Matt Goss når 10 -års jubilæum på Las Vegas Strip

Matt Goss poserer på den røde løber til Keep Memory AliveMatt Goss poserer på den røde løber til Keep Memory Alives 23. årlige Power of Love -galla, der samler penge ind til Cleveland Clinic Lou Ruvo Center for Brain Healths programmer og tjenester på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas lørdag den 16. marts 2019. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Matt Goss (Denise Truscello/WireImage) Matt Goss vises i CoverEdge Studios i Las Vegas, da han bliver interviewet af Piers Morgan og Susanna Reid via fjernforbindelse til 'Good Morning Britain' søndag den 13. januar 2019. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Matt Goss optræder på 1 Oak Nightclub på Mirage i Las Vegas lørdag den 10. november 2018. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

Til ham selv og til verden, Matt Goss har spurgt, hvornår bliver jeg berømt? Det var et stort hit for 30 år siden for Bros, boybandet dannet af Matt og hans tvillingebror, Luke .

Gutterne herskede over Storbritannien i det ordsprogede varme minut og trak 77.000 skrigende fans til Wembley Stadion, men brændte hurtigt ud over dårlig forvaltning og deres egne forskellige kunstneriske ideer.

Goss gik på arbejde for at opfylde sin drøm som en Las Vegas Strip headliner med sit eget band og mærke. I dag fejrer Mr. Goss-Tastic sit 10-års jubilæum søndag aften på 1 Oak Nightclub på Mirage.

Goss synger stadig den sang fra Bros -årene og råber lyrikken: Hvornår kan jeg se mit billede i avisen? Hans sang om jagt på berømmelse er lige så aktuel som det seneste Twitter -indlæg.

Jeg synes, det er mere relevant nu, end det nogensinde har været, siger den 50-årige Goss under en telefonchat. Berømmelse er blevet noget, der erhverves frem for at blive tjent. Du behøver ikke at være sanger eller skuespiller for at være berømt. Du kan være en Instagram-stjerne, en social-mediestjerne, men jeg er ikke sikker på, hvor længe det kommer til at opretholde dig.

Det, min bror og jeg har, er en karriere, og det vil opretholde dig.

timothy b schmit nettoformue 2016

Men sociale medier tilføjede brændstof til Goss 'karriere i Las Vegas. Da han åbnede sit show med Goss Airlines-tema i Palms i 2009, var Twitter stadig noget af en nyhed, og han dykkede ind i samtaler med sine nye fans. På det tidspunkt var en offentlig udveksling mellem en medietype (hej) og Vegas headliner ikke så almindelig, og Goss flyvede snart tilbage til sådanne offentlige indlæg som, Goss-a-Rator! Er det endnu den Gossy time? Det hele er Goss-ome!

Sådan startede det hele her i Vegas, siger Goss, der sluttede med at navngive værelserne på Palms og Cleopatras Gossy Room. Nu er det en ting.

Goss åbnede i Palms i august 2009, han var 39 år og ledte efter noget af en karriere renæssance. Palmernes daværende ejer George Maloof satte ham op på The Lounge, et smart, nyt underholdningssted med opfindsomme indslag som f.eks. en halvtommers lydbånd, der forer væggene, forhøjede siddepladser på den ene side af huset og høj scene til en falsk skrog.

Tidligt i det løb trak Caesars Palace -eksekutører ind i Palmerne og fik en idé om at præsentere ham på Cleopatras pram. Dette sted var en træt og sløv natklub, der stod på uaktuelt vand, men med stor fodtrafik. Da Caesars kiggede på muligheder for at diversificere handlinger ved prammen og Gossy genoprettede sit professionelle partnerskab med sin bror, lukkede Gossy Room i september 2016.

I december blev Goss endnu en gang udkast til at ændre atmosfæren i et Las Vegas -sted, med overskrift på 1 Oak Nightclub på Mirage. Showet er på samme måde stylet som Cleopatras Barge-produktion: Et velegnet band drevet af Gossy Horns og en senet dansetruppe. Goss optræder søndag, og hans oprindelige tidsplan for tre nat om ugen skaleres tilbage for at maksimere salget og give mulighed for hans eksterne projekter. Single-show-tilgangen øgede uundgåeligt interesse og efterspørgsel i Goss ’kl. at vise.

Jeg har virkelig følt fred der, på scenen, siger Goss. Det har taget mig 30 år at sige det højt, men jeg føler, jeg har mestret det, jeg laver. Jeg ved, hvad jeg kan gøre ved et publikum, og jeg ved, hvad jeg kan gøre ved en skare, store som små. Jeg glæder mig til at gå ud og gøre det, jeg kan.

Goss kører også stadig efter succesen med After the Screaming Stops-dokumentaren og datoer i Storbritannien. Bros genforeningsdokumentar har vundet kritisk anerkendelse og sociale medier energi centreret i Storbritannien. Doktoren udforsker og afslører spændingen mellem brødrene, hvor Luke kæmper for at klare at være en lige kreativ partner fra sine positioner bag trommerne, mens Matt spiller frontmand.

Filmen fanger også Goss ’lejlighedsvise oratoriske udforskninger, kaldet Brent-ismer i Storbritannien, efter Ricky Gervais ’ David Brent -karakter i den britiske version af The Office. (I et interview den 13. januar, britisk tv -vært Piers Morgan har låst fast på Goss ’kommentar, tog jeg en bevidst beslutning på grund af Stevie Spekulerer , aldrig for at være overtroisk.)

Men ud over disse øjeblikke er en effektiv krønike om, hvordan brødrene behandlede deres teenage -berømmelse, herunder deres mors, Carol, død i maj 2014.

Mig og min bror ville kategorisk ikke have, at det skulle være et reklamestykke, siger Goss. Musikbranchen er ikke et promo -stykke. Det er helt råt. Det var meget svært for mig, for jeg er sådan en privat person, men til sidst tænkte jeg: ‘OK, hvad der bliver, bliver.’

hvad er mc hammer nettoværdi

Goss understreger, Min bror og jeg var i dyb, dyb sorg over vores mors død, og er det stadig.

Efter at være blevet genforenet til film- og koncertdatoer i Storbritannien, opretter duoen ny musik og planlægger at få et album ud i slutningen af ​​året i et nyt multimediepartnerskab, der endnu ikke skal afsløres.

Goss har ingen datoer sat efter sit 1. september -show på 1 Oak, men planlægger at spille Vegas i 2020. Hans navn dukker op i forhold til den smarte aftensmadsklub Delilah, der forventes at åbne næste år på Wynn. Goss siger, at han kan lide 1 Eg, men vokser også nostalgisk over sine dage på Caesars, og embedsmænd fra dette firma forventes at deltage i søndagens show.

Jeg siger altid: 'Efterlad en ven, kom tilbage en ven,' siger Goss. Med hensyn til de ejendomme, der nærmer mig om, hvor jeg skal hen næste gang, vil jeg sige dette, uanset hvor jeg ender næste år, uanset hvor det sted er, det vil være det sidste.