Mr. Chow leverer mad, service og atmosfære

Gæster spiser på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Følg @ELIPAGEPHOTOGæster spiser på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Følg @ELIPAGEPHOTO En server sætter friske tallerkener til gæster på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) En server forbereder sig på at hælde champagne fra champagnevognen på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) En server leverer en tallerken til gæsterne på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) En dessertvogn bliver skubbet af en server på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) Gæster går ind i elevatoren for at spise på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) Champagerækker vises ved indgangen til Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) Restauranten Mr. Chow har en terrasse med udsigt over Caesar Palace -poolen i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) Mr. Chow -gæster bestiller drinks i restaurantens bar på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto) Mad hentes fra køkkenet på Mr. Chow på Caesars Palace i Las Vegas, lørdag den 17. september 2016. (Elizabeth Page Brumley/Las VegasJournal Follow @elipagephoto)

Hvis mad og spisning er blandt dine interesser, har du uden tvivl hørt om Mr. Chow.

Michael Chow lancerede sin samme restaurant i London i 1968, og den blev hurtigt kendt lige så meget for sit berømthedskunder som for sit Beijing -køkken. Outlets i Beverly Hills, New York, Miami og Malibu fulgte og blev hver især et berømtheds -hangout. Og som enhver restaurant (eller restauranter) med et stort image, blev Mr. Chow hurtigt et stort mål.

Efter at restauranten åbnede på Caesars Palace i december-efter hvad Chow kaldte en årtier lang flirt med Las Vegas-kom de velkendte brokkerier rundt i byen:hunden dusørjægerens nettoværdi 2016

Det er for dyrt. Maden er ikke bedre end dit gennemsnitlige kinesiske take -away -kvarter. Tjenestepersonalet sælger konstant og forsøger at kontrollere, hvad du bestiller.

Men ved et besøg for nylig var intet af det sandt.

Serveren tilbød isvand inden han blev aftappet. Medarbejderen med Champagnevognen kom forbi og spurgte, om vi fejrede noget eller tilfældigvis var Champagne -elskere, og da vi svarede benægtende, smilede han og trillede den væk. Og mens vores hovedserver anbefalede semi-prix-fixe, var der intet pres.

hvad er jessica biels nettoværdi

Ja, priserne er høje, selv for The Strip. Kalk det op til den polerede, ekstremt dygtige service, den elegante atmosfære og, ja, en vis mængde Beverly Hills -cachet.

Hvad angår maden: Hvis nogen derude får denne kvalitet i deres kinesiske nabolag, vil jeg vide, hvor den er. Spidskålspandekagen ($ 14,50) serveres næsten overalt, men denne var flere niveauer over resten, så flakket var dens tekstur ensbetydende med butterdej. Det blev serveret med en cruet af en pænt afbalanceret sød chilisauce, et behændigt tilbehør.

Vores server sagde, at Mr. Chow Noodles ($ 19,50) ville minde os om en Bolognese, og det gjorde de faktisk. At saucen af ​​hakket svinekød var baseret på røde bønner i stedet for tomater tilføjede både interesse og langt mere komplekse smagsoplevelser, og de kinesiske nudler, den tilslørte, havde en karakteristisk sart karakter.

Svinekød med sød kartoffel ($ 36) indeholdt bidder af rig svinekød (som forventet med masser af fedt) og møre, subtilt krydrede knolde.

De grønne rejer ($ 39) berømt illustreret i et maleri af Keith Haring, skuffede. Ikke farven - bidderne af rejer fast, milde og en lys smaragdgrøn - men desværre var smagen ikke så levende.

Et tilbehør med vegetabilsk stegte ris ($ 7,50 og en stjæling, ærligt talt) fremhævede bedst kontrasten mellem Mr. Chow og det lokale kvarter. I stedet for den sædvanlige sojasauce, havde denne ris en meget let, næsten smøragtig smag, med forsigtigt sauterede spidskål, løg, kål og baby edamame drysset forsigtigt overalt.

Det indre af restauranten, på anden sal over kasinoet, er roligt, med masser af hvidt, herunder vægge, gulve og skarpt dobbelt sengetøj. Et særligt elegant touch er det gennemskinnelige panel i midten af ​​hvert bord, oplyst nedenunder for en yndefuld glød. I midten af ​​spisestuen sænker en 26-fods lysekrone med en alder, der ligner alder, en kinetisk skulptur med jævne mellemrum og langsomt ændrer form og farve for en anden verdenseffekt.

At se berømtheder er et stort trækplaster for de fleste andre Mr. Chow -steder, men selvom nogle få rygtes om at have været i, ville vi ikke regne med at se mange her. Der er ingen tvivl om, at det at spise her er en fantastisk lejlighed. Men den lækkert tilberedte mad, fremragende service og imponerende omgivelser gør det til en oplevelse, du vil værdsætte længe efter afrejse.

Anmeldelse

hvor gammel er johnny mathis sangeren

Mr. Chow, Caesars Palace, 3570 Las Vegas Blvd. Syd; 702-731-7778

Essensen: Dyr, ja, men fremragende på alle niveauer. Måske overraskende.