Melania Trump nettoværdi

Hvor meget er Melania Trump værd?

Melania Trump nettoværdi: $ 50 millioner

Melania Trump nettoværdi: Melania Trump er en slovensk model og tidligere førstedame i USA, der har en nettoværdi på $ 50 millioner. Melania er bedst kendt for at være den tredje kone til Donald Trump . De giftede sig i 2005.

Melania spillede sig selv i 2001-filmen 'Zoolander' og spillede op på sin mands NBC-realityserie 'The Apprentice' fra 2004 til 2015. Trump modellerede i Paris og Milano, inden han flyttede til Amerika i 1996 for at forfølge modellering i York City, og hun har prydede forsiden af ​​flere magasiner, herunder 'Vogue', 'Harper's Bazaar', 'InStyle', 'Vanity Fair' og 'Glamour.' I 2016 modtog hun kritik efter, at en tale, hun holdt ved den republikanske nationale konvent, syntes at have plagieret dele af Michelle Obamas tale fra 2008 om den demokratiske konvention.

Tidligt liv: Melania Trump blev født Melanija Knavs (som blev germaniseret som Melania Knauss) den 26. april 1970 i Novo Mesto, SR Slovenien. Hendes mor, Amalija, var mønstremager for en børnetøjsproducent, og hendes far, Viktor, arbejdede som leder for bil- og motorcykelforhandlere. Melania deltog ofte i modeshows for sin mors arbejdsgiver, Jutranjka. Hun voksede op i Sevnica med søster Ines, og hun har en halvbror, som hun aldrig har mødt. Selvom Viktor var medlem af Forbundet for kommunister i Slovenien, som omfavnede statsatisme, blev Melania og Ines døbt som katolikker. Hun studerede på Ljubljanas Secondary School of Design and Photography og tilmeldte sig universitetet i Ljubljan for at studere design og arkitektur, men faldt ud efter et år.

Karriere: Melania begyndte at modellere i en alder af 5, og som 16-årig begyndte hun at posere for modefotograf Stane Jerko og optræde i reklamer. Hun underskrev med et modelleringsbureau i Milano, da hun var 18, og var nummer to i 'Jana Magazines' 'Årets udseende' 'i 1992. I 1995 mødte Trump Paolo Zampolli, medejer af Metropolitan Models, og han tilbød hende repræsentation, hvis hun kom til USA Efter at have flyttet til Manhattan året efter, boede hun i en lejlighed i Zeckendorf Towers med fotografen Matthew Atanian, en aftale lavet af Zampolli. I januar samme år indeholdt det franske mænds magasin 'Max' seksuelt eksplicitte billeder af Melania med en anden model, og hun optrådte på forsiden af ​​januar 2000-udgaven af ​​'GQ' iført andet end diamantsmykker.

I 2010 lancerede Trump en smykkekollektion med QVC kaldet Melania Timepieces & Jewelry, og hun oprettede Melania Skin Care Collection, men i 2017 skar de virksomheder, der producerede produkterne, bånd til hende. En finansiel ansøgning i 2016 afslørede, at hendes forretningsforetagender tjente $ 15.000 - $ 50.000 i royalties det år.

First Lady of the United States: Melania (også kendt under Secret Service-kodenavnet 'Muse') blev den første dame i De Forenede Stater den 20. januar 2017. Hun flyttede ikke ind i Det Hvide Hus før den 11. juni på grund af sin søns skolegang ved Columbia Grammar & Preparatory School . I sin tid som First Lady havde Melania 11 ansatte og var kun den anden first lady, der blev født uden for USA (den første var indfødte i London Louisa Adams). Melanias første Hvide Hus-begivenhed var en international kvindedagsmarsch i marts 2017, hvor hun talte om ligestilling mellem kønnene og hendes oplevelser som kvindelig indvandrer. I sin tid som førstedame fokuserede Melania på forebyggelse af online mobning med sin 'Be Best' kampagne, et skridt der fik kritik fra mange som et resultat af hendes mands konsekvent fjendtlige opførsel på Twitter.

Trump hjalp med at planlægge en statsmiddag i april 2018 til ære for den franske præsident Emmanuel Macron, og hun besøgte National Gallery of Art med sin kone, Brigitte, dagen før begivenheden. I oktober samme år begyndte Melania på en solo-tur i fire afrikanske lande under turen, hun flaskefødte baby-elefanter, tilbragte en dag på en skole i Malawi og besøgte et børnehjem i Nairobi. Trump-administrationens behandling af ulovlige indvandrere har resulteret i, at mange børn er adskilt fra deres forældre, og Melania talte om det i juni 2018 og sagde: 'Vi skal være et land, der følger alle love, men også et land, der styrer med hjerte. '' Hun sagde, at hun ønsker at se 'vellykket immigrationsreform', men ikke kan lide adskillelsesaspektet i administrationens 'Zero Tolerance' politik. Den 17. juni 2018 besøgte Melania Upbring New Hope Children's Shelter i McAllen, Texas, hvor 55 indvandrerbørn blev holdt, hun mødtes med socialarbejdere og medicinsk personale og sagde, at hun ønskede at hjælpe med at genforene børnene med deres familier.

(Foto af Tasos Katopodis / Getty Images)

Personlige liv: Melania mødte Donald Trump på en fest i 1998, og hun blev gift med ham den 22. januar 2005, iført en $ 200.000 Christian Dior-kjole. Parret bød sønnen Barron velkommen den 20. marts 2006, og han blev døbt i Bethesda-by-the-Sea Episcopal Church, stedet for Melania og Donalds bryllup. Melania har været fast bosiddende i USA siden 2001, og hun blev officielt amerikansk statsborger i 2006. I 2018 blev hun behandlet for en godartet nyretilstand og gennemgået en embolisering ved Walter Reed National Military Medical Center.

I februar 2017 indgav Trump en retssag på 150 millioner dollars mod 'Daily Mail', en britisk tabloid, for at have offentliggjort en artikel, der beskyldte hende for at arbejde som en escort i sin tid som model. Melania hævdede, at artiklen fik hende til at gå glip af 'multimillion dollar forretningsforhold', men hun ændrede senere retssagen for i stedet at fokusere på hendes følelsesmæssige nød. I april 2017 tilbagekaldte 'Daily Mail' udsagnene i artiklen, og retssagen blev afgjort for $ 2,9 millioner.

Ejendom: I januar 2016 betalte Melania $ 1,5 millioner for en 1-værelses lejlighed på 33. etage i Trump Tower. På købstidspunktet ejede Trumps allerede en kæmpe penthouse, der tog 66., 67. og 68. etage i bygningen, og der har været spekulationer om, at Melania købte den 1.052 kvadratmeter store lejlighed til brug som bibliotek.

Melania Trump nettoværdi

Melania Trump

Nettoværdi: $ 50 millioner
Fødselsdato: 26. april 1970 (50 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Supermodel, socialite, smykkedesigner
Nationalitet: Slovenien
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion