MC Hammer nettoværdi

Hvor meget er MC Hammer værd?

MC Hammer nettoværdi: $ 2 millioner

MC Hammer nettoværdi: MC Hammer er en amerikansk rapper, entertainer og danser, der har en nettoværdi på 2 millioner dollars. På toppen af ​​sin karriere i 1990'erne toppede Hammers personlige formue 70 millioner dollars. Desværre mistede han det meste af sin rigdom gennem ekstreme personlige udgifter. Han indgav konkurs i 1996. MC Hammer er kendt for sine unikke dansefærdigheder og outlandish mode.

Tidligt liv: MC Hammer blev født Stanley Kirk Burrell den 30. marts 1962 i Oakland, Californien. Han voksede op fattig med sin mor, der arbejdede som sekretær, sin far, en professionel pokerspiller og otte søskende i en lejlighed med tre soveværelser til boligprojekter i East Oakland. Burrell-familien ville sælge omstrejfende baseball på parkeringspladsen Oakland Coliseum. Oakland Athletics holdejer, Charles Finley, så den 11-årige Stanley lave splittelser og danse på parkeringspladsen en dag og hyrede ham som klubhusassistent og batboy. Han tjente som batboy fra 1973-1980. Han fik kaldenavnet M.C. for at være en 'ceremonimester' i sin tid med A'erne. Burrell dimitterede fra McClymonds High School i Oakland og sluttede sig derefter til US Navy. Han tjente i tre år som underofficer, indtil han blev æret udskrevet.

Karriere: MC Hammer opnåede enorm popularitet i slutningen af ​​1980'erne med sine innovative præsentationer af 'pop rap'. Han er også den første rap-kunstner, der opnår Diamond-status for et album. Betragtes som en udsalg af mange i rap-samfundet for sin mainstream tilgang til rap, er han ikke desto mindre en af ​​de mest kendte rappere nogensinde og en entertainer, der også er kendt for sine flamboyante danseteknikker.

Hammer begyndte at rappe på små spillesteder omkring Oakland-området. Efter at en pladekontrakt faldt igennem, lånte han $ 20.000 fra både Mike Davis og Dwayne Murphy, tidligere Oakland As spillere. Med kontanterne startede MC Hammer et pladeselskab kaldet Bust It Productions. Han solgte plader ud af sin kælder og bil for at holde virksomheden i gang. Bust It Productions henvendte sig til sidst til Bustin 'Records, hvor MC arbejdede som administrerende direktør. MC Hammer udgav sit første album under sit eget mærke, Feel My Power, i 1987. Det solgte i over 60.000 eksemplarer. Singlerne Let's Get it Started og Ring 'Em fik moderat radiospil og blev populære numre på lokale natklubber. Hammers unikke og infektiøse scene-persona førte til hans store pause i 1998, da han imponerede en Capitol Records-direktør, der var i publikum på et af Hammers shows i en Oakland-klub. Hammer underskrev en pladekontrakt og sikrede et forskud på $ 1.750,00.

MC Hammer scorede sit største hit med singlen 'U Can't Touch This' fra 1990's Please Hammer, Don't Hurt 'Em. Singlen toppede Billboard-diagrammet, og albummet var nr. 1 i 21 uger. Sangen fortsætter med at være en kultklassiker. Hammer turnerede til støtte for albummet i hele Europa i 1991. Albummet var bemærkelsesværdigt for sampling af berømte kunstnere som Prince, The Jackson 5, Marvin Gaye og Faith No More.

Hammer udgav sit næste kæmpehit, Too Legit To Quit, i 1991. Titelsporet var det største hit fra rekorden, der toppede i top fem på Billboard 200. Hammer gik ud på en storslået og overdådig turné til støtte for album med Boyz II Men som åbningshandling. Videoen til '2 Legit 2 Quit' indeholdt så mange berømtheder, at den er rangeret som en af ​​de dyreste videoer, der nogensinde er lavet. Albummet blev multi-platin. MC Hammer udgav derefter syv yderligere studioalbum, der alle spænder fra moderat til meget succes, hans sidste var i 2009. Hammer har solgt over 50 millioner plader over hele verden og har overskrevet adskillige verdensrundvisninger. MC Hammer har vundet tre Grammys og adskillige andre priser, herunder forskellige præmier for livstidspræstation. Hans topsingler lever i skændsel og bruges stadig i reklamer, annoncer og film i dag.

Han har siden arbejdet som ordineret prædikant og har været tv-programleder og dansekonkurrencedommer. Han har også beskæftiget sig med at handle og producere. MC Hammer producerede og medvirkede i sin egen film, 1990's Please Hammer Don't Hurt 'Em: The Movie. I 2008 hjalp han med at oprette dansesiden Dance Jam. Han er også administrerende direktør for sit eget pladeselskab og Executive Producer for sit eget kortvarige reality-tv-show, 'Hammertime.' Han arbejder nu på en ny teknisk opstart, en søgemaskine kaldet WireDoo .

Foto af Rich Polk / Getty Images

MC Hammer Konkurs: MC Hammer havde en meget offentlig konkurs, men er siden kommet sig med nye albumudgivelser, hans pladeselskabsledelse og andre iværksætterprojekter. Hammers højeste indtjeningsår var 1991, da han tog hjem mere end $ 33 millioner. På trods af disse mega-indtjeningsår kunne Hammer hæve gælden på 14 millioner dollars og tvang ham til at anmode om konkurs i 1996. Hammer sprængte sine penge på snesevis af luksus sportsbiler, fly, et pladeselskab og et 12 hektar stort hjem i Fremont Californien. Han brugte $ 30 millioner på at bygge hjemmet fra bunden i bakkerne over det uslebne kvarter, hvor han voksede op. Det 40.000 kvadratmeter store palæ indeholdt en bowlingbane, italienske marmorgulve, to svømmebassiner, flere tennisbaner, optagestudie, en 17 bil garage og en baseball diamant. Efter at have erklæret konkurs blev ejendommen til sidst solgt for $ 6,8 millioner. Hammer var også berygtet for at have et stort følge. Han brugte angiveligt $ 500.000 om måneden på sit følge alene på toppen af ​​hans berømmelse.

I december 2013 skyldte Hammer stadig IRS $ 800.000 i skatter og bøder i forbindelse med indkomst fra 1996 og 1997. Ifølge flere frigivne juridiske dokumenter skal hver dollar, som Hammer tjener den dag i dag, først gå til IRS, før den distribueres til ham personligt.

Personlige liv: Hammer bor i et relativt beskedent hus i ranchestil i Tracy, Californien med sin kone Stephanie (som har været gift med siden 1985) og deres fem børn, Bobby, Jeremiah, Sammy, Sarah og A'keiba. Hammer poster ofte på sociale medier og rådgiver for tiden for eller investerer i otte teknologivirksomheder. Hammer har sagt, at han bruger 10-12 timer dagligt på forskellige teknologiske projekter og tweets 30-40 gange om dagen.

MC Hammer nettoværdi

MC Hammer

Nettoværdi: $ 2 millioner
Fødselsdato: 1962-03-30
Køn: Han
Højde: 1,82 m (5 fod 11 tommer)
Erhverv: Prædiker, iværksætter, skuespiller, musiker, sangskriver, rapper, sanger, koreograf, danser, entertainer
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion