Mila Kunis nettoværdi

Hvor meget er Mila Kunis værd?

Mila Kunis nettoværdi: $ 75 millioner

Mila Kunis nettoværdi og løn: Mila Kunis er en ukrainsk-født skuespillerinde, der har en nettoværdi på 75 millioner dollars. Selvom Kunis tidligt blev kendt for sin centrale rolle i Showet fra 70'erne, hun forgrenede sig senere for at blive en succesrig filmskuespillerinde. Derudover er Mila Kunis blevet en etableret stemmeskuespiller, der primært er kendt for at give stemmen til 'Meg' i den animerede serie. Familie fyr .

Tidligt liv: Mila Markovna Kunis blev født den 14. august 1983 i Chernivtsi, Ukraine (tidligere en del af Sovjetunionen). Hun blev opvokset sammen med sin bror i Ukraine indtil syv år, hvorefter hendes familie besluttede at flytte til Los Angeles, Californien med $ 250 til deres navn. Selvom hendes familie ikke var fattig, var det det maksimale beløb, de fik lov til at tage, og ingen af ​​hendes forældres grader og kvalifikationer kunne overføres, når de kom til staterne.

Den jødiske familie flyttede væk fra Sovjetunionen på grund af stigende antisemitisme og på grund af manglen på fremtidige muligheder for Mila og hendes bror. Kunis kæmpede for at tilpasse sig i Elementary School, og hun begyndte at dukke op Det 70'ers show meget snart efter at hun begyndte på gymnasiet. Hun blev undervist på sæt det meste af tiden for at tjene sin GED.

Karriere: Mila Kunis begyndte at handle i en alder af 9 som en del af et efter skoleprogram. Hun blev hurtigt bemærket af en manager, der begyndte at sende hende ud på auditions. Hun bookede sin allerførste audition til en Barbie-reklame. Hendes første tv-roller var på shows som Dage i vores liv , Baywatch, og 7. himmel .

I 1998 blev Mila Kunis rollebesat som Jackie Burkhart i Det 70'ers show i en alder af 14. Showet blev et af de mest populære shows på tv, og det løb i otte sæsoner. Som 14-årig spillede Kunis en 18-årig karakter. Producenterne mente stadig, at hun passede perfekt. Hun vandt til sidst en række priser for sin optræden på showet.

Bare et år senere landede Kunis rollen som 'Meg' i Seth MacFarlanes animerede komedieserie Familie fyr . Hun fortsætter med at give udtryk for karakteren, og Seth MacFarlane roste oprindeligt Kunis på grund af det faktum, at hun naturligvis lød som en rigtig teenager (faktisk en rigtig teenager). Meg bliver grundigt foragtet af den anden karakter på showet, og Kunis beskriver sin karakter som en 'syndebuk'.

Getty

I 2001 gjorde Mila Kunis springet fra tv til mere fremtrædende filmroller. Hun startede med en rolle overfor Kirsten Dunst i Kom over det . Hun optrådte derefter i mindre succesrige film som f.eks American Psycho 2, Tony n 'Tinas bryllup og Flytter McAllister . Det var først Det 70'ers show var ved at indpakke, at Kunis viste sit sande potentiale som filmskuespillerinde. Hendes gennembrud kom i 2006 med en godt modtaget rolle i Glemmer Sarah Marshall . Filmen blev også en box office-succes og tjente over 105 millioner dollars på verdensplan.

Hendes næste film kom i 2008 med Max Payne . Filmen klarede sig godt i billetkontoret, men blev damproller af kritikere. I 2009 hoppede hun tilbage med en kritikerrost rolle i Uddrag . I 2010 begyndte Kunis virkelig at gennembrede som Hollywood-skuespillerinde. En rolle i box office hit Elis Bog tilføjet sin stjernekraft. 2010 viste sig at være et travlt år for Kunis, da hun fulgte op med en birolle i Date Night .

Imidlertid var hendes mest buzz-værdige rolle det år i Sort svane . Mila Kunis spillede sammen med Natalie Portman i sin mest krævende rolle endnu, både fysisk og mentalt. Kunis 'skuespilevner blev strakt til det yderste, og hun gennemgik intensiv fysisk træning for at forberede sig på sin rolle som professionel balletdanser. Filmen vandt til sidst flere priser og blev nomineret til fem Oscar-priser. Derudover tog Mila Kunis personligt mange priser hjem som følge af sin præstation. Sort svane var også en kommerciel succes, og den samlede 329 millioner dollars over hele verden.

Hun fulgte op i 2011 med Venner med fordele , endnu et box office hit. Hun spillede sammen med Justin Timberlake, og filmen tjente næsten $ 150 millioner på verdensplan. Imidlertid ville succesen med disse film blive dværg af Kunis 'næste film: Ted . Instruktør Seth MacFarlane kastede Mila Kunis som kæresten til Mark Wahlbergs karakter, og filmen genererede imponerende $ 549 millioner i billetkontoret. I 2013 spillede hun heksen Theodora i Disneys Oz den store og magtfulde . Denne film ville vise sig at være endnu et massivt billetkontorhit med en indtjening på over $ 493 millioner. Det år spillede hun også med i filmen Blodbånd, der havde premiere i Cannes. Hun sluttede året med Tredje person , der havde premiere på Toronto Film Festival.

I 2014 var Mila Kunis medstifter af et produktionsfirma kaldet Orchard Farm Productions. Næste år deltog hun i den ulykkelige sci-fi-film Jupiter stigende . Hendes næste film, Bad Moms , havde succes i billetkontoret, men viste sig at være en kritisk fiasko. Det samme scenario blev spillet med filmens efterfølger, En dårlig mors jul . I 2018 tog Kunis en central rolle i Spionen, der dumpede mig , endnu et box office hit med blandede anmeldelser. I 2020 optrådte Kunis i filmen Fire gode dage , der havde premiere på Sundance Film Festival.

Mila Kunis Family Guy Løn : De vigtigste Family Guy-stemmeskuespillere tjener hver $ 100.000 pr. Episode. Det fungerer til omkring $ 2 millioner om året pr. Skuespiller. De kan tjene yderligere royalties ved salg af DVD'er, merchandise og syndikeringstilbud. Til sammenligning tjener de vigtigste stemmeaktører på The Simpsons hver $ 300.000 om året, men de forhandlede en større aftale flere år tilbage efter at have truet med at gå væk for evigt.

Personlige liv: Mila Kunis indledte et højt profileret forhold til skuespilleren Macaulay Culkin i 2002. I hele deres forhold kæmpede parret for at bevare deres privatliv midt i ubarmhjertig medieopmærksomhed. I 2011 delte parret sig på gode betingelser. I 2012 begyndte Mila Kunis at danse Det 70'ers show co-stjerne Ashton kutcher . De blev gift i 2015 og fik senere to børn.

Ejendom : I 2008 betalte Mila $ 2,9 millioner for et hjem i Laurel Canyon-området i LA. I 2002 betalte hun $ 540.000 for en lejlighed i West Hollywood.

I maj 2014 betalte Ashton og Mila $ 10,2 millioner for et hjem i Beverly Hills.

I juni 2017 betalte de 10 millioner dollars for et hjem ved stranden i Carpenteria, Californien, nær Santa Barbara.

Mila Kunis nettoværdi

Mila Kunis

Nettoværdi: $ 75 millioner
Fødselsdato: 14. august 1983 (37 år)
Køn: Kvinde
Højde: 5 ft 4 in (1,63 m)
Erhverv: Skuespiller, Voice Actor, Model
Nationalitet: Ukraine
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når det leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at rette det! Indsend en korrektion Diskussion