Miz nettoværdien

Hvor meget er The Miz værd?

Miz nettoværdien: $ 14 millioner

Miz Net Worth: Miz er en amerikansk professionel bryder og tv-personlighed, der har en nettoværdi på $ 14 millioner. Han blev først kendt som rollebesætningsmedlem i MTV reality showet 'The Real World: Back to New York' (2001) og 'Real World / Road Rules Challenge' (2002-2005). Miz var nummer to på 'WWE Tough Enough' i 2004 og lancerede sin professionelle brydningskarriere i september 2006 som en skurk, der blev ubesejret. Han fortsatte med at optræde i flere film- og tv-projekter, såsom 'Psych' (2012), 'Supernatural' (2016) og 'Fighting with My Family' (2019), og han begyndte at medvirke med sin kone, kollega WWE stjerne Maryse Ouellet, i den amerikanske netværks reality-serie 'Miz & Mrs' i 2018. The Triple Crown Champion, The Miz er en af ​​de 10 mest succesrige Pay Per View-lodtrækninger i WWE-historien, der har overskriften flere WWE-hovedbegivenheder, herunder 2011 Wrestlemania.

Tidligt liv: Miz blev født Michael Gregory Mizanin den 8. oktober 1980 i Parma, Ohio. Hans forældre, Barbara og George, blev skilt, og han voksede op med en stedfar, Donnie og stedsøskende Jimmy og Tonia. Mizanin studerede på Normandy High School, hvor han var medlem af årsbogen og studenterregeringen og tjente som kaptajn på basketballholdet såvel som langrendsteamet. Efter eksamen blev han tilmeldt Miami University (også kendt som Miami i Ohio) og sluttede sig til Theta Chi-broderskabet. Han tog kurser på universitetets Richard T. Farmer School of Business, inden han droppede ud for at spille på 'The Real World' i 2001.

Reality TV-karriere: Michael sluttede sig til rollebesætningen i den tiende sæson af 'The Real World' og introducerede verden til sit alter ego, The Miz. Han optrådte senere i flere sæsoner af 'Real World / Road Rules Challenge': 'Battle of the Seasons' (2002), 'The Gauntlet' (2003-2004), 'The Inferno' (2004), 'Battle of the Sexes 2 '(2004-2005) og' The Inferno II '(2005). Mizanin vandt to sæsoner af serien 'Battle of the Seasons' og 'The Inferno II' og konkurrerede på Bravos 'Battle of the Network Reality Stars' i 2004. Han optrådte senere på 'Fear Factor' (2006), 'Ghost Hunters '(2008),' Er du klogere end en 5. klassiker? ' (2009) og 'Family Game Night' (2014). Miz var vært for MTVs 'The Challenge: Champs vs. Stars' fra 2017 til 2018, og han har været vært for flere 'The Challenge'-genforeningsshows. I 2020 begyndte Mizanin at være vært for 'Cannonball' i USA-netværket.

Professionel brydningskarriere: Michael sluttede sig til Ultimate Pro Wrestling i 2003, uddannede ved Ultimate University, og året efter konkurrerede han for $ 1 million og en WWE-kontrakt i sæson fire af 'WWE Tough Enough.' Selvom han kom på andenpladsen, tilbød WWE ham alligevel en udviklingskontrakt og sendte ham til Deep South Wrestling i Georgien for at træne med Bill DeMott. Miz gik sammen med Matt Cappotelli til to mørke WWE-kampe i juli 2005, og de fortsatte med at arbejde sammen, indtil Matt blev diagnosticeret med en hjernesvulst i december samme år. Mizanin blev overført til Ohio Valley Wrestling i begyndelsen af ​​2006, og han optrådte i et 'Miz TV'-segment i organisationens tv-show. Miz begyndte at være vært for 'SmackDown!' i juni 2006 og besejrede Tatanka under sin debut i 1. september-episoden, var han ubesejret i de følgende tre måneder. Han debuterede 'Miz TV' på 'SmackDown!' som et interviewsegment i marts 2007, og i juni blev han indkaldt til ECW, WWE's Extreme Championship Wrestling brand.

Miz vandt sit første WWE-mesterskab i november 2007, da han og John Morrison besejrede Montel Vontavious Porter og Matt Hardy for at blive Tag Team Champions. Parret fik to webshows på WWE-webstedet, 'The Dirt Sheet' og 'Word Up.' Michael vandt det amerikanske mesterskab i oktober 2009, og i januar 2010 blev han tag-teampartnere med Big Show, og de var Unified WWE Tag Team Champions en måned senere. Med denne sejr opnåede The Miz æren af ​​at være den første WWE-bryder, der havde tre mesterskabstitler på samme tid, og senere samme år vandt han pengene i bankstigen og WWE-mesterskabet. Miz vandt det interkontinentale mesterskab i juli 2012 og blev både en Grand Slam Champion og en Triple Crown Champion. I 2018 gik han sammen med Asuka i Mixed Match Challenge-turneringen, og de vandt $ 100.000 for velgørenhedsorganisationen Rescue Dogs Rock. Mizanin og Morrison vandt SmackDown Tag Team Championship i februar 2020, og de blev begge indkaldt til Raw i oktober.

(Foto af Christopher Polk / Getty Images)

Personlige liv: Michael giftede sig med den fransk-canadiske bryder Maryse Ouellet den 20. februar 2014 i Bahamas. De bød velkommen til datteren Monroe den 27. marts 2018, flyttede til Austin, Texas, dengang Thousand Oaks, Californien, og gav Monroe en lillesøster, Madison, den 20. september 2019.

Mesterskaber og præstationer: I løbet af sin karriere hos WWE har The Miz vundet et WWE-mesterskab, otte WWE interkontinentale mesterskaber, fire WWE Tag-holdmesterskaber, to WWE SmackDown Tag-holdmesterskaber, to verdensmærke-holdmesterskaber, to WWE-amerikanske mesterskaber og flere andre mesterskaber. I 2008 blev Mizanin og John Morrison udnævnt til Årets Tag Team, og han vandt Money in the Bank-kampen i 2010. 'Rolling Stone' magasinet kronede ham til WWE Wrestler of the Year i 2017, og 'Pro Wrestling Illustrated' rangerede ham # 1 på deres 2011 liste over de 500 bedste singler brydere. Michael vandt også Deep South Wrestling Heavyweight Championship i 2005 og Ohio Valley Wrestling Tag Team Championship (med Chris Cage) i 2006.

Ejendom: I 2017 betalte Michael og Maryse $ 2,35 millioner for et palæ i Austin, Texas, og de solgte det i juli 2019 for $ 2,64 millioner. I Los Angeles ejede de på et tidspunkt et hjem i Laurel Canyon-kvarteret, som de solgte for omkring $ 3 millioner. I august 2019 brugte Miz og Mrs. Miz 6,4 millioner dollars til at erhverve et stort palæ i Thousand Oaks, Californien. Placeret i et lukket samfund, ligger det 10.400 kvadratmeter store hjem på 1,3 hektar.

Miz nettoværdien

The Miz

Nettoværdi: $ 14 millioner
Fødselsdato: 8. oktober 1980 (40 år gammel)
Køn: Han
Højde: 1,8 m (6 fod 2 tommer)
Erhverv: Wrestler, skuespiller, tv-personlighed, mediepersonlighed, annoncør
Nationalitet: Amerikas Forenede Stater
Sidst opdateret: 2020
Alle nettoværdier beregnes ved hjælp af data fra offentlige kilder. Når de leveres, inkorporerer vi også private tip og feedback modtaget fra berømtheder eller deres repræsentanter. Mens vi arbejder flittigt for at sikre, at vores tal er så nøjagtige som muligt, medmindre andet er angivet, er de kun estimater. Vi glæder os over alle rettelser og feedback ved hjælp af knappen nedenfor. Lavede vi en fejl? Indsend et korrektionsforslag og hjælp os med at ordne det! Indsend en korrektion Diskussion