Mindesæt for afdøde Las Vegas -radiopersonlighed Brittney Cason

Den mangeårige KOMP-FM-personlighed Brittney Cason døde onsdag den 23. januar 2019 i Las Vegas. (Brittney Cason Facebook)Den mangeårige KOMP-FM-personlighed Brittney Cason døde onsdag den 23. januar 2019 i Las Vegas. (Brittney Cason Facebook)

En fest for livet for slår Las Vegas radiopersonlighed Brittney Cason er indstillet til et sted, hun længe støttede, The Space, fra kl. 16-19. Torsdag.

Arrangementets titel minder om Casons legende ånd: The Extra AF Life Celebration of Brittney Cason.

Cason, der i årevis var vært for B.S. In the Morning on KOMP-92.-FM, døde uventet i Las Vegas den 23. januar, en dag før hendes 38-års fødselsdag. I stedet for blomster har hendes familie bedt om donationer til Nevada Coalition for Suicide Prevention, SafeNest og Nevada SPCA.Altid dejligt at se @BrittneyCason og @Ricardo_Laguna#MandaysDark 🤘 pic.twitter.com/JWki9UNAPU

- Mandays Dark (@mondays_dark) 5. juni 2018

I juni sidste år hjalp Cason med at organisere en mandags mørke begivenhed for Speedway Children's Charities at The Space. Invitationen til torsdagens begivenhed annoncerer: Vi ved alle, at Brittney elskede at være ekstra i alt, hvad hun gjorde, så vi inviterer venner, familie og fans til at fejre hendes liv, smittende ånd og kompromisløs kærlighed med en livsfest, der passer til denne fantastiske engel!

Engagerende, vittig og populær i Las Vegas mediesamfund var Cason flyttet ud af byen i november, efter at hendes kontrakt med stationen udløb, vendte tilbage til hendes hjemby Harrisonburg, Va. Og boede hos sine folk. Hun havde afsluttet en bog og rejste, da hun vendte tilbage til byen 23. januar for at interviewe til en åbning med Beasley Broadcasting og fejre hendes kommende fødselsdag med venner.

Cason havde også tidligere arbejdet for CBS Sports radio, KISS 95.1-FM i Charlotte, NC, og havde freelancet for The Charlotte Observer.