Film og tv -shows for at forberede dig til at storme område 51

Illustration af Wes Rand/Las VegasJournalIllustration af Wes Rand/Las VegasJournal REJSE En tidskapsel fra filmen 'Independence Day' sidder foran Little A 'Le' Inn i Rachel. (Jeff Scheid) 'Paul'-medstjernen Simon Pegg vises foran Little A'Le'Inn i Rachel. (2010 Universal Studios) Karen Allen og Jeff Bridges i 'Starman.' (Columbia Pictures)

Alienstock er mindre end en måned væk, så du skal nok begynde at blive forberedt-selvom man efter den generelle uorden omkring begivenheden 20.-22. September i Rachel skal dømme, synes det næsten ikke at være andre.

Du kan forudspille festivalen med udlændingetema bare ved at bingeing alle 14 sæsoner af Historiens gamle udlændinge.

Takket være Viceland kan du endda bruge timer på at se rapper Action Bronson se Ancient Aliens på den smartbetegnede serie Action Bronson Watches Ancient Aliens. (Nej, virkelig. Det er en faktisk ting.)Hvis det ikke er nok - eller du kræver lidt mere variation - her er et kig på filmene og tv -udsendelserne, der gør dig klar til at tage til Area 51.

'Område 51' (2015)

Paranormal Activity-skribent-instruktør Oren Peli går tilbage til den fundne optagelsesbrønd med denne advarselsfortælling om unge eventyrere, der beslutter sig for at bryde Area 51-omkredsen-efter pitstop i Las Vegas på Hooters Hotel og Seamless stripklubben, samt Lille A'Le'Inn i Rachel. Det ville være lettere at stjæle en bank end at bryde ind i område 51, erklærer en karakter. Det skyldes, at en bank forventer at blive stjålet, siger han. Ingen forventer, at nogen bryder ind i basen. Åh, hvilken forskel gør fire år.

'Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers' (2018)

Den tilbagetrukne Bob Lazar, der skabte internationale overskrifter i 1989 ved at hævde at have arbejdet med reverse-engineering fremmede rumfartøjer i et tophemmeligt anlæg nær område 51, får en sjælden optræden på kameraet i denne dokumentarfilm. George Knapp, KLAS-TV, Channel 8-reporter, der først interviewede Lazar, producerede filmen, der er stærkt afhængig af optagelser fra Lazars Channel 8-optrædener, samt en frygtelig masse filmskaber Jeremy Kenyon Lockyer Corbell, der talte med Knapp på højttalertelefon. Det indeholder også de fire ord, du næsten aldrig vil støde på: Fortalt af Mickey Rourke.

'Uafhængighedsdag' (1996)

En marinepilot (Will Smith) leder en campingvogn med fritidskøretøjer, der transporterer overlevende fra en fremmet invasion til område 51. Det er også her, hvor Air Force One og præsident Whitmore (Bill Pullman) lander, før han lancerer den amerikanske kontoffensiv med Today, vi fejrer vores Uafhængighedsdagens tale. Tre måneder før filmens udgivelse besøgte Pullman og medstjernerne Jeff Goldblum, Robert Loggia og Brent Spiner den lille A'Le'Inn for at dedikere en tidskapsel, der skal åbnes i 2050, lyder plaketten, på hvilket tidspunkt interplanetære rejsende skal være faste gæster på vores planet Jorden.

'Paul' (2011)

Britiske turister Graeme (Simon Pegg) og Clive (Nick Frost) går direkte fra Comic-Con til den udenjordiske motorvej, hvor de møder en ukrudtselskende lille grøn mand (udtrykt af Seth Rogen) og giver ham et lift i deres RV. Inden da stopper de dog ved Little A’Le’Inn, som stadig viser en signeret plakat fra rollelisten.

'The X-Files: Dreamland' (1998)

Aliens er næsten lige så vigtige for The X-Files som Mulder og Scully-og bestemt mere end de FBI-agenter, der blev portrætteret af Robert Patrick og Annabeth Gish i senere sæsoner. Denne todelte episode finder dog sted i område 51 og Rachel-omend en Rachel, der er hjemsted for eksklusive kvarterer med frodige, velplejede græsplæner og boliger med et realkreditlån på $ 400.000 i 1998 dollars. Der er endda en falsk, spredt lille A’Le’Inn, hvor beboerne samles for at nippe til vin.

'Groom Lake' (2002)

Denne uforklarligt forfærdelige fortælling om tilstødende område 51 medvirker til William Shatner, der også instruerede og modtog en historie med kredit, som kommandør Gossner, der leder en række eksperimenter med udlændinge i Nevada-ørkenen. Når et par indblandende børn leder efter tegn på udenjordisk liv, fører det til, at en af ​​hans fremmede testpersoner bliver fanget. Eller måske var det bare en tilfældig fyr i en spændende scuba suit. Det er svært at sige med sikkerhed.

'Starman' (1984)

Hvem siger, at du skal helt til område 51 for at se dem udlændinge? Hvis du er tålmodig nok, kommer en af ​​dem måske bare til dig. Tag denne John Carpenter-film om en udenjordisk, der styrter ned i skoven nær en nylig enke kvinde (Karen Allen), antager formen af ​​sin afdøde mand (Jeff Bridges) og kidnapper hende med gevær før-i en scene, der ikke gør det synes overhovedet problematisk i 2019 - de elsker i kvægvognen i et tog på vej til Las Vegas. Desperat efter penge bruger Starman sine kræfter til at rigge en spillemaskine hos Binion, og de to kører afsted i en ny sedan fra Cashman Cadillac.

'Bakkerne har øjne' (1977)

Hvis du har brug for lektioner om farerne ved at vandre for langt ude i Nevada -ørkenen, skal du ikke lede længere end denne Wes Craven -klassiker. Når en familie på ferie stopper for gas på Fred's Oasis, et faldefærdigt skur midt i ingenting, advarer den gamle sut dem: I bliver ved hovedvejen nu, hører du? Bliv på hovedvejen! De gør ikke og bliver hurtigt påkørt af en familie af muterede kannibaler.

'Naruto' (2002-07)

Anime-serien, der fokuserer på den unge ninja Naruto Uzumaki, er nøglen, hvis du vil mestre kunsten i Naruto-løbet-den akavede, armlåse-bag-dig-parallel-til-jorden-stil med at sprinte karakteren populariseret- refereret til i det originale Storm Area 51, They Can't Stop All of Us Facebook -indlæg. (Hvis vi (N) aruto løber, kan vi bevæge os hurtigere end deres kugler.)

'Fyre Fraud' (2019) og 'Fyre: The Greatest Party That Never Happened' (2019)

En hastigt organiseret musikfestival, centreret omkring en sensation på sociale medier, med få konkrete detaljer planlagt til et fjernt sted uden absolut infrastruktur? Hvorfor lyder dette så bekendt?