Mayweather promoverer angiveligt Las Vegas -kamp mellem Chris Brown, Soulja Boy

Chris Brown vises optræde på DraiChris Brown vises optræde på Drai's Beachclubs store åbning af Nightsplash i juli. (Høflighed) 'Tenors of Rock' øver på SIR Studios i Las Vegas torsdag den 5. januar 2016. Fra venstre ses Tommy Sherlock, Dai Richards, Jimmy Denning, Gareth Richards og Jonathan Williams. (Las VegasJournal/John Katsilometes) 'Tenors of Rock' øver på SIR Studios i Las Vegas torsdag den 5. januar 2016. Fra venstre ses Jonathan Williams, Jimmy Denning, Tommy Sherlock, Gareth Richards og Dai Richards. (Las VegasJournal/John Katsilometes)

Kats! Præsidiet ved denne skrivning er Grand Lux ​​Cafe på Palazzo, hvor jeg er omgivet af snoredannende stævner i byen til Consumer Electronics Show.

Hvad det betyder for mig i øjeblikket er, at jeg ikke kan finde en åben stikkontakt nogen steder. Men jeg besøgte med tidligere Eagles-medlem Don felder backstage på det venetianske teater for en hurtig guitarlektion, og vil skrive mere om det i kort rækkefølge. Renegades i Fast Lane dobbelt optræden af ​​Felder og Styx åbner i weekenden på venetiansk.

I mellemtiden, lad os rocke det andre steder:

HELDIGE ‘13

Herrene fra Tenors of Rock, (som åbner kl. 20 onsdag i Harrah's Showroom) udførte en fire-sangs prøve af showet torsdag morgen i SIR Studios. Gareth og Dai Richards, Jimmy Denning, Tommy Sherlock og Jonathan Williams - lær dem at kende - er ivrige efter at stoppe med at øve og begynde at rocke.

De udførte derefter en afskalet medley fremhævet af Livin 'On a Prayer, Sweet Child O' Mine, Bed of Roses. Dette er ikke Tenors første spin gennem VegasVille. Den klassiske rock-vokalakt besøgte i november 2013, hvor der kun var fire tenorer. De besluttede at besøge Vegas først efter at have bestilt en rejse fra Storbritannien til nærliggende ... Toronto.

De havde en koncert i Canada og følte, hej, vi har allerede taget flyveturen over dammen, så ...

Showet, der blev opført i Lounge at the Palms, var larve i forhold til, hvad kvintetten har planlagt for Harrah. Denne produktion var rå og udført på musiknumre. Den nuværende inkarnation har meget mere avanceret iscenesættelse og belysning samt opbakning af backup -dansere under ledelse af RJ Durell og Nick Florez af Goldenboyz dansekompagni.

Tenors vision for showet avancerede betydeligt på grund af forbindelser, der blev foretaget den nat på Palms. De sang med Frankie mørk på Stratosfæren den uge, og indtog også scenen med Raiding the Rock Vault -casten på LVH til en robust version af Hotel California.

I Rock Vault og Tenors forbedrer levende musikers kraft kraftigt vokalens energi. Minderne om denne kvalitet vidste sangerne, at de var nødt til at bygge et band til Vegas-scenen og plukkede tre medlemmer af det fiktive band Arsenal fra den netop lukkede Rock of Ages: Guitarist Chris Cicchino , bassist Dan Grennes og keyboardist Bryan McAdams . Trommeslageren er også en Vegas dyrlæge, Blas elias af Slagte og Blå mand Gruppe .

Torsdagens forhåndsvisning formidlede en lignende Rock Vault -kraft (som helt sikkert vil være i fuld kraft, når det show genåbner i marts på Vinyl på Hard Rock Hotel). Tenorer har ikke en historiebue som RV, men backingdanserne og livebandet fastholder den samme følelse af høj kvalitet.

Hvis der er en konkurrence eller rivalisering mellem disse to hårdrokende musikprogrammer, er det venligt.

Godt, vi er yngre end dem, sagde handlingens grundlægger Gareth Richards og grinede. Men for os vil vi bare have, at folk kommer og ser et rockshow. Jeg kan ikke se en konkurrence. Det er en anden satsning, et andet syn.

hvor meget er vince vaughn værd

Richards talte derefter til gruppens femdelte vokalharmonier.

Vi har en anden opfattelse af, hvordan klassisk rock lyder, og forsøger at skabe en ny lyd og en ny måde for folk at lytte til denne musik, sagde han. Men [Rock Vault] er en inspiration. De er gode. Da vi var her før, var vi på scenen med Howard Leese (of Heart), der er i Rock and Roll Hall of fame, hvilket gjorde det lidt ubehageligt. Men hey, hvem sagde, at rock skulle være behagelig? Ikke disse fyre.

STICKING OG BEVÆGELSE

Efter sigende, Chris Brown og hans rapper fjende, Soulja Boy skal bytte slag i den firkantede cirkel i en stor-payday boksekamp i Las Vegas i marts. Jeg går ned! Underskrev min kontrakt Jeg forlader kampen med $ 1.000.000, lød sedlen Soulja Boy på Instagram.

Denne tre-runde kamp ville blive fremmet af Mayweather Promotions (Soulja Boy hævder, at Floyd Mayweather er i sit hjørne i denne indsats ). Brown reagerede på Instagram og lagde boksekampe og lovligt. Mand til mand. Ikke mere dissing og ikke mere snak. Vi er i ringen med det. Udfordring accepteret.

De to har været i en livlig strid, siden Soulja Boy kunne lide og efterlade en emoji med hjerte-øjne på et billede af Browns modeleksekæreste, Karrueche Tran.

Der er ikke angivet et sted for denne kamp uden titel, men Mayweather har en lang tilknytning til MGM Resorts. Vi holder øjnene ude for videre udvikling, og også hjerte-øjne emojis.

HÆNKNING nr. 2

hvad er anthony bourdains nettoværdi

Et andet jubilæum har sneget sig over os: Jennifer Romas ' Sexxy -produktionen i Westgate Las Vegas markerede den milepæl onsdag. Showets producenter planlægger en mere formel meddelelse på et senere tidspunkt. Showet åbnede i januar 2015 for at tiltrække CES -publikum og har siden været en grundpille i Westgate (Romas taler alt om det i den seneste udgave af Kats! På radioen på KUNV 91.50-FM, sendes kl. næste onsdag).

GEM DENNE DATO

Anne Martinez , medlem af 50 Shades! The Parody at Windows Showroom at Bally's, BAZ at Palazzo Theatre og grundlægger af Alice - A Steampunk Concert Fantasy, senest i Brooklyn Bowl, åbner en voksenrevy 28. februar på Centerfolds (det tidligere Club Paradise på Paradise Road overfor Hard Rock Hotel). Det nye show kaldes Twerk og vil indebære luft- og sydende dansenumre

Martinez har arbejdet på denne produktion i flere måneder, i den lille fritid, hun nyder. Detaljer følger, lover.

BLAC CHYNA-MIRAGE HANDLING

Røve Kardashian 'S partner om Keeping Up With Kardashians, Blac Chyna , får sin første offentlige optræden lørdag siden parrets baby blev født, Drøm , den 10. november Arrangementet: En nat på 1 Oak Nightclub på Mirage. DJ Gusto er overskriften.

Begivenheden er bemærkelsesværdig, fordi den eneste episode af Keeping Up With the Kardashians, jeg nogensinde har set, involverede en familiestøvning med Blac Chyna i centrum. Dette er ikke sjældent, hvad jeg forstår.