Morrissey indstillede til 'livsændrende' ophold i Las Vegas Strip

Morrissey spiller en serie med fem serier en serie på Colosseum på Caesars Palace, der løber fra juni ...Morrissey spiller en serie med fem serier, en serie på Colosseum på Caesars Palace, der løber fra 26. juni til 4. juli (Las VegasJournal-fil) Morrissey spiller en serie med fem serier en serie på Colosseum på Caesars Palace, der løber fra den 26. juni til den 4. juli (Monika Storlaska)

Frygtløs for hyperbole og minder om, at han for altid er sluppet løs, Morrissey har annonceret en serie med fem shows på Colosseum på Caesars Palace, der løber fra den 26. juni til den 4. juli.

hvor meget tjener ashton kutcher

Den tidligere Smiths frontmand lover et sikkert ophold, der kan ændre sit liv med titlen Morrissey: Viva Moz Vegas. Billetter sælges kl. 10. februar 28. Showene kommer efter martsudgivelsen af ​​hans kommende 13. album, I Am Not A Dog on a Chain.

Beskrivelsen af ​​Colosseum-produktionen matcher formatet på hans maj-ophold på Lunt-Fontanne Theatre på Broadway. New York Times sagde om den intime produktion (Morrissey) ikke tilbød en radikalt nedskaleret, kvasi-konfessionel præstation som ' Springsteen på Broadway ’(selvom han ligesom Springsteen har skrevet en selvbiografi med titlen Autobiography). Det var i stedet den form for koncert, han har spillet på turné gennem årtierne: højt, stemningsfuldt, upåklageligt sunget og rettet mod spærene. Han bragte sit band (herunder hans hyppige sangskriver -samarbejdspartner, guitaristen Brun Boorer ), en videoskærm, stroboskoplys og røg.Morrisseys Broadway -setliste omfattede Alma Maters, Hairdresser On Fire og Everyday Is Like Sunday fra sin solokarriere og How Soon Is Now fra hans dage med Smiths. Han dækkede også Back on the Chain Gang af pretenders.

Udgivelsen, der annoncerer sit show, forkynder, at dette kan være fansens eneste chance for at opleve den provokerende kombination af Morrissey i Las Vegas. Disse shows må ikke gå glip af.