Nyt 'Criss Angel Mindfreak' -show kommer til Las Vegas Strip

Criss Angel produktion. (Høflighed)Criss Angel produktion. (Høflighed) Criss Angel Criss Angels produktion. (Høflighed) Criss Angel produktion. (Høflighed) Criss Angels produktion. (Høflighed)

Criss Angel vil foretage sit ofte ventede skridt til Planet Hollywood i tide til ferien. Som en tidlig gave omdøber hotellet sit showroom til ham.

Den veteran Strip -illusionist åbner Criss Angel Mindfreak i Criss Angel Theatre, tidligere Planet Hollywood Showroom, der begynder 19. december. Angel and Caesars Entertainment annoncerede flytningen i en pressemeddelelse her til morgen. Engels forestående flytning til Planet Hollywood var rapporteret i dette rum i december.

Angel sagde i dag, at 19. december -datoen er en blød åbning i den traditionelt langsomme feriesæson. Han vil sandsynligvis fejre sin store åbning i januar, selvom den dato ikke er fastlagt.

Det er ikke mig, der tager mit Luxor -show og flytter det til Planet Hollywood, sagde Angel, der lukker 28. oktober i Luxor, i en telefonchat tirsdag morgen. Dette er et helt nyt show. Vi renoverer teatret og bringer en helt ny produktion ind.

Criss Angel Mindfreak kører onsdage til søndage med billetter, der starter ved $ 69 (minus gebyrer) og sælges kl. 10 fredag.

Angel vil have tilbragt et årti på den spidse udvej, først i Believe og senere Mindfreak Live. Således opfylder han effektivt sin oprindelige, årti lange kontrakt med Cirque du Soleil og MGM Resorts.

Det er fantastisk at være hjemme igen Planet Hollywood, hvor jeg begyndte ’Mindfreak’ i 2005, sagde Angel i en erklæring tidligere tirsdag. Da den tv-serie ændrede magien i fjernsynet, tror jeg, at mit nye show vil gøre det samme for liveoptræden og skabe en helt ny fordybende oplevelse, som underholdningsverdenen aldrig har haft.

Angel lover 75 illusioner med 20 nye effekter i sit nye show. Han planlægger at fortælle sin livshistorie under hele den kommende produktion, men da han danner dette helt nye show, vil hans rollebesætning være anderledes.

Især væk er den forrige produktions komedieelementer.

Engles sidemand på scenen, Mateo Master Amieva , vil ikke foretage flytningen fra Luxor. Amieva fremviste sit eget Action Man one-man-show på The Space i maj. Afslutningen af ​​deres løb med Angel i oktober er komisk fantastisk Penny Wiggins , eller danseren/tryllekunstneren Angel engang forfremmet som sin medstjerne, Chloe Crawford. Alle disse kunstnere, der kender Luxor, søger nye grænser efter Mindfreak Live lukker.

En utrættelig kunstner kendt for sin arbejdsetik og grænseløse ambition, omformede Angel det originale Believe, der åbnede for voldsomme anmeldelser i november 2008, ved at fjerne showet af dets Cirque -elementer til fordel for store handlinger, han selv forestillede sig. Mere gunstige anmeldelser og publikumsrespons fulgte.

Mindfreak Live, som åbnede yderligere avanceret Angels vision om magi-som-skue. Det show nåede tilbage til Angel's højt vurderede Mindfreak tv -show, og han tegner igen fra den serie i sin sceneproduktion.

Afgørende for Angel's flytning til Planet Hollywood er Kejsere Underholdningens ejerskab af Planet Hollywood Showroom. Caesars overtog lokalet fra Base underholdning i år og har nu total kontrol over de produktioner, der er iscenesat der. Planet Hollywood Showroom har været et vanskeligt rum til at sælge billetter (svarende til mange store showrooms i Las Vegas). Det sidste residensproduktionsshow, der lykkedes i showroomet, var Peepshow, der lukkede for fem år siden.

Caesars har også købt ud Skøre piger producent Norbert German på det mindre Sin City Theatre, på tværs af mezzanin -niveauet fra Planet Hollywood Showroom. På det tidspunkt, hvor Mindfreak åbner, forventes det, at Caesars vil flytte Sin City Theatre -tryllekunstnere Murray Sawchuck og Xavier Mortimer (men ikke Crazy Girls, som fortsat kører som planlagt).

Dette er for at tilfredsstille en konkurrenceklausul i Engles kontrakt, der forbyder enhver anden tryllekunstner-overskrift på sit værtshotel. Angel vedtog den samme bestemmelse i løbet af sine 10 år i Luxor.

Angel producerer showet under sit mangeårige Angel Productions Worldwide Incorporated (APWI) selskab, som han etablerede i 1989 med sin far, John Sarantakos. Base Underholdende og Caesars Entertainment er hans som produktionspartnere, faktureret som præsentanter for Mindfreak, arbejder som investorer og også som marketingfolk.

Criss Angel er en af ​​de mest innovative tryllekunstnere i verden, og vi er i ekstase med at bringe sit helt nye show til Planet Hollywood, Base Entertainment Chief Executive Officer Brian Becker sagde i en erklæring. Dette show vil chokere og charme publikum med Criss ’personlige historier sammenflettet med revolutionære illusioner og ekstraordinære fremskridt inden for magi og teknologi på scenen.

Sagde Caesars Entertainment Formand for underholdning Jason Gastwirth : Planet Hollywood er fortsat i spidsen for underholdning i Las Vegas. Criss Angels banebrydende nye show 'Mindfreak' er en helt ny tilgang til magi og styrker Planet Hollywoods ry som en førende destination for det absolut bedste inden for liveunderholdning i Las Vegas.

Engles tidligere teater vil selv undergå omfattende renoveringer til et nyt Cirque du Soleil -show, der angiveligt er centreret om motocross- og BMX -forestillinger. Virksomheden vil have lukket låget for magi i Luxor, når Mindfreak Live indlæses.

hvad er scotty mccreery nettoværdi