Michael Minas kulinariske identitet lider på Pub 1842 i MGM Grand

Kunder ses i spisestuen på Michael Mina Pub 1842 inde på MGM Grand Hotel i Las Vegas, lørdag den 16. november 2013. (Erik Verduzco/Las VegasJournal)Kunder ses i spisestuen på Michael Mina Pub 1842 inde på MGM Grand Hotel i Las Vegas, lørdag den 16. november 2013. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Tony Schutz er chefkok på Michael Mina Pub 1842 i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Kilen serveres med bacon, blåost, rødløg og marinerede tomater på Michael Mina's Pub 1842 inde i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) En tallerken med St. Louis -ribben serveres med bønner og grønkålsslaw på Michael Mina's Pub 1842 inde i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Den dobbelte hundetur serveres med guacamole, pico de gallo og chicharones på Michael Mina's Pub 1842 inde i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Kunder ses i spisestuen på Michael Mina's Pub 1842 inde på MGM Grand Hotel. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Lee Crain, bartender på Michael Mina's Pub 1842, afleverer et par vinglas til en server under middagsbetjeningen. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Chuck Liddell, Ultimate Fighting Championship fighter, poserer til et foto med fans Penny Pedersen, til højre, og Wendi Dale på Michael Minas Pub 1842 inde i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) Kunder sidder i baren på Michael Mina's Pub 1842 inde i MGM Grand. (Erik Verduzco/Las VegasJournal)

Der har været en trend her på det sidste, hvor eminente kokke, der generelt er kendt for deres eksklusive restauranter, åbner afslappede, sportsbarrige steder midt på vejen, enten ud over deres mere elegante steder eller for at erstatte en eller flere af dem.

De siger normalt, at det er at udvide deres mærke til demografi, der ellers ikke ville have mulighed for at prøve det, at nedskæringspunkterne er tænkt til stadig at afspejle deres identitet, og at de ønsker, at disse mindre lys skal have de samme standarder som de restauranter, som de lavede deres navne, men i et andet format. I nogle tilfælde lykkes de i deres mission ganske pænt.

Michael Mina er en af ​​de kokke, som jeg har den største respekt for. Han fik sit navn til at arbejde med absolut magi med fisk og skaldyr og forgrenede sig; lige blandt hans restauranter i Las Vegas var den sene Seablue, med en hybrid af fisk og skaldyr og marokkanske madlavningsformer, og den stadig aktuelle StripSteak, hvor kødet tilberedes i væsker i relativt lange perioder ved omhyggeligt kontrollerede temperaturer. Og ved og ved. Han er kreativ, innovativ og på samme tid slags stille og selvudslettende, og føler tydeligvis ikke et behov for at leve sit liv i berømthedens søgelys.Så det gør mig absolut ondt, at Mina’s Pub 1842 på MGM Grand mislykkes, når det kommer til at bevare kokkens kulinariske identitet og opretholde og fastholde hans standarder.

donny osmond film og tv-shows

Ikke at der virkelig er noget galt med Pub 1842; derfor B -karakteren. Men, fair eller ej, jeg ville forvente meget mere af Mina.

Til at starte med er der ikke meget på menuen, der afspejler kokkens signaturstil. Åh, hans hummermaishunde er der og en jumbo -klumpkrabbe, men derefter er menuen, som ikke er så omfattende, over det hele.

Der var et par overraskelser, der viste et strejf af Minas stil, såsom Tempura Maitake Mushrooms ($ 13). Hvis du kender dine svampe, ved du, at maitakes - også kendt som skovenes høne - er den slags, der vokser ved bunden af ​​træer i klynger, lagdelt og lacy, nogle gange temmelig store og bestemt ikke i form af, hvad de fleste af os tænk på, når vi hører ordet svamp.

Så hvordan steger man sådan noget? Du skærer det i skiver og bidder og bruger en tempura -dej, som har en lethed og knas, der gør disse lacy svampe til æteriske pust med en subtil svampesmag. Scallion dipping sauce serveret på siden var det perfekte supplement, den selvhævdende, men forårlige smag bragte det bedste af pustene. Dette er, hvad jeg ville forvente i en Mina -restaurant.

Resten af ​​det, ikke så meget. Frickles ($ 8) var stegte pickles, der ikke levede op til deres finurlige navn, fordi de var helt basale, ikke sprøde som menuen lovede og med en særlig sauce, der ikke var.

Burger 1842 ($ 19) var stor; det var bare ikke særpræg nok til at være værdig til signaturetiketten. Der blev serveret en dejlig tyk burger med dyb bøfsmag toppet med karamelliserede løg og svampe, og den var medium-sjælden, som vi havde bedt om, så det var mest behageligt. Men den lovede trøffel -aioli - som virkelig havde solgt os på denne burger - var ikke påviselig. Igen godt, men jeg kender til mindst én fastfoodkæde, der laver en burger, hvor du både kan lugte og smage trøffelen.

Pommes frites på siden var dog gode, flettet med rosmarin. Det kan let blive overvældende, men var ikke i dette tilfælde, og de tynde pommes frites - en hel bunke af dem - var dejlige og sprøde.

Så ok, grill. Ikke noget andet, vi normalt ville sidestille med Mina, men dette afsnit blev mærket onkel Tonys, så vi regnede med, at der måske var en vis familiær stolthed på spil her. Fra afsnittet valgte vi A Bit of Everything -pladen ($ 32), som bragte os bryst, trukket svinekød og ribben.

Kødet var fint, selvom vi ikke tror, ​​at onkel Tony virkelig skal bekymre sig om, at nogen stjæler hans opskrift. Jalapeno -majsbrødet var godt, men igen ikke ligefrem nyt. Bønnerne og majskolben var begge OK, men begge slags vandige. Og så var der grønkålsslaw. Kale er virkelig trendy i disse dage og med god grund; det er nærende og interessant og med den rigtige behandling, ret godt. Men der var ikke gjort nok med denne grønkålsslaw til at få den til at smage af meget udover grønkål, hvilket er en erhvervet smag. Måske havde de ikke masseret det nok.

Bare for sjov.

Service hele vejen rundt var lidt hård omkring kanterne. Vi ankom uden forbehold; da vi fik at vide, at der ville være en 10-minutters ventetid, regnede vi ikke med noget problem og fandt pladser i baren. Bortset fra at mens der stod flere bartendere i nærheden af ​​os, kom ingen over for at spørge, hvad vi ville. Derefter henvendte en fyr sig, tog vores ordre og uddelte coastere, hvorefter en anden hurtigt dukkede op og ignorerede rutsjebaner, spurgte om vi var blevet hjulpet. Og selvfølgelig blev de 10 minutter til mindst 20, men du så det komme.

Efter vi sad, var det et stykke tid, før vores server dukkede op, og drikkevarer var fortsat et problem. Med så mange bartendere - og en bar, der ikke var fuld - ville vi ikke forvente at vente så længe på et glas vin eller en cola.

Atmosfæren var fin, med noget indfald vist her og der (som det gratis ølskilt udenfor), men lidt generisk. Det var lidt støjende, men det forventer vi på en pub.

Når jeg betragter kokkene ved roret på tre eller fire dale -pubber af denne type, er der ingen, jeg respekterer mere end Mina. Men i gruppen var dette min mindst favorit.

Der er noget galt med det.

Anmeldelse

Michael Mina Pub 1842, MGM Grand, 3799 Las Vegas Blvd. Syd; 702-891-3922

Samlet set B.

Mad B+

Atmosfære A-

Service C

Plusser: Det er generelt godt.

Minusser: Det burde være så meget bedre.