jeg talte med hende lige efter det. Hun var så fuld af liv. Jeg kan ikke tro, jeg engang har denne samtale om hende.

Silver skrev en sang sammen med sangskriveren/producenten Dennis Lambert for The Actors Fund og Jazz Foundation of America, med titlen The COVID-19 Blues. Wilson var også klar til at synge om det projekt.

Vi arbejdede sammen og delte nogle forslag, hun var meget involveret, sagde Silver. Det sidste, hun sagde til mig, var: ‘Bare rolig. Jeg har dette. '

Marino sagde, at hans sidste samtaler med Motown -ikonet var centreret om et lægebesøg, han hjalp med at oprette for hende.

hvor meget tjener bill burr

Lige efter middagstid mandag sendte Marino en sms til Wilson og spurgte, om hun havde bestilt sin tid. Han hørte intet tilbage. Et par timer senere modtog Marino og hans partner, Alex Schechter, en sen julegave fra Wilson. Hun havde forsøgt to gange at sende det til parret, men havde sendt det til den forkerte adresse.

vestenvindskørsel i radiostation

Kassen indeholdt et lykønskningskort, et rød-vinylalbum med titlen Time To Move On.

Det er så underligt, at vi fik det i dag, og den titel er så trist for mig, sagde Marino. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre af det hele, andet end jeg er i chok lige nu.

Wilson havde ofte deltaget i Marinos Divas Las Vegas -show i overraskende forestillinger, danset med rollelisten og hamret op for det glade publikum.

Hun elskede at være Mary Wilson, sagde Marino. Det var det, jeg elskede ved hende.

'Hun banede vejen'

Wilson var venner med mange Vegas-entertainere, blandt dem Vegas jazz-store Michelle Johnson og Skye Dee Miles, co-star på Rose. Kanin. Ligge. aftensmadsklub på The Cosmopolitan of Las Vegas. Wilson blev ofte set på deres shows.

Johnson sagde, at hun var ødelagt over nyhederne og sagde: Hun banede vejen for os og sagde ofte, at vi skulle stå på hendes skuldre og lære af hendes op- og nedture. Jeg var altid overrasket over, hvordan hun fik tid til os med råd og vejledning og humor ... Hun var et fantastisk forbillede for alle entertainere, men især for sorte kvindelige kunstnere.

Miles sagde: Vi var venner. Hun havde så meget at dele med hensyn til at vise forretning og liv. Hun var smuk, talentfuld, sjov, klassisk, kongelig, hård og smart. Hun var simpelthen Supreme.

Wilson lagde fredag ​​en video op på sin YouTube -kanal, hvor han udbasunerede The Supremes 60 -års jubilæum, som var 15. januar, og for at markere Black History Month. Hun sagde, at hun planlagde at opdatere sin kanal i hele februar og planlagde også at udgive uudgivet solomateriale i år. Der sker så meget, sagde hun og tilføjede, at hun håbede, at den nye musik ville være ude ved hendes fødselsdag den 6. marts.

I december mødtes Wilson og hendes mangeårige ven og PR -repræsentant i Las Vegas Norm Johnson i Italian American Club med en potentiel investor til en mulig beboerproduktion på Caesars Palace's Cleopatra's Barge.

Vi spiste middag med den potentielle sponsor, og hun så godt ud, sagde Johnson mandag aften. Ideen dateres til begyndelsen af ​​2020, før pandemien lukkede underholdning i Las Vegas. Konceptet blev genoplivet nær slutningen af ​​året.

Jeg ventede på ord, som aldrig kom, sagde Johnson. Han tilføjede, at alt, hvad han vidste om Wilsons helbred, var, at hun stod i spidsen for nogle hjerteproblemer.

Wilson havde fungeret som gæstinstruktør ved UNLVs College of Fine Arts History of Rock -klasse med professor Timothy Jones. Hun fortalte sine erfaringer med at vokse op i Motown -kulturen og delte endda nogle vintage Supremes -dansetrin.

Wilson deltog også i UNLV College of Fine Arts Hall of Fame -galaen 2018, da hendes veninde Claudette Robinson blev optaget.

Vi sørger alle over tabet af Mary Wilson, hvis arbejde fortsat vil blive fejret som et varigt bidrag til kunst og underholdning, siger dekan for UNLV fra College of Fine Arts Nancy Uscher i en erklæring. Uscher sagde, at universitetet var beæret over at have The Supremes -legenden på campus.

hvor gammel er clarence williams den tredje

I januar havde Wilson deltaget i velgørenhedssinglen og videoen til sangen You Are Not Alone til gavn for National Alliance on Mental Illness (NAMI). Videoen blev sendt 29. januar.

Wilson var også vært for et show på Siriusly Sinatra SiriusXM -kanalen under Labor Day Weekend. Hun opdaterede sin YouTube -side rutinemæssigt og havde travlt på Cameo, hvor fans betalte $ 80 stykket for hendes personlige beskeder.

Mary Wilson, medstifter af Supremes, dør 76 år https://t.co/Eh5VMxTJWu

- Variety (@Variety) 9. februar 2021

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Human Nature (@humannaturelive)

Wilson, der er hjemmehørende i Greenville, Mississippi, havde boet i Las Vegas siden 1980'erne. I et interview med TheJournal i 2015 sagde Wilson, at hun havde planlagt at flytte til Los Angeles, fordi hun ikke havde været i stand til at sikre et almindeligt ophold i Vegas. Men hun fortsatte med at forfølge muligheder i byen og fastholdt en bopæl i Anthem-masterplanlagte samfund i Henderson.

I et interview fra 2011 talte Wilson om at være baggrundssanger for Ross (som hun altid omtalte med sit originale navn, Diane) i stedet for at udvide sin vokalidentitet i løbet af sine år med The Supremes. Hvis nogen tager noget væk, som du gør smukt, som en gave, og du ikke kan bruge det, ja, gør det lidt ondt. Det forårsagede bare en masse utilfredshed ... Jeg var så heldig at have tålmodighed i min makeup som menneske. Jeg er en god sanger.

malcolm-jamal warner nettoformue

Selvom hun var en R & B -stjerne, var Wilson især glad for jazz og overskriften Myrons Cabaret Jazz på Smith Center i februar 2017, mens han løbende forfulgte sit eget show på The Strip. Nogle gange har en person ikke en chance for at komme tilbage og klare det, sagde hun. Jeg har været meget heldig, at jeg har været i stand til det.

Wilson efterlader sig datteren Turkessa, hendes søn, Pedro Antonio Jr., sammen med 10 børnebørn og et oldebarn. På grund af COVID-19-begrænsninger vil tjenester angiveligt være private. Wilsons familie planlægger at holde en fejring af hendes liv i år.