Nyt efterår -tv -skema giver 'deja vu' -fornemmelse

TILSTAND --STATEN FOR SAGER - 'Pilot' - På billedet: Katherine Heigl som Charleston Tucker - (Foto af: Michael Parmelee/NBC) RØDT BANDSFORENING: Octavia Spencer som sygeplejerske Jackson. RED BAND SOCIETY har premiere onsdag den 17. september (9:00 - 10:00 ET/ PT) på FOX. © 2014 Fox Broadcasting Co. CR: Michael Becker / FOX. BLACK-ISH-ABCs nye familiekomedie, 'black-ish', tager et sjovt, men dristigt blik på en mands beslutsomhed om at etablere en følelse af kulturel identitet for sin familie. Serien spiller Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross og den særlige gæstestjerne Laurence Fishburne. (ABC/Adam Taylor) ANTHONY ANDERSON, LAURENCE FISHBURNE NCIS: New Orleans - Scott Bakula spiller hovedrollen i NCIS: New Orleans, et drama om det lokale feltekontor, der undersøger kriminelle sager vedrørende militært personel i The Big Easy, en by kendt for sin musik, underholdning og dekadence. NCIS: New Orleans har premiere tirsdag den 23. september 2014 på CBS Television Network. Dette foto er beregnet til brug i forbindelse med TCA SUMMER PRESS TOUR 2014. Foto: Skip Bolen/CBS 2014 CBS Broadcasting, Inc. Alle rettigheder forbeholdes Scott Bakula som Dwayne Pride i CBS -dramaet NCIS: New Orleans, med premiere tirsdag den 23. september 2014 på CBS Television Network. Foto: Cliff Lipson/CBS 2014 CBS Broadcasting, Inc. Alle rettigheder forbeholdes Ben McKenzie, til venstre og Donal Logue spiller hovedrollen i Fox's 'Gotham'. Cr: Jessica Miglio/FOX SELFIE - ABCs 'Selfie' stjerner Karen Gillan som Eliza. (ABC/Craig Sjodin) A TO Z - Sæson: Pilot - På billedet: Cristin Milioti som Zelda Vasco - (Foto af: Chris Haston/NBC) A TO Z - Sæson: Pilot - På billedet: Cristin Milioti som Zelda Vasco - (Foto af: Chris Haston/NBC)

Enkelheden. Gentagelsen. Det forældede medium.

Når man skriver om tv i disse dage, er det let at forestille sig, hvordan det må have været at være kritiker for de sidste numre af Cave Painting Digest: Grod kill hjorte. Grod dræbe bjørn. Grod stor jæger. Men når Grod viser noget andet?

Det er ingen hemmelighed, at mens vi lever i en gylden tidsalder med kabelserier, bliver netværksprisen bare ved med at blive mere og mere afledt.For tyve år siden tilbød efterårssæsonen Friends, ER og My So-Called Life.

For ti år siden var det Lost, House, Desperate Housewives og Veronica Mars.

Selv så sent som for fem år siden bragte efteråret Modern Family, Community, The Good Wife og den ene gode sæson af Glee.

I efteråret er der en Pygmalion -opdatering kaldet Selfie.

Helt seriøst.

avn las vegas nv 2020 billetter

Tilsyneladende er hver ny serie i denne sæson enten baseret på noget (spinoffs, remakes og tegneserie -tilpasninger), inspireret af noget (Scandal and How I Met Your Mother virker temmelig indflydelsesrig) eller direkte knockoffs (her ser du på dig, Fox's Mulaney).

Ikke alle er forfærdelige.

CW's Jane the Virgin, Fox's Red Band Society og NBC's A til Z er meget sympatiske.

Fox's Gotham, NBC's Marry Me og ABC's Black-ish ser lovende ud.

Og hvis du ikke har set Broadchurch, det britiske krimidrama, som det er baseret på, er Fox's Gracepoint ganske godt.

Der er bare ikke noget, der efterlod mig råbe, eller endda frygtelig nysgerrig, for at se, hvad der derefter sker.

Her er et kig på efterårets 24 nye serier, og som altid kan tider og datoer ændres:

DE LEDENDE DAMER

Kald det Skandaleeffekten: Netværket synes endelig at have indset, at seerne vil stille ind på dramaer centreret omkring stærke, magtfulde kvinder.

MADAM SEKRETÆR

20.00 Søndag, KLAS-TV, kanal 8

Hvem er med: Tea Leoni, Tim Daly, Bebe Neuwirth, Zeljko Ivanek

Hvad det er: En universitetsprofessor og tidligere CIA -analytiker (Leoni) udnævnes til udenrigsminister, når hendes forgænger dør under mystiske omstændigheder. Hvis The Good Wife ikke fik dig til at tænke på Hillary Clinton, vil denne.

Hvordan det er: The Better Wife. De mystiske omstændigheder vinkel spiller som andenrangs House of Cards. Men dynamitstøbt, som inkluderer den tidligere Las Vegas Jersey Boys -stjerne Erich Bergen, er klar til at træde til med nogle underholdende karakterøjeblikke, når hovedhistorien halter.

TILSTAND

22.00 17. november, KSNV-TV, kanal 3

Hvem er med: Katherine Heigl, Alfre Woodard

Hvad det er: CIA -analytiker Charleston Tucker (Heigl) er ansvarlig for at udarbejde den daglige briefingsbog for præsidenten (Woodard).

Sådan ser det ud: Homeland Lite. Charleston er attraktiv, blond, tilbøjelig til risikabel seksuel adfærd og er ikke helt mentalt der. Hun er dybest set en skrivebordsbunden Carrie Mathison, minus de skøre øjne. Så er der den fjollede sammensværgelse a la Madam Secretary. Charleston skal hurtigt finde sig en Brody.

Sådan kommer du væk med mord

22.00 Torsdag, KTNV-TV, kanal 13

Hvem er med: Viola Davis

Hvad det er: En top kriminel forsvarsadvokat (Davis) underviser i en klasse, hun kalder How to Get Away With Murder, men nogle af hendes lyseste Middleton University -studerende tager det navn lidt for bogstaveligt.

Hvordan det er: Mord, hun underviste. Dobbelt Oscar -nomineret Davis vil være meget god i næsten alt. Men med et hovedpersoner på 10 tyndt tegnede tegn, tre straffesager og flere tidsspring proppet i piloten, føles resultatet solidt, men sjæleløst.

DE UDENLANDSKE KONCEPTER

Tre af efterårets mest synlige nye shows - og et af dets mindst - er genindspilninger af serier fra udlandet.

JANE Jomfruen

21.00 13. oktober, KVCW-TV, kanal 33

Hvem er med: Gina Rodriguez

Hvad det er: En 23-årig (Rodriguez) besat af telenovelas, grillede ostesandwicher og gemmer sig selv til ægteskab insemineres ved et uheld kunstigt med den eneste sædprøve fra sin nye chef, den kræftoverlevende hotelier, hun engang havde et monster crush på, i denne løse tilpasning af den venezuelanske telenovela Juana la Virgen.

Hvordan det er: Gravid Betty. De grimme Betty -sammenligninger er lette at lave, og ikke kun på grund af mangel på dramaer centreret omkring Latinas. Den skæve, charmerende Jane er velsignet med en yderst sympatisk føring og er et af de bedste shows af et dårligt fald.

RØDBANDSSAMFUND

21.00 Onsdage, KVVU-TV, Kanal 5 (sendes allerede)

Hvem er med: Octavia Spencer, Dave Annable

Hvad det er: To kræftpatienter, en pige med en spiseforstyrrelse, en dreng med cystisk fibrose, en cheerleader med et dårligt hjerte og en koma -patient bor og deltager i klasser på et L.A. -hospital i denne drama baseret på den spanske serie Polseres Vermelles.

Sådan ser det ud: GleE.R. Fra den forskelligartede gruppe teenagere, der blev latterliggjort af den gennemsnitlige cheerleader til den Sue Sylvester-lignende oversygeplejerske (Spencer), er showets Glee-påvirkninger svære at gå glip af. I betragtning af fejlen i vores stjerner viste, at unge kvinder ikke kan få nok af attraktive teenagere med langvarige sygdomme, vil denne behagelige tilflytter forhåbentlig være længe nok til at skære sin egen vej.

GRACEPOINT

21.00 2. oktober, kanal 5

Hvem er med: David Tennant, Anna Gunn, Michael Pena, Nick Nolte, Jacki Weaver

Hvad det er: Mordet på en ung dreng river en lille kystby fra hinanden, da stort set alle betragtes som mistænkte i denne nyindspilning af det britiske krimidrama Broadchurch.

Hvordan det er: Broadchurch - stort set præcist, note for note som Broadchurch, ned til at få Tennant til at gentage sin rolle som hoveddetektiv. Gracepoint lover i sidste ende at afvige fra originalen, men i mellemtiden kunne dens forfattere gøre det værre end at kopiere et af 2013 mest fremragende dramaer.

LAURAS MYSTERIER

20.00 Onsdage, kanal 3 (allerede sendt)

Hvem er med: Debra Messing, Josh Lucas

Hvad det er: Laura Diamond (Messing) jonglerer med sit job som en NYPD -morddetektiv med at tage sig af sine uregerlige børn i denne tilpasning af den spanske telenovela Los Misterios de Laura.

Sådan er det: Uff! Tonen er over det hele, fra mord og gidselsituationer til tisse-, poop- og puke -vittigheder. Det er tonedøv, frygteligt og Messing krus til kameraerne, som om hun var i en klasseskole. Det eneste virkelige mysterium er, hvordan denne ting i første omgang endte i luften.

Udenfor

TV vil altid have et sted for misfits, outliers og, i tilfælde af Utopia, rednecks, polyamorister og nøgne yogaentusiaster.

SORT-ISH

21.30 Onsdag, kanal 13

Hvem er med: Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross, Laurence Fishburne

Hvad det er: Når hans ældste søn laver hockeyholdet, begynder at gå af Andy i stedet for Andre og vil have en bar mitzvah, begynder en afroamerikansk reklamechef (Anderson) at stille spørgsmålstegn ved, om rigdom har udvandet hans families kulturelle identitet i denne komedie.

Sådan er det: Sjovt. Piloten har bestemt sine øjeblikke, hvor Fishburne viser sig dejlig som de grinede Pops. Men hele det at holde det virkelige præmis føles som den slags krogede salgshøjde, der vil blive opgivet i et par afsnit a la Cougar Town. FOR EVIGT

hvad er alex trebeks nettoværdi

22.00 Mandag (sendes regelmæssigt kl. 22 tirsdage), kanal 13

Hvem er med: Ioan Gruffudd, Judd Hirsch, Alana De La Garza

Hvad det er: En læge i New York (Gruffudd), der ikke kan dræbes, bruger de deduktive færdigheder, han har tilegnet sig i løbet af de sidste to århundreder, til at hjælpe en NYPD -morddetektiv (De La Garza) med at løse forbrydelser.

Hvordan det er: Sherlock, den udødelige. Det føles som om Fox tager et mislykket stød på noget lignende hvert par år, men med sine slotslignende undertoner kunne Forever finde et hjem på ABC. Det er ikke fantastisk, men det er genialt nok til at se, mens du laver noget vasketøj eller let husarbejde. Nogle gange er det nok.

UTOPIA

20.00 Tirsdage og kl. Fredage, kanal 5 (allerede sendt)

Hvem er med: Femten banebrydende amerikanere

Hvad det er: Femten banebrydende amerikanere forlader deres liv i op til et år for at skabe et samfund fra bunden på en fem hektar stor forbindelse dækket af 126 kameraer i denne reality-serie.

Hvordan det er: Big Brother in the Boondocks. For al highfalutin-snakken om sociale eksperimenter og skyhøje forhåbninger om at danne en perfekt livsstil, er det bare endnu et fjollet realityshow, hvor en flok fremmede tilslutter sig og råber af hinanden. Der er ingen præmie. Der er ingen konkurrence. Der er ingen mening.

FØLGENDE PROCEDURER

CBS holder fast i sit brød og smør: krimidramaet. Men i to af disse tilfælde tilføjer netværket i det mindste noget mærkeligt marmelade til det brød og smør.

NCIS: NYE ORLEANS

21.00 Tirsdag, kanal 8

Hvem er med: Scott Bakula, Lucas Black, CCH Pounder

Hvad det er: Et team af specialagenter undersøger forbrydelser, der involverer militært personale i Big Easy i dette spin -off.

Sådan er det: NCIS i New Orleans. Hvis du kan lide de andre NCIS'er, vil du sandsynligvis også nyde denne. Det er ikke frygtelig godt skrevet, men hvem elsker ikke Bakula?

SKORPION

21.00 Mandag, kanal 8

hvor er folkeretten optaget

Hvem er med: Elyes Gabel, Robert Patrick, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas

Hvad det er: Et team af strålende excentrikere rekrutteres af Homeland Security for at hjælpe med at forsvare landet mod komplekse moderne angreb.

Sådan er det: N (erd) CIS. The Big Bang Theory er et så massivt hit, du kan ikke bebrejde CBS for at forsøge at replikere det som en dramatisk thriller, komplet med en servitrice (McPhee), der hjælper genierne med at give mening om omverdenen. Men bortset fra den fuldstændig latterlige slutakt - en af ​​de mest bonkers actionscener, du (forhåbentlig) vil se i efteråret - er det hele ikke nær så sjovt, som det burde være.

FORFØLGER

22.00 1. oktober, kanal 8

Hvem er med: Maggie Q, Dylan McDermott

Hvad det er: Medlemmerne af LAPD's Threat Assessment Unit undersøger stalking -sager.

Sådan ser det ud: NCI (ck) S. McDermott spiller stort set den samme karakter, som han travede ud i sidste efterårs hurtigt glemte gidsler, og jeg glæder mig til den dag, han er i en serie, jeg vil se. Indtil da gør han hvad han kan med dette dovent forstyrrende, uhyggeligt-i-en-liv-film-måde drama fra det engang underholdende sind hos Kevin Williamson (Scream, Dawson's Creek).

Tegneseriefigurer

Ligesom sidste år er faldets mest livlige pilot et udspil af en superhelte -franchise. I modsætning til sidste års Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. håber her Gotham ikke venter til april med at sparke i højt gear.

GOTHAM

20.00 Mandag, kanal 5

Hvem er med: Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith

Hvad det er: Detektiv James Gordon (McKenzie) og hans skæve partner, Harvey Bullock (Logue), undersøger mordene på unge Bruce Waynes forældre i denne Batman -prequel, der indeholder yngre versioner af Catwoman, Penguin, Riddler og Poison Ivy.

Hvordan det er: Ikke så meget som Batman Babies, som du måske tror. Gotham er ikke så grynet som Nolan -filmene og heller ikke så lyse og fjollede som Schumacher -filmene. Logue bringer en god dybde til Bullock, der ikke er helt sikker på, hvad han skal gøre af den heltemodige Gordon, der bare er i sin anden uge på jobbet. Jo mere tid der blev brugt sammen med dem - og Robin Lord Taylor, der er meget god som Oswald Cobblepot/The Penguin - i stedet for den unge mester Bruce, jo bedre.

KONSTANTIN

22.00 24. oktober, kanal 3

Hvem er med: Matt Ryan, Harold Perrineau

Hvad det er: Dæmonjægeren John Constantine (Ryan), hvis sjæl er blevet fordømt til helvede, rejser rundt i landet for at redde andre fra en lignende skæbne, mens han bruger masser af tid på at skændes med en engel (Perrineau) i denne tilpasning af DC's Hellblazer.

Hvordan det er: En enmands overnaturlig. Ryans opfattelse af Constantine er frækkere og mere underholdende end Keanu Reeves 'version i 2005 -filmen. Men selvom piloten ikke tilbyder meget, du ikke har set før, burde det være det perfekte ledsagerstykke til sin lead-in, Grimm.

LYNET

20.00 7. oktober, kanal 33

Hvem er med: Grant Gustin, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin

Hvad det er: Når S.T.A.R. Labs partikelaccelerator eksploderer, en nørdet gerningsforsker (Gustin) får superhastighed i denne spinoff af Arrow.

Hvordan det er: Bedre end pil - i hvert fald baseret på sin pilot. Det første afsnit byder på mange påskeæg til fans af tegneserierne. Baseret på listen over kommende gæstekarakterer, virker The Flash meget mere villig til at omfavne superskurke end Arrow.

HÅNDLØS ROMANTIK

Netværksledere: Folk elskede det 'mor' -show. Sådan noget burde vi skaffe os.

A TIL Z

21.30 2. oktober, kanal 3

Hvem er med: Ben Feldman, Cristin Milioti

Hvad det er: Online matchmaker Andrew (Mad Men's Feldman) falder for advokat Zelda (How I Met Your Mother's Milioti).

Hvordan det er: Hvordan jeg mødte moderen fra ’Sådan mødte jeg din mor.’ Han tror på skæbnen; hun er langt mere praktisk. Han har en modbydelig bedste ven, der er tilbøjelig til at lyve for sex. Der er en gimmick (de vil date i otte måneder, tre uger, fem dage og en time). Der er endda en fortæller (Katey Sagal) fra en sitcom fra 80'erne. Det er som om, at nogen høstede alle HIMYM's finesser, men kun en brøkdel af sit hjerte. Alligevel er lederne tiltalende. Og du skal respektere enhver komedie, der kan forvandle Baader-Meinhof-fænomenet til en slaglinje.

MANHATTAN LOVE STORY

20.30 30. september, kanal 13

Hvem er med: Analeigh Tipton, Jake McDorman

Hvad det er: En romantiker i en lille by (Tipton) og en træt New Yorker (McDorman) begynder at date i denne komedie bygget op omkring deres indre monologer.

Hvordan det er: A til Z befolket af mennesker, der ikke kan lide. Tilsyneladende kan fyre lide bryster og piger som punge. Der kan man bare se?

GIFT DIG MED MIG

21.00 14. oktober, kanal 3

Hvem er med: Casey Wilson, Ken Marino, Tim Meadows

Hvad det er: Annie (Happy Endings 'Wilson) og Jake (Childrens Hospital's Marino) har dateret i seks år, men de ramte et fartbump, da Annie ødelægger hans detaljerede forslag i denne komedie fra Happy Endings -skaberen David Caspe.

Sådan er det: Happy Beginnings. De spredte vittigheder og tilfældige popkulturelle gags burde føles bekendt for fans af ABCs sene, store komedie. Happy Endings -piloten var afgrundsdyb, og den serie blev til sidst ret fantastisk. Denne er ret god, så himlen er grænsen.

LIGE HELT HÅLLØS

Utopia, The Mysteries of Laura og Manhattan Love Story kunne lige så let være havnet her. De er alle eksponentielt værre end Mulaney, som er her, fordi det gennem de fem afsnit, der blev screenet for kritikere, ikke ser ud til at løse nogen af ​​sine mange problemer.

SELFIE

20.00 30. september, kanal 13

Hvem er med: Karen Gillan, John Cho

Hvad det er: I et forsøg på at blive taget seriøst, henter en socialmediebesat Eliza Dooley (Gillan) en marketingekspert ved navn Henry (Cho) til at omdøbe hende til denne komedie, der aldrig så løst er baseret på Pygmalion.

Hvordan det er: TV -ækvivalent med de mygalarmer og ringetoner, som kun unge mennesker kan høre. Pepret med forældede modeord, verbale hashtags og observationer som at være ven er ikke det samme som at have venner, det føles som den mest aktuelle komedie i 2011. Men måske er jeg bare gelé.

DÅRLIG DOMMER

21.00 2. oktober, kanal 3

Hvem er med: Kate Walsh

Hvad det er: En dommer i en straffedomstol (Walsh) fester for meget, sover og bærer undertøj under dyr i denne komedie.

Sådan er det: Bare dårligt. To roller blev omskrevet og omarbejdet, og showløberen stoppede for to uger siden over kreative forskelle. En gennemgangskopi af den omarbejdede pilotafsnit var ikke tilgængelig, men ud fra originalen at dømme er det sandsynligvis den eneste gang, ordet kreativt vil blive brugt i forbindelse med Bad Judge.

McCARTHYS

21.30 30. oktober, kanal 8

Hvem er med: Tyler Ritter, Joey McIntyre, Laurie Metcalf

Hvad det er: En tæt sammensat Boston-familie ser sport og argumenterer i denne komedie.

Hvordan det er: The Hopper Commercials: The Series. Det er bare spektakulært uhyggeligt, med flere produktplaceringer til The Closer og The Good Wife end vittigheder.

Cristel

20.30 10. oktober, kanal 13

Hvem er med: Cristela Alonzo

Hvad det er: En jurastuderende (Alonzo) jonglerer hjemme med sin søsters familie og hendes mor med sin praktik på et prestigefyldt advokatfirma i denne komedie.

Hvordan det er: Stort, bredt og desperat efter at blive elsket. Du vil have rod i Alonzo, og der er et par ægte grin i begyndelsen. Men Cristela, der føles som om den slap fra 80’erne, er bare for hård omkring kanterne.

MULANEY

21.30 5. oktober, kanal 5

hvor meget tjener snl cast

Hvem er med: John Mulaney, Martin Short, Elliott Gould

Hvad det er: En stand-up-komiker (Mulaney) er omgivet af et ulige sortiment af for det meste forfærdelige venner og kolleger i denne komedie ispedd bit af Mulaneys stand-up-handling.

Hvordan det er: Seinfeld, hvis George var sort, Elaine var iraner, Newman var en narkotika-slyngende ingefær og Kramer var en ufatteligt hakket Elliott Gould. Mulaney omtales endda som en Seinfeld -ripoff i en senere episode. Stand-up-bitene er ofte sjove, men tidlige afsnit er præget af rækker af frygtelighed, der er brudt op af noget sjovt. For et par år siden opfandt New Girl et nyt ord: adorkable. Mulaney er frygtelig.