‘Name That Tune Live!’ Tilbyder fuld spiloplevelse

6015593-2-46015593-2-4

Det tog Jenna Hollenbeck mindre end tre sekunder at genkende Panteras kirkegårdsporte. Det skulle hun nok ikke.

Det var trods alt torsdag eftermiddag på kejserpaladset. Dette spil Name That Tune Live! havde stubbet tidligere deltagere med åbningsstammerne af Pat Benatars Heartbreaker, Go-Go’s ’We Got the Beat og Ricky Nelsons Hello Mary Lou, selvom titlen spillede i omkvædet.

Metalsangen var helt sikkert aftalebryteren for Hollenbeck, der kun havde én sang og tre sekunder i vejen for $ 10.000, hovedpræmien for denne live-spin-off af game-show-institutionen.hvad er Donald Trumps nettoværdi?

Men hun stoppede sin rødlys-summer, så snart DJ Jimmy Z (Zito) spillede de første toner, mens de kiggede og hoppede rundt på scenen, mens medværterne Chris Phillips og Marley Taylor stod slap i kæben og forsøgte at bearbejde.

Det er godt, at jeg er metalhead, sagde Hollenbeck senere, efter at spændingen faldt til ro for den første $ 10.000 vinder i det unge shows to ugers historie.

Woody Allen har sagt, at han kun ser sport på tv, fordi han ikke kender resultatet, hvilket ikke er tilfældet for manuskriptprogrammer med ham. Dette argument kan fremsættes for live -spiludstillinger på The Strip. Det er en lille niche, der er blevet testet et par gange i de seneste år, hvor kun The Price Is Right - Live graver ind i fem år nu.

Da Price åbnede, besluttede vi os for ikke at vurdere spiludstillinger med en bogstavkarakter, som vi gør for traditionelle titler, fordi oplevelsen er så variabel og individuel. Hvis du går i weekenden, får du muligvis ikke adrenalinsuset ved at se Hollenbeck sømme 14 ud af 15 sange på et minut (tager den ene pasning, hun fik tilladelse til Michael Jacksons P.Y.T. (Pretty Young Thing)).

Og i modsætning til tv-spil er dette et billetforslag, der kan betales til (måske). Er underholdningsværdien den samme som den nærliggende Mac King, hvis du går tomhændet væk? Dit kald. Hjælper det at vide, at der er runner-up-præmier, såsom Mac King-billetter og Name That Tune-nøglekæder?

Jeg kan sige, at den tilbyder den fulde game-show-oplevelse, fra det prangende sæt til den osteagtige drilleri og kroning af selvkarikaturværterne, der optræder andre steder som Zowie Bowie. Der er endda en fyr (Brad Schecter), der varmer studiea publikum inden den officielle start af showet.

hvor mange penge havde tupac, da han døde

Phillips bærer dette nye job som et andet hajskind. I har i øvrigt smukke negle, fortæller han til to kvindelige deltagere. Og når en anden korrekt identificerer Donna Summer's Hot Stuff, svarer han: Hvorfor mange tak.

Spillet er opbygget i fire dele. Den første tog en halv time på denne særlige dag, men lad 50 mennesker spille spillet - stort set alle jer, som Phillips bemærkede. Hvis du er en af ​​de 10, der bliver kaldt til scenen for hver af de første fem runder, er jeg sikker på, at tiden går hurtigere. Hvis ikke, lærer du stadig ting, såsom det faktum, at Elvis Presleys All Shook Up og Teddy Bear starter meget ens.

De hurtigst summende vindere af disse indledende par er parret sammen i strategispillet Bid-a-Second, som giver dig mulighed for at flytte byrden til den anden spiller, hvis du ikke kender sangen fra et spor, der blev læst højt.

Hollenbeck efterlod de resterende fire finalister bag sig i det tredje spil, hvor hun skulle nedskrive titlerne på 10 Beatles -sangstykker, der blev spillet på 30 sekunder. Den spiller, der får flest titler rigtigt, går efter de store penge i Conquer the Clock, udfordringen på 15 sange på et minut.

Rochester, N.Y. -beboer havde spillet og nåede til den sidste runde tidligere i hendes ferieuge. Hun spiller sin egen version af Name That Tune med sange i radioen. Hvis dette spil griber ind, kan du forvente, at mere af hendes ligner at finpudse det, som fordele i pokerrummet. (Reglerne kan også stramme op og ikke længere lade en spiller vinde en runde ved at sige, at Four Tops ’I Can't Help Myself hedder Sugar Pie, Honey Bunch.)

hvad er Benny hinns nettoværdi

Så kom der foran musikforskerne, ben på dit Brick House og din Rockin ’Robin, og helt sikkert dit thrash metal.

Kontakt reporter Mike Weatherford på mweatherford@ reviewjournal.com eller 702-383-0288.

Anmeldelse
Navngiv den melodi Live!
15.00 Onsdage-mandage,
19.30 Fredage
Kejserpaladset,
3535 Las Vegas Blvd. Syd
$ 54,95 (794-3261)