Match lavet i himlen? Cabaretkvinder, G-streng fyre

Fredag ​​åbner Chippendales -producenten Kevin Denberg 53X i Chateau Nightclub i Paris Las Vegas. HøflighedFredag ​​åbner Chippendales -producenten Kevin Denberg 53X i Chateau Nightclub i Paris Las Vegas. Høflighed Cameo genopliver sin funk fra 70'erne og 80'erne i sit nye residens i Westgate Cabaret i Westgate Las Vegas. Høflighed

Vi udvikler os som et samfund, bliver mere accepterende og mere åbne, siger Bryan Cheatham. Jeg synes bare, det er på tide nu at udforske det og skubbe konvolutten og se, hvor langt vi kan gå.

Men dette er Las Vegas, så hvilken banebrydende samfundsændring taler vi om?

Hvorfor, naturligvis at sætte skræmmende klædte kvinder og G-string dudes ind i det samme show.Kom nu. Det er Stribens sidste bastion for adskillelse. Før måtte du vælge mellem kvindelige kabaretshows eller nøgen fyr G-stringere til bacheloretterne.

Men den 11. marts åbner Chippendales -producenten Kevin Denberg 53X i Chateau Nightclub i Paris Las Vegas. Fire mænd, fire kvinder, i samme show. Producenter siger, at den vil have skjult nøgenhed og underforstået nøgenhed, men ingen bare bryster.

Homoseksuelle fyre kan komme. Lige fyre kan komme. Alle kan komme sammen som én og nyde sex og kærlighed og blive underholdt, siger kreativ direktør Cheatham, som en sentimental erklæring om Las Vegas -showscenen, som du sandsynligvis vil høre.

las vegas city of lights jazzfestival

53X vil besvare spørgsmålet om, hvorvidt ideen bare skulle vente på det rigtige tidspunkt, eller om de to formater blev adskilt, fordi det er sådan folk kan lide dem.

Efter at have set begge sider, kan jeg sige, at pigernes natpublikum ved dude-showsne virker langt mere befriede til at skrige og gå amok uden de kuglehætte, begravede-six-pack fyre, de forlod derhjemme.

Den anden side har allerede gjort fremskridt i denne retning, og den er mere tilbøjelig til at give plads til det nye show. Fantasi er kun et eksempel på, at et kabaretshow spillede til midten med enten en kvindelig stand-up eller en atletisk fysisk komiker som Sean E. Cooper. Denne taktik sporer mere end 10 år tilbage til Skintight i Harrahs Las Vegas og dens villige til-bare-vært-vært Darryl Ross.

Men det var uannoncerede belønninger for koner og veninder, der allerede havde besluttet at tage en kugle og lade deres fyre ogle. 53X annoncerer sit lige fire/fire -mix, uden tiebreaker i værten, fordi værten er i træk.

Alle elsker en drag queen, siger Cheatham om Shangela om RuPauls Drag Race berømmelse. Jeg tror, ​​at vores show skal have det for at bryde enhver spænding, som nogen måtte have.

En anden taktik: Ingen soloer.

hvor meget tjener ainsley earhardt

Du vil aldrig se bare en fyr eller bare en pige, der stripper solo på scenen. Der vil altid være en distraktion, siger Cheatham. Hvis en fyr ikke vil se en fyr strippe, er alt, hvad han skal gøre, at se til venstre, og der vil også være en pige der.

Og hvad kunne de gøre, hvis de ikke gør det alene?

Når Chippendales trækker kvinder fra publikum til scenen, er der kun så meget, vi kan gøre, siger Cheatham.

Nu hvor jeg har en (professionel) dreng og en pige sammen, og de arbejder sammen, kan jeg gøre så mange ting, der gør det muligt for publikum at være en voyeur ind i deres sexliv. Forhåbentlig vil vi give nogle mennesker nogle ideer. …

Måske er det, der adskiller de unge og gamle i vores samfund, om Uptown Funk var en frisk ny lyd eller et tilbagekald.

Larry Blackmon er lige i sidstnævnte lejr. Så meget, at det gennemgående Mark Ronson og Bruno Mars -hit ikke bare mindede ham om hans band Cameo.

De gik så langt som til at få bassen til at lyde som Aaron Mills, vores basist. Disse lyde kom ikke fra noget sted.

pawn stars sæson 17 afsnit 30

Hvis du ikke tror på ham, skal du bare se, da Cameo genopliver sin funk fra 70'erne og 80'erne i sit nye residens i Westgate Cabaret i Westgate Las Vegas.

Jeg kender ikke (om der kommer) et dansegulv, men jeg er sikker på, at folk vil danse, siger han.

Cameo skulle åbne i oktober, men det viste sig at være en falsk start. Blackmon flyttede faktisk til Las Vegas i slutningen af ​​2014 af de sædvanlige vejr- og livsstilsårsager. Men han forhandlede med Westgate i mere end et år og startede forfra, da både kasinoets overordnede ledelse og dets underleverandørproducent af underholdning ændrede sig.

Dette er en milepæl for os. Vi har aldrig boet tidligere. Vi er så vant til one-nighters, at det tog lidt justering, siger Blackmon. Vi vil gå på det og se, hvordan tingene går. Vi agter at gøre det, så længe vi kan.

Cameo er bedst kendt for den klassiske Word Up fra 1986. Men Blackmon bestrider, at han kalder gruppen et et-hits-vidunder, og bandets historie giver ham et argument. Mens Billboard kun krediterer Word Up og det næste års Candy som Top 40-hits, var midten af ​​80’erne faktisk et comeback for bandet, der havde været en solid kraft i funk.

Vores allerførste album, 'Cardiac Arrest' blev guld (i 1977), og vi har solgt tæt på 14 millioner stykker produkt i løbet af vores karriere, siger han.

Selvom Uptown Funk ikke hjalp gruppen direkte, bekræftede det bare, hvad jeg altid følte, hvilket var, at vores musik har mere end ben, siger Blackmon. Hvis du havde ordentlig støtte, kunne det være noget særligt. Åh, og en hvid producent, tilføjer han med et grin. …

Nogle hurtige notater om emner, der helt sikkert vil blive uddybet i de kommende uger:

• Mandag er den dag, du kan stille ind på Logo kl. 21.00 for at se, hvordan Divas Las Vegas helt egen Britney -efterligner, Derrick Barry, klarer sig mod Chi Chi DeVayne, Kim Chi og Bob the Drag Queen (ja, den fyr) på ottende sæson af RuPaul's Drag Race. Et live spinoff af konkurrencen kommer til Palms 29. april.

• Frankie Moreno annoncerede i denne uge, at han vender tilbage til The Strip den 20. april, da et nyt show kaldet Under indflydelse debuterer i PH Showroom på Planet Hollywood.

Moreno sluttede et treårigt løb på Stratosfæren i slutningen af ​​2014, men holdt sig i praksis med Cabaret Jazz-optrædener på The Smith Center for Performing Arts. Planet Hollywood -teatret var senest vært for et års drift af buktaleren Jeff Dunham. Men med 1.400 siddepladser er teatret kendt for høje overhead og har vist sig for stort til de fleste af de residente shows, det har været vært for, herunder Peepshow og Stomp Out Loud.

Moreno siger, at han vil lukke rummet ned til en kapacitet på omkring 800 til sine seks shows om ugen. Hans show vil blive produceret af Base Entertainment, som lejer teaterrummet og styrer Peepshow.

hvor meget tjener odell beckham om året

• Måske går du ikke længere i pladeforretninger, men du kan digitalt shoppe nye singler fra hovedtelefoner i Las Vegas, der normalt ikke er nævnt i samme sætning: Marie Osmond udgav i denne uge Music Is Medicine, titelsporet på et nyt album på grund af april 15.

Og Blue Man Groups single Giacometti baner vejen for et nyt instrumentalt album Three den 22. april.