Maury Povich Nettoværdi

Hvor meget er Maury Povich værd?

Maury Povich Nettoværdi: $ 80 millioner

Maury Povichs løn

$ 14 millioner

Maury Povich Nettoværdi og løn: Maury Povich er en amerikansk tv-personlighed, tidligere journalist og nyhedsanker, der har en nettoværdi på 80 millioner dollars. Det er en kombineret formue med sin kone i flere årtier, kollega entertainer Connie Chung. I dag er han sandsynligvis bedst kendt for at være vært for 'The Maury Povich Show', som debuterede i 1991 og senere blev omdøbt til 'Maury'.

Frem for alt er 'Maury' berømt for at afsløre resultaterne af faderskabstest live i luften foran potentielle fædre til børn. Resultaterne er ofte voldelige, sjove, følelsesmæssige eller en kombination af alle tre. Maurys slagord er 'Du er IKKE faren.' Som et resultat af dette fælles tema er 'Maury' en noget kontroversiel tv-serie, der ofte ses som 'lav pande.'

Tidligt liv: Maurice Richard Povich blev født den 17. januar 1939 i Washington, D.C. Opvokset i en jødisk familie sammen med to søskende, så Maury sin far udmærke sig som sportsforfatter for 'Washington Post' fra en ung alder. Inspireret til at følge i sin fars fodspor, graviterede Povich mod journalistik i sine skoleår. Efter eksamen fra en privat forberedende skole for drenge i 1957 deltog Maury på University of Pennsylvania. Han studerede journalistik og dimitterede med en grad i tv-journalistik i 1962.

Karriere: Efter eksamen fra college begyndte Maury Povich sin karriere inden for radioudsendelse. I 1966 gik han videre til tv og blev sportscaster for den uafhængigt ejede station WTTG. Dette var ikke helt nok for Maury, så han flyttede til et NBC-ejet datterselskab i Chicago. Flytningen skulle være et stort skridt fremad for Maury, men han blev aldrig tilbudt en kontrakt. Derefter flyttede han til Los Angeles for at fungere som medanker sammen med sin fremtidige kone Connie Chung, men denne mulighed faldt også igennem, da stationen skiftede til ny ledelse.

Derefter tilbragte han tid i San Francisco og Philadelphia, før han vendte tilbage til Washington. Efter at 20th Century Fox blev erhvervet af Rupert Murdoch i 1986, blev Maury Povich valgt til at være vært for et nyt show kaldet 'A Current Affair'. Showet debuterede i 1988 og fokuserede på berømtheds sladder med nogle menneskelige interessehistorier drysset ind. I denne periode fortsatte Maury med at fungere som nyhedsudsender.

Efter at have været vært for 'A Current Affair' i tre år gik Maury af sted og begyndte at være vært for sit eget talkshow, 'The Maury Povich Show.' Det blev oprindeligt distribueret af Paramount Domestic Television og produceret af Povichs eget produktionsselskab, MoPo Productions. Efter at showet skiftede studier et antal gange, blev det til sidst omdøbt til 'Maury' af Studios USA. Dette markerede tilbagegangen af ​​'Maury' til, hvad mange kritikere anså for at være ekstremt trashy indhold. Hovedårsagen til dette var en voksende vægt på et segment kaldet 'Who's the Daddy?' Segmentet fokuserede på at give mænd faderskabstest og derefter afsløre, hvilken der var den rigtige far til et bestemt barn.

I den næste periode arbejdede Maury Povich på en række andre projekter, mens han samtidig var vært for 'Maury.' I 2000 begyndte han at være vært for spilshowet 'Twenty One' på NBC. I 2005 begyndte han kort at være vært for et nyhedsprogram med sin kone kaldet 'Weekends with Maury and Connie', skønt det blev annulleret i 2006 på grund af dårlige ratings.

Uden for sine regelmæssige værtsjob har Maury optrådt i en række film og tv-shows og har normalt spillet en parodieret version af sig selv. Han har optrådt i shows som 'How I Met Your Mother' og den animerede serie 'The Jack and Triumph Show.' Derudover har Maury optrådt i film som 'Madeas store lykkelige familie', 'The Imagemaker' og 'The Swinger.' Han blev også hånet i en episode af 'South Park.'

(Foto af Ezra Shaw / Getty Images)

Relationer: I 1962 blev Maury Povich gift med Phyllis Minkoff. De havde to børn, før forholdet sluttede i skilsmisse i 1979. I 1984 blev Maury gift Connie Chung , et nyhedsanker, som han havde mødt tidligere, da han arbejdede hos en Fox News-filial i Washington. I 1995 adopterede parret en søn sammen.

Restaurant: I 2017 købte Povich en stor andel i den Washington-baserede restaurant / bar kaldet 'Chatter.' Han er også medejer af virksomheden. Restauranten er også medejet af en række andre bemærkelsesværdige personer inden for sportsbranchen.

Golf: Maury Povich brænder for golf og har spillet hele sit liv. Han spiller ofte på nogle af de mest profilerede golfbaner i verden, og han er en regelmæssig konkurrent i forskellige senioramatørgolfturneringer. Et 2,4 handicap placerer ham blandt de 100 bedste berømthedsgolfspillere i verden.

Kontrovers: I 2006 indgav en producent ved navn Bianca Nardi en retssag mod seksuel chikane mod Maury Povich og hævdede, at hun blev bedt om at udsætte sine bryster og se pornografi med andre produktionsmedarbejdere. Efter en intern undersøgelse fandt sted blev Nardis beskyldninger afvist. Senere samme år anmodede Povichs advokat om en gag-ordre.

Løn: I øjeblikket er distributøren for 'Maury' NBCUniversal Television, og de betaler Maury Povich en imponerende løn på 13 millioner dollars om året for at være vært for showet.

Ejendom: I 2009 blev det bredt rapporteret, at Maury Povich og hans kone Connie Chung havde forpligtet sig til et køb af fast ejendom i Kalorama-kvarteret i Washington, DC. Både Povich og hans kone ville angiveligt vende tilbage til byen, hvor de begge voksede op, idet de begge havde boet i New York i mange år.

Ejendommen blev bygget i 1929 med murstenskonstruktion. Det udendørs område har en pool, koi-dam, havepavillon og omfattende velplejede haver. Der er også en tagterrasse, der tilbyder en spektakulær udsigt over byen. Parret afslørede aldrig offentligt, hvor meget de betalte for ejendommen, selvom det sandsynligvis var tæt på noteringsprisen på 9 millioner dollars.

Derudover ejer Maury og Connie en ranch i Bigfork, Montana. De tilbringer angiveligt mange måneder der hvert år.

Maury Povich Nettoværdi

Maury Povich

Nettoværdi: $ 80 millioner
Løn: $ 14 millioner
Fødselsdato: 17. jan 1939 (82 år gammel)
Køn: Han
Højde: 1,85 m (6 fod)
Erhverv: Journalist, nyhedsudsender, talkshow vært, skuespiller, filmproducent, forfatter
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020

Maury Povich Indtjening

  • Maury $ 7.000.000 / år plus% af overskuddet
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion