Metrorapport: Vinnie Pauls død 'virkede ikke mistænkelig'

Vinnie Paul fra HELLYEAH optræder på Louder Than Life Festival lørdag den 1. oktober 2016 i Louisville, Ky. (Amy Harris/Invision/AP)Vinnie Paul fra HELLYEAH optræder på Louder Than Life Festival lørdag den 1. oktober 2016 i Louisville, Ky. (Amy Harris/Invision/AP) Vinnie Paul på billedet som HELLYEAH optræder på Brooklyn Bowl Las Vegas på The Linq i Las Vegas den 6. februar 2015. (Erik Kabik/Retna Ltd.)

Vinnie Pauls død syntes ikke mistænkelig ifølge den officielle rapport om begivenheden registreret af Metropolitan Politi.

Ifølge optegnelser om begivenheden blev betjente sendt til et dødkaldsopkald klokken 17.41. Fredag ​​på 6900 -blokken af ​​Procyon Street (Paul boede på Procyon). Medicinsk personale blev tilkaldt, og Paul blev erklæret død på stedet.

Metro -talskvinde Laura Meltzer tilføjede, at svarende betjente ikke foretog yderligere foranstaltninger som at kalde morddetektiver til stedet, yderligere indikation på, at Paul blev betragtet som medicinsk død.Retsmedicinsk kontor i Clark County har siden afhentet undersøgelsen af ​​årsagen og måden for Pauls død. Grundlæggeren af ​​bandsene Pantera og Hellyeah døde i en alder af 54. Pauls lig er blevet overdraget til hans familie, og rapporter tyder på, at han skal begraves sammen med sin mor, Carolyn og bror, Darrell Dimebag Abbott.

Talsmand for Clark County Dan Kulin sagde i dag, at den officielle årsag til Pauls død stadig venter og sandsynligvis vil tage flere dage at blive udstedt.

En privat ceremoni for at hylde Paul er sat til lørdag i Texas. Hans rockervenner planlægger også en offentlig fejring af livet i Las Vegas.

Relaterede

Den tidligere Pantera -trommeslager Vinnie Paul dør i Las Vegas 54 år gammel

Venner chokeret over døden af ​​Pantera trommeslager Vinnie Paul