Morton er Steakhouse

42092584209258

Bar 12-21, loungen på Mortons Steakhouse, var stille tidligt en nylig aften. Som kl. vendte til 6, begyndte kunderne at drive ind, først til baren, derefter til spisestuen. Få af dem deltog i Mortons Power Hours, og alt jeg kan sige er, at det var deres tab.

Mortons Power Hours er dybest set happy hour a la Mortons. Som du måske har bemærket, har der været en eksplosion af lykkelige timer i Las Vegas for nylig, da restauranter, der er hårdt ramt af den deprimerende recession, forsøger at finde nye og bedre måder at lokke kunder på. For kunderne kan sådanne tilbud repræsentere en ganske god handel.

Happy hours er normalt tidligt om aftenen - når de fleste restauranter under alle omstændigheder er langsomme - hvilket eliminerer de fleste mennesker, der arbejder regelmæssigt. Mortons strømtimer kører ikke kun fra 17 til 18:30. dagligt, men også fra 9 til 23, hvilket betyder, at du kan drage fordel af dem før eller efter en film eller et show eller hvad som helst.Hovedtemaet for Power Hours er, at barbid og cocktails koster $ 6 hver. Der er ingen minimum af drikkevarer, så medmindre du har en virkelig stor appetit, kan du slippe af med aftensmad for 12 dollars eller deromkring. Morton's har tjent sit fornemme ry med mad og service, der konsekvent er solide, så Power Hours er et ganske attraktivt forslag.

Bar 12-21 er et traditionelt mørkt trærum, pænt indrettet, med sæder i baren, ved høje borde eller ved en skranke, der vender ud mod restauranten. Næsten med det samme kom den meget behagelige kvindelige bartender forbi for at levere glas vand.

Ved bestilling havde vi to lette valg-de små filet mignon-sandwich og pommes frites med blå ost, fordi Morton's er et steakhouse, og fordi, vel, hvem ville ikke prøve blå-ost-pommes frites? Og på grund af den opfordring, der kom fra tværs af bordet, ville vi også have isbjerget kilebid, som jeg modstod, fordi jeg virkelig, virkelig ikke kan lide isbjergsalat, som mange mennesker elsker, fordi det har halveringstiden for de ting, de ville have at putte i Yucca Mountain, men det har også omtrent lige så meget smag. Og en mojito og en gin martini (den eneste slags, hvis du spørger mig), med blå-ost-fyldte oliven (ditto). Og OK, de kalder martini en Mortoni, hvilket helt sikkert kanter på det dyrebare.

Mojito var mere minty end de fleste (det er en god ting), dens rombase er beundringsværdigt glat og martini/Mortoni passende tør, næsten astringerende. Så det var en god start, men en du kunne give afkald på, hvis du ville (husk, ingen drikke minimum).

hvad er george michaels nettoværdi

Vores servitrice bragte os først salatbidene-sagde, at hun regnede med, at hun ville starte med dem, som fortalte os, at hun havde regnet ud, at vi lavede en lille tallerken/tapas-stil middag-og jeg krympet, da de ankom. Åh, de var attraktive nok, fire redeformede høje toppet med en cremet dressing og bacon, blå ost og hårdt kogt æg, men stadig, isbjerget? Og du har sikkert set dette komme, men jeg må indrømme, at de var rigtig gode. Salaten var kold og sprød, selvom den ikke havde meget i smagen, hvilket jeg gætter på er en genetisk umulighed for isbjerget. Men de andre varianter var så livlige, at festen var en succes.

I forlængelse af middagstemaet blev de to andre barbiter bragt sammen. Kartoflerne var ren overbærenhed, sprødstegt og toppet med masser af blå ost, noget af det smeltede, nogle ikke. Og sandwichene var vidunderlige, kødet på den sjældne side og smør-mørt, som vi ville forvente, at filet mignon skulle være, boller med bare en smule sprødhed til en glad kontrast.

Jeg var indstillet, men igen nagende på tværs af bordet, denne gang til Mortons varme chokoladekage, som ikke er på menuen Bar Bites og er $ 13,50 - lidt ironisk, i betragtning af de retter vi lige havde fået for $ 6 hver. Jeg gav hul og insisterede på, at jeg ikke ville spise en bid, men som du kan forestille dig, varede det ikke længe, ​​da kagen med det smeltede center og scoopen med rig vaniljeis blev ved med at kalde mig åh, så klart. Det var selvfølgelig perfektion på en tallerken.

Og hjalp bestemt med at illustrere, helt klart, filosofien bag restaurantens happy hour.

Las VegasJournal -anmeldelser foretages anonymt for Journal -regning. Kontakt Heidi Knapp Rinella på 383-0474 eller e-mail hende på hrinella@ reviewjournal.com.

Anmeldelse

garth brooks trisha yearwood nettoformue

Morton’s the Steakhouse, 400 E. Flamingo Road; 893-0703

Samlet A.

Mad A

Atmosfære A.

Service A

Plusser: Fantastisk på alle punkter og en god handel i løbet af strømtimerne.

Minusser: At komme ind og ud er lidt udfordrende.