'A Musical Tribute to Liberace' med Wes Winters

28649502864950

Wes Winters har det største grin i Las Vegas.

Du tror måske, at stor kakkel er et falsk sceneresvar på ikke så sjove kommentarer fra publikum. Men det ekko også på tværs af lobbyen/loungen på tryllekunstner Steve Wyricks teater, når pianisten hilser velvillige efter A Musical Tribute to Liberace. Du hører det endda, når du når ham i telefonen.

Grinet tilføjer også tillid til et flygtigt øjeblik med alvor, når Winters taler om udfordringen med at åbne a) et eftermiddagsshow b) for et specifikt, for det meste ældre publikum c) i et kæmpende sted d) i en recession sommer: Hvis jeg ' m her, og mit navn er knyttet til det, det kommer til at fungere.Hidtil har Winters ingen grund til at tvivle på sin selvtillid. I det nye matinee -show inde i Wyricks teater på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, vil du lære, hvordan han lærte sig selv at spille klaver ved øret i familiens garage (klaveret ville ikke passe inde i huset), mens han voksede op langt væk udkanten af ​​Kansas City.

Winters læser stadig ikke musik, men han kan tage tre sangforslag fra publikum og trille dem ind i en medley. I 2003 landede hans beherskelse af Liberaces blomsteragtige tastaturstil ham med en koncert på næsten fem års varighed på The Liberace Museum.

hvor meget er cee lo green værd

Men ligesom Liberace med tiden blev mindre og mindre om musik, er det klart, at Winters virkelige styrke er hans eget twist på den afdøde stjernes campy -mærke med showmanship.

Nok har han pailletstøvlerne og flygelet med spejlpanel. Men han formår at vise sin egen bue personlighed uden at det kommer ud som efterligning eller spoof. Og det er ikke en slem bedrift, når vi taler om højspark til Mame med tre aktive seniordansere.

Liberace kunne ikke lide efterlignere (og) Jeg vil ikke være en, siger han til publikum. Den holdning kan kun hjælpe Winters med at dreje et hjørne, han ikke når hurtigt nok i disse nye omgivelser.

Man indser under Winters pligtopfyldende genskabelse af Theme from Exodus eller The Impossible Dream-med masser af fyld og triller til at putte ellers intetsigende, tick-tock-arrangementer-at Liberace er et Vegas-ikon, der endnu ikke er genopdaget. Ud over lejren er hans musik omtrent lige så varig som Ferrante & Teichers.

Og de fleste Liberace -fans var ikke forårskyllinger, da den flamboyante performer døde i 1987. Winters shows på museet tiltrak uden tvivl nogen overlevende loyalister, eller dem, der fik stemning til et hyldestshow efter at have set sig rundt på memorabiliaerne.

Men flyt ham ud af den kontekst, og Winters virker bokset ind. Han slår tingene op undervejs med en rullende version af Kansas City og hans egen originale ballade, Send Down an Angel, hvor klaveret lyder mere Elton John end Liberace. Han synger også bedre end den sene pianist, og at komme væk fra klaveret (omend til indspillet akkompagnement) tilføjer variation til den beskedne affære.

I sit tidligere liv var Winters en effektivitetsekspert for en dagligvarekæde, så han siger, at han er en hurtig undersøgelse af forretningsmæssige aspekter af sin drift. På samme måde har han justeret indholdet og vil fortsætte med at gøre det, indtil jeg tror, ​​vi har den største appel til folk, der kommer til byen.

Mens Liberace -forbindelsen hjælper med at undgå forvirring med f.eks. En Oscar Peterson -hyldest, er Winters enig i, at det er tid til at åbne døren nu og starte anden halvleg.

Det kan ikke komme hurtigt nok. Et grin og en personlighed så stor som Winters burde ikke skulle gemme sig under skyggen af ​​Liberaces hermelinekappe.

Lyd diasshow
ANMELDELSE
hvad: En musikalsk hyldest til Liberace med Wes Winters
hvornår: 13.00 Tirsdag-torsdag, lørdag og søndag
hvor: Steve Wyrick Theatre på Miracle Mile Shops på Planet Hollywood, 3663 Las Vegas Blvd. Syd
billetter: $ 29 (777-9974)
bedømmelse: C+ (Liberace -buffs kan tilføje en bogstavkarakter)