Mike Situationen Sorrentino Netværdi

Hvor meget er Mike The Situation Sorrentino værd?

Mike Situationen Sorrentino Netværdi: $ 300 tusind

Mike 'Situationen' Sorrentino Netværdi: Mike 'The Situation' Sorrentino er en amerikansk reality-tv-stjerne, der har en nettoværdi på 2 millioner dollars. Sorrentino blev først kendt som rollebesætningsmedlem i MTV reality showet 'Jersey Shore' (2009-2012). På toppen af ​​showets succes tjente Mike en løn på $ 150.000 pr.Episode og havde en nettoværdi, der toppede $ 10 millioner. Desværre, efter at have foretaget adskillige dårlige investeringer og undladt at betale skat på $ 9 millioner i indkomst, blev Sorrentinos nettoværdi reduceret til mindre end $ 300.000 ifølge en domstolsansøgning. Mike har spillet på 'Jersey Shore: Family Vacation' siden 2018, og han konkurrerede på 'Dancing with the Stars' i 2010 og kom på en niende plads. Han har godkendt en række produkter og lanceret en DVD-fitness-serie, vitaminlinje og tøjlinje. Sorrentino udgav bogen 'Her er situationen: En guide til at krybe på kyllinger, undgå granater og komme ind i din GTL på Jersey Shore' i 2010.

Tidligt liv: Mike Sorrentino blev født Michael Sorrentino den 4. juli 1982 i Staten Island, New York. Han voksede op i Manalapan Township, New Jersey, med mor Linda, far Frank og en søskende Melissa, Marc og Frank. Mike gik på Manalapan High School, og efter eksamen i 1999 fik han en tilknyttet grad fra Brookdale Community College, hvorefter han deltog i Kean University, før han flyttede til Monmouth University. Han arbejdede kort i realkreditindustrien efter college, og han har også arbejdet som assistentchef for et Staten Island fitnesscenter og som en undertøjsmodel.

Karriere: Sorrentino var på alle seks sæsoner af 'Jersey Shore', og showet fik ham Teen Choice Award-nomineringer til Choice TV: Male Reality / Variety Star i 2010, 2011 og 2012. 'Jersey Shore' førte til optrædener på flere andre shows, som 'The Tonight Show with Conan O'Brien', 'Late Show with David Letterman', 'Jimmy Kimmel Live!' og 'The Howard Stern Show.' Medvirkende fra 'Jersey Shore' blev vist på 'Barbara Walters Presents: The 10 Most Fascinating People of 2010', og det år blev Mike parret med Karina Smirnoff på ABCs 'Dancing with the Stars' og elimineret i uge fire i konkurrencen. Det år optrådte han også i en 'Pause Before You Play' offentlig service-meddelelse med Bristol Palin for The Candie's Fonds kampagne for at tilskynde til sikker sex. I 2011 optrådte Sorrentino på 'Comedy Central Roast of Donald Trump', der blev skræmt af publikum flere gange på grund af dårligt modtagne vittigheder, og han spillede en hip-hop-stjerne og dommer af en reality tv-sangkonkurrence på YOBI.tv webserien 'New Stage.'

Også i 2011 tilbød Abercrombie & Fitch Mike $ 10.000 for ikke at bære deres tøj, idet han sagde, at hans 'tilknytning til vores brand kunne forårsage betydelig skade på vores image.' Efter at virksomheden begyndte at sælge skjorter med sætningerne 'The Fitchuation' og 'GTL ... You Know The Deal', sagsøgte Sorrentino virksomheden, men sagen blev afvist. I 2012 gæstede han i ABC-sitcom 'Suburgatory', spillede sig selv i filmen 'The Three Stooges', dukkede op i dating-showet 'The Choice' og kom på fjerde plads på 'Celebrity Big Brother. Mike og hans familie var genstand for TVGN-reality-showet 'The Sorrentinos' fra 2014, og han optrådte i 'Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition' med sine brødre i 2017. Han optrådte også på 'Marriage Boot Camp: Reality Stars' i 2015, og han konkurrerede på 'Worst Cooks in America' i 2016. Det meste af rollen 'Jersey Shore' blev genforenet i 2018 til 'Jersey Shore: Family Vacation', og i 2020 konkurrerede rollebesætningen mod rollebesætningen af ​​'The Hills : Ny begyndelse 'om' Celebrity Family Feud. '

(Foto af Jason Merritt / Getty Images)

Personlige liv: Mike fik kaldenavnet 'Situationen', efter at en pige beundrede hans mavemuskler, mens han var på stranden med sin kæreste. Da en af ​​Sorrentinos venner bemærkede, at kæresten var vred, spøgte han: 'Det ser ud til, at vi har en situation her!' Mike foreslog sin kollegekæreste, Lauren Pesce, i april 2018, og de giftede sig den 1. november samme år. I november 2019 afslørede han, at Lauren havde lidt et abort, og et år senere meddelte han, at de forventede igen. I marts 2012 søgte Sorrentino behandling for oxycodonafhængighed på Utahs Cirque Lodge-behandlingscenter, og i juni 2014 blev han arresteret efter at have kæmpet med sin bror Frank på Boca Tanning Salon, som ejes af deres familie.

Skatproblemer: I 2014 blev Mike ramt af skatteunddragelse. Han blev anklaget i Newark, New Jersey, på anklager om skatteunddragelse og indgivelse af en falsk selvangivelse relateret til hans modelinie Situation Nation. Sorrentino angiveligt undladt at indgive en personlig selvangivelse fra 2011 helt. Han beskyldes for at have undgået skat mellem 2010 og 2012 på 8,9 millioner dollars i indkomst, som han modtog fra salgsfremmende begivenheder. Mike indgav angiveligt afkast, der inkluderede falske forretningsudgifter for millioner af dollars. For eksempel afskrev han betalinger af luksusbiler og personlige plejeudgifter. Han indberettede også angiveligt store summer på forskellige bankkonti i intervaller på under $ 10.000, fordi han troede, at dette betød, at pengene ikke ville blive rapporteret til IRS af banken. Hans bror, Marc, som er hans manager såvel som hans partner i Situation Nation, Inc. og MPS Entertainment, LLC, blev også tiltalt i sagen. Den 5. oktober 2018 modtog Sorrentino en dom på otte måneders fængsel, to års overvåget prøvetid og 500 timers samfundstjeneste. Han tjente sin tid i Otisville Federal Correctional Institution fra 15. januar 2019 til 12. september 2019.

Ejendom: I november 2019 betalte Mike og Lauren 1,8 millioner dollars for et 9.800 kvadratmeter hjem i Holmdel, New Jersey. Hjemmet indeholder syv soveværelser, ti badeværelser, et observationsdæk, en pejs, et spabad og en gårdhave.

Mike Situationen Sorrentino Netværdi

Mike Sorrentino

Nettoværdi: $ 300 tusind
Fødselsdato: 4. juli 1982 (38 år)
Køn: Han
Højde: 5 fod 10 tommer (1,8 m)
Erhverv: Model, TV-personlighed, skuespiller
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2021
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion