The Mirage genåbner denne måned på Las Vegas Strip

Folk kører med deres cykler på The Strip nær The Mirage på Las Vegas Strip, 23. maj 2020. (Eri ...Folk kører på cykel på The Strip nær The Mirage på Las Vegas Strip, 23. maj 2020. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @Erik_Verduzco

Mirage åbner igen 27. august, meddelte MGM Resorts International fredag ​​formiddag.

Da vi langsomt og eftertænksomt har genindført vores ejendomme i hele landet, har vi altid sat vores gæsters og medarbejderes sundhed og sikkerhed i første række, MGM Resorts CEO og President Bill Hornbuckle sagde i en erklæring. Genåbning af Mirage giver os mulighed for at bringe mange flere af vores medarbejdere tilbage på arbejde, hvilket er afgørende for genoprettelsen af ​​vores samfund.

Virksomheden vedtager den syv-punkts genåbnende sikkerhedsplan for COVID-19 på dens andre Strip-ejendomme. Virksomheden har ikke annonceret de detail-, restaurant- og underholdningsfaciliteter, der er planlagt til Mirages åbning. Gratis selvparkering er tilgængelig for gæsterne, men betjent service tilbydes ikke.Hotellet har været lukket siden 16. marts. Virksomheden har ikke annonceret nogen tidslinje for sin resterende lukkede Strip -ejendom, Park MGM/NoMad Hotel. I alt 11 Vegas-kasinoer forbliver lukkede, herunder større ejendomme som Planet Hollywood, Palms, Linq Hotel, Cromwell og Rio.

Dage og åbningstider på alle steder varierer. Besøg mgmresorts.com for en komplet liste over faciliteter, der vil være tilgængelige.

Oprindeligt udviklet af Steve Wynn på det tidligere Castaways -sted, åbnede The Mirage 22. november 1989 og var førende inden for megaresortbommen på The Strip.