Fejlberegninger, tonale ujævnheder gør 'Muppets Most Wanted' til en dud

'MUPPETS MEST WANTED' (på billedet) DOMINIC BADGUY (Ricky Gervais) og MUPPETS. Foto af: Jay Maidment. © 2013 Disney Enterprises, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. 'MUPPETS MOST WANTED' (L-R) KERMIT THE FROG and DOMINIC BADGUY (Ricky Gervais). Ph: Jay Maidment ... © 2014 Disney Enterprises, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Dette billede udgivet af Disney viser muppetkarakteren Constantine, en Kermit frøen, der ligner hinanden, i en scene fraDette billede udgivet af Disney viser muppetkarakteren Constantine, en Kermit frøen, der ligner hinanden, i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede, der blev frigivet af Disney, viser Ricky Gervais til venstre med muppetkarakteren Constantine, en Kermit frøen, der ligner hinanden, i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede udgivet af Disney viser muppetkarakterer fra venstre, Gonzo, Miss Piggy, Kermit, Floyd Walter og Scooter i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede udgivet af Disney viser muppetkarakteren Kermit frøen til venstre og Ricky Gervais i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede frigivet af Disney viser muppetkarakterer, fra venstre, Scooter, Rowlf, Kermit, Walter, Fozzie og Gonzo i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede udgivet af Disney viser Ricky Gervais, venstre og muppet-figuren Constantine, en Kermit frøen, der ligner hinanden, i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede udgivet af Disney viser Tina Fey i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc., Jay Maidment) Dette billede udgivet af Disney viser karakteren Scooter, center, i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc.) Dette billede udgivet af Disney viser muppetkarakteren Sam Eagle til højre med Ty Burrell i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc.) Dette billede frigivet af Disney viser muppetkarakteren Sam Eagle, til venstre, med Ty Burrell i en scene fra 'Muppets Most Wanted'. (AP Photo/Disney Enterprises, Inc.)

Tilsyneladende kan hver ounce af uskyldig, sødmefuld glæde, der gjorde 2011's The Muppets til et så finurligt nostalgiudbrud, spores tilbage til én person.

Overraskende nok er det fyren, der viste verden sine dangly bits i Forgetting Sarah Marshall.

Jason Segel, der var med og skrev og spillede hovedrollen i genstarten, er det eneste medlem af det kreative team, der ikke vendte tilbage til Muppets Most Wanted (instruktør James Bobbin er tilbage, denne gang med at skrive opgaver med sin hjemvend Nicholas Stoller) og resultatet er en fejlberegning fra åbningssekunderne.Most Wanted stiger på den forkerte fod-eller hov, pote, flipper eller hvad det enkelte tilfælde måtte være-ved at underminere den sidste's feel-great slutning med afsløringen om, at den Hollywood Boulevard-sværmende flok fans kun var betalte filmudstyr og at der igen ikke er nogen, der bekymrer sig om Muppets.

Banden sænker forventningerne med den første sang, We Doing a Sequel, der indeholder linjer som studiet ønsker mere, mens de venter på, at Tom Hanks laver 'Toy Story 4', og mest velbekendt ved alle, at efterfølgeren aldrig er helt så godt.

donald trump jr. nettoværdi

Det siger du ikke.

Most Wanted finder Muppets, med undtagelse af Kermit, der falder under promotor Dominic Badguy (Ricky Gervais), der booker dem på en verdensturné med stop i de store teatre i Berlin, Dublin og Madrid, Spanien. Uden at de ved det, deler disse teatre alle vægge med banker og kunstmuseer, som Dominic planlægger at stjæle med sin chef, Konstantin, verdens farligste frø.

Konstantin flygtede lige fra en sibirisk gulag og ligner en uhyggelig lighed med Kermit, den eneste forskel er en muldvarp på kinden. Så limer Constantine en muldvarp på Kermit, dækker sin egen med makeup og rejser rundt i verden med Muppets, mens Kermit sendes til gulag under vagt Nadya (Tina Fey) alt for vågne øje.

hvad er rachel rays nettoværdi

I mellemtiden undersøger Sam Eagle, sidst set som en nyhedskanal i The Muppets, en række indbrud til CIA, når han modvilligt har parret sig med stereotypisk fransk Interpol -agent Jean Pierre Napoleon (Modern Family's Ty Burrell).

Gervais, Fey og Burrell kender komedie. De er blevet nomineret til en kombineret 45 komedie Emmys med 11 sejre. Men lidt af deres shtick lander, som det skal, og ingen af ​​dem føler sig nogensinde rigtig forbundet til materialet, i hvert fald ikke på den måde Segel og Amy Adams gjorde i The Muppets.

Gør tingene værre, præsenterer Most Wanted Muppets næsten for en mand - eller igen, hvad som helst - som egoistiske ryk. De skubber den praktiske Kermit til side til Dominics stjernetilbringende appel, vil være stjerner på bekostning af det samlede show og er for selvoptagede til at lægge mærke til, at Kermit nu har en latterlig accent og naturligvis er en bedrager.

For en børnefilm er Most Wanted også helt forkert tonalt. Konstantin svinger en pistol og en bombe, og ikke en af ​​de jokey -bomber, der bare dækker offeret i sorte striber. Det er en rigtig, voldsomt ødelæggende bombe, der truer med at lade Muppets ligne en kupon i Hobby Lobby.

Og efter næsten to timer er Most Wanted for lang og kedelig for sin målgruppe. De små ved visningen begyndte at blive urolige længe før finalen.

Sangene, igen ved Flight of the Conchords ’Bret McKenzie, er underholdende, men ingen af ​​dem vil stikke i dit hoved som Life’s a Happy Song eller den Oscar-vindende mand eller Muppet. Pokker, der er mere magi i et af disse tal end i hele Most Wanted.

hvad er taraji henson nettoværdi

Det er dog ikke alle dårlige nyheder. Alt, der involverer Muppets, skal indeholde mindst et par gode gags. De fleste af dem henvender sig helt til voksne, selvom det er ret svært ikke at smile, når Kermit booker dem en ugelang koncert i den tyske by Poopenbergen.

Mens han prøver at beslutte, hvilken slags film de skal lave, byder The Swedish Chef på scener med sig selv, der spiller skak med Death, a la fellow svensker Ingmar Bergmans The Seventh Seal. Især for fans af hans særlige blodbad introducerer Most Wanted verden for sang-og-dansemanden Danny Trejo, der spiller gulag-indsatte Danny Trejo.

Nogle bits fungerer dog i teorien bedre som Christoph Waltz, der danser valsen.

Faktisk kan det siges om meget af Muppets Most Wanted, som afgiver en bestemt stemning, der går igennem og mangler næsten hele hjertet af The Muppets.

Der er så meget filt, men så lidt følelse.

rick fra pawn stars nettoværdi

Anmeldelse

Muppets Most Wanted

112 minutter

PG; lidt mild handling

Karakter: C+

hvor meget er det lille par værd

Flere steder