Neal Schon rocker det ud med 'min bror', Carlos Santana

Carlos Santana og hans mangeårige ven og protege Neal Schon optræder på House of Blues i Mandalay Bay søndag den 21. maj 2017. (Michaele Schon)Carlos Santana og hans mangeårige ven og protege Neal Schon optræder på House of Blues i Mandalay Bay søndag den 21. maj 2017. (Michaele Schon)

Vi skulle have set denne komme.

Charlie Santana rocker det ud på House of Blues kl Mandalay Bay. Neal Schon gør det samme med RejseHard Rock Hotel. Santanas rolle som Schons mentor dateres til Santanas originale band. Det seneste genforening af to på albummet fra 2016 Santana IV.

Alle veje fører til ... ja, en af ​​disse etaper. Det var tilfældigvis House of Blues.Schon ankom uventet, men inviterede som altid, under Santanas optræden på HoB søndag aften. Journey havde netop afsluttet sin ni-show-spree på Joint lørdag, og Schon dukkede op for at slutte sig til sin musikalske soulmate på en åndelig slange for at starte showet. De to jammede på Toussaint L’Overture, Song of the Wind og Everybody’s Everything.

hvem er dommerne på hajtanken

Det er opløftende og inspirerende for mig at lege med min bror Carlos, sagde Schon via e-mail mandag. Det er altid et spontant øjeblik og aldrig konstrueret eller planlagt. Det er ægte, og det er skønheden ved det og det, vi har sammen.

Schon var allerede en guitar gunslinger som 15 -årig, da Santana inviterede ham til at slutte sig til sit band i 1971. Schon spillede på Santana III og Caravanserai, inden han splintrede for at danne Journey.

Inden søndag havde Santana og Schon optrådt sammen på House of Blues i april 2016 og optaget en live -koncert -dvd af Santana IV. Albummet har rødder i Vegas, efter at det er blevet indspillet i Henderson's Odds On Studios over en treårig periode, der slutter i maj 2015. Tilbage til studiet var Santanas originale backingmusikere, herunder Schon, keyboardist/vokalist Gregg Rolie , trommeslager Michael Shrieve og percussionist Michael carabello , som alle dukkede op på HoB den nat.

Og i august 2013 sluttede Santana og Rolie Journey på Pearl Concert Theatre og lukkede showet med Soul Sacrifice.

Min rejse i musik begyndte med Carlos og al den glæde ved at spille, sagde Schon. Hvis der ikke var nogen Carlos Santana, ville der ikke være mig, der startede Journey. Jeg er for evigt taknemmelig over for Carlos, min bror.