Blandet til side, serverer La Bella Napoli en tiltalende ketcher

En frisk varm pizza vises siddende på disken i La Bella Napoli på Town Square i Las Vegas fredag ​​den 22. juli 2016. Donavon Lockett/Las VegasJournalEn frisk varm pizza vises siddende på disken i La Bella Napoli på Town Square i Las Vegas fredag ​​den 22. juli 2016. Donavon Lockett/Las VegasJournal Diners vises, mens de spiser i La Bella Napoli på Town Square i Las Vegas fredag ​​den 22. juli 2016. Donavon Lockett/Las VegasJournal En udsigt til det udvendige spiseområde vises i La Bella Napoli på Town Square i Las Vegas fredag ​​den 22. juli 2016. Donavon Lockett/Las VegasJournal

Hvilken ketcher.

Det var faktisk en ketsjer - korrekt kaldet en rachetta - der trak mig ind i La Bella Napoli Pizzeria på Rådhuspladsen. Jeg havde set noget, der annoncerede en begivenhed der og refererede til retten, og min nysgerrighed blev vakt. På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad en rachetta var og havde ikke set en i det sydlige Nevada, men jeg blev fascineret af omtale af et håndtag fyldt med oste. En lille smule research fulgte, og bingo: En rachetta er, ja, formet som en ketsjer-en tennisracket-og håndtagdelen er en de facto calzone, dejen pakket ind og omkring fyldet. Resten af ​​det, hvor strengene ville ligge på en rigtig ketcher, er en almindelig pizza.

Santa Fe restauranter åbner juledag

Jeg er stadig usikker på rachettas nøjagtige oprindelse, men La Bella Napolis navn er en hyldest til Napoli, hvor pizza betragtes som langt mere kunst end sport, og det virkede som en god start.Af de fem rachettas på menuen valgte vi Miami Open ($ 17,85). Skorpen var perfekt, med let, men strækbar tekstur og den rige røgfyldte smag, der kun kommer fra en træfyret ovn. Vi kunne godt lide kontrasten i det calzone-lignende håndtag, fyldt med en cremet blanding af ricotta, provola og parmesan. Men et eller andet sted på linjen blandede nogen deres Opens blandet, fordi denne syntes at være en krydsning mellem australier og Miami. Vi havde bestilt det hovedsageligt på grund af de lovede courgetteblomster i håndtaget og oven på pizzaen, men de var ingen steder at finde. Ligesom Australian Open var pizzaen toppet med cherrytomater, parmaskinke, arugula og mozzarella -kugler, men ligesom Miami Open havde den ricotta, provola (mindre provolone, hvis du undrer dig), parmesan og olivenolie og ingen tomatsovs. Restauranten har kun været åben i et par måneder, men jeg tænker, at en linje-for-linje-liste kan være i orden til køkkenet. Vi kunne godt lide rachetta trods blandingen og ville prøve det igen, forhåbentlig med courgetteblomsterne.

Vi var startet med noget, som vores server, polpettonen ($ 10,85), eller frikadeller til dig og mig, stærkt fremhævede. Som jeg har nævnt før, er jeg gift med en frikadelle-snob, der også er en tomatsovs-snob, og få klarer at bestå hans mønstre. Efter at have gravet ind i et par minutter vidste jeg, at vi var enige, da jeg ikke hørte noget, fordi han havde for travlt med at tygge. Serveringen var tre frikadeller, der hver især fremkaldte en baseball i størrelse; en blanding af kalvekød og svinekød, vidunderligt tungt på basilikum og oregano og med en klat mozzarella gemt indeni, de var lige bløde nok, bare fugtige nok og serveret i en mozzarella-glaseret marinara, en nonna ville være stolt af.

Penne med asparges, rejer, svampe og cherrytomater var en special den aften (19,85 $) og var bemærkelsesværdig ved, at alle de forskellige elementer var blevet kogt til deres optimale punkt og serveret i en let, velafbalanceret sauce med hvidvin og citron . Store kontraster her i både smag og konsistens.

Og panna cotta ($ 6,85) til dessert, der med sin karamelglasur og æggestand for os mere lignede en flan eller cremekaramel, men vi klagede ikke.

Service i hele var meget god, vores server lidt chatty men effektiv, fylder glas ofte og husker ting som at bringe os friske gafler efter at have ryddet vores forretter - nej Vil du beholde din gaffel? her. Indretningen er moderne og strømlinet, domineret af den ravglass-fliserede klokkeformede pizzaovn og en meget attraktiv loftspalte fyldt med vinfadslamper, drueblade og eventyrlys. Og der er en luft af praktisk; viskestykke-lignende servietter kan være alle raseri, men de er bemærkelsesværdigt effektive, når man har tomatsauce på sin hage.

La Bella Napoli, som er langt mere end et pizzeria, er på et af de steder på torvet, der har set mange forskellige restauranter gennem årene, så et naturligt spørgsmål er, om denne vil overleve, hvor andre ikke gjorde det. Jeg ville give det et godt forsøg, begyndende med forbedret skiltning, der gjorde det let at finde stedet, hvilket nogle gange er et problem på Rådhuspladsen. Dertil kommer en ejer, der klart sveder på detaljerne, plus god mad og service.

hvad er sam waltons nettoværdi

Og en anden - og meget mere tiltalende - ketcher end Las Vegas er vant til.

Anmeldelse

La Bella Napoli Pizzeria, Town Square, 6599 Las Vegas Blvd. Syd; 702-202-6688

Essensen: Velforberedt italiensk mad med god service i behagelige omgivelser, men der er tilsyneladende en vis forvirring i køkkenet.