Nye ejere af Stirling Club i Las Vegas er klar til at feste

Turnberry Place på Paradise Road. (Gennemse-journalfilfoto)Turnberry Place på Paradise Road. (Gennemse-journalfilfoto) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal) Et kig på Stirling Club på Turnberry Place tirsdag den 14. november 2017. (John Katsilometes/Las VegasJournal)

Last Dance var den sidste sang, der blev spillet i Stirling Club natten til den 17. maj 2012. Og i næsten seks år syntes Donna Summer's disco-afsendelse virkelig at slutte af det kongelige rekreationsbilag på Turnberry Place.

Men det er tid til at støve den spejlede bold af. Stirling Club er købt, og de købere, der lige har betalt $ 12 millioner for stedet, er klar til at feste.

Vi har alle intentioner om at returnere alle faciliteterne til Stirling Club, siger investeringspartner Richard Ditton fra DK Hospitality -administrationsselskab, der betalte næsten $ 12,4 millioner for ejendommen. Jeg ville elske at have åbent ved nytårsaften. Det er ambitiøst, men du skal starte et sted.Hvis Dittons mål virker skyhøje, ved du, at han er en tidligere NASA-softwareingeniør (hans teknologi blev brugt på rumfærgen) og medstifter af forlystelsesselskabet Incredible Technologies.

Ditton er en ellers tavs partner i Stirling Club, der bidrager med egenkapital (og også sit perspektiv som en faktisk hjemmehørende i Turnberry Place). DK Hospitality -præsident Debra Kelleher leder de specifikke opgaver med at returnere Stirling Club til sin luksuriøse fortid.

Købet af ejendommen tog måneder at vedtage og blev foretaget sidste onsdag. Indkøbsgruppen har været interesseret i Stirling Club siden november, hvor ejendommen blev tilbudt på auktion på Ten-X online erhvervsejendomswebstedet.

Vi undersøgte oprindeligt at drive et hotel, sagde Kelleher. Men når du begynder at se på, hvad det koster, var dette en langt bedre aftale for os, og det er en ejendom med en fantastisk Las Vegas -historie.

Salget repræsenterer det seneste twist i Stirling Clubs ældresaga. Dækker næsten 80.000 kvadratmeter, åbnede anlægget i 2001 som en eksklusiv klub for beboere i Turnberry Place på 2827 Paradise Road. Inden for fem år var det et af byens mest lækre hangs, med entertainere fra hele byen, der kom ind for at synge og cavort med underholdningsdirektør Kelly Clinton-Holmes og hendes utrættelige tredelte band.

Hovedbygningen i Stirling ligger på en 3 hektar stor pakke med tennisbaner, et fuldt møbleret fitnesscenter, et cigarrum, spisestue og flere konferencelokaler. Den fyrstelige udpegede hovedbygning er dekoreret i træ, messing og en trappe lagdelt i rød løber. Scenen perkolerede indtil tilbagegangen ramte, hvilket fik ejerne til at råde Jeffrey og Jackie Soffer , og deres firma, Turnberry Associates, for at lukke klubben og sætte den til salg i 2012.

I oktober 2013 købte en gruppe Silicon Valley-investorer Stirling Club for $ 10,9 millioner, langt mindre end de $ 44 millioner, det kostede at bygge den i 2002. Et par fuldtidsansatte har siden holdt klubben i omtrent samme stand, som den var da den lukkede, men den er aldrig genåbnet for beboere.

Der er et par infrastrukturproblemer med ejendommen, siger Ditton, men det er ikke i en dårlig form.

Klubbens driftsteam har en klar, langsigtet vision for fremtiden for Stirling Club: Gendan ejendommen, og udtænk en måde at tjene penge på, så hele projektet ikke krater, som det gjorde for flere år siden, da recessionen tvang kontingent -betaler ejere fra ejendommen.

Vi er begejstrede for mulighederne for Stirling Club. Vores vision er at bevare klubbens originale stil, men forbedre oplevelsen for at tiltrække klientellet i nutidens Vegas, siger Kelleher. Vi planlægger absolut at opretholde alliancen og samarbejdet med beboere og ejere på Turnberry, og samtidig vil vi undersøge muligheder, der vil udvide vores kundebase ud over lejlighedskompleksets grænser.

Det betyder, at Stirling Club vil være langt mere fantasifuld om at tjene penge på sine tjenester, end det var i gamle dage, da de omkring 700 beboere simpelthen betalte $ 400 om måneden og havde styr på stedet. Kelleher siger, at hendes virksomhed planlægger at tilbyde forskellige medlemsniveauer. En beboer kan f.eks. Blot tilmelde sig et fitnesscenter eller tennisbane eller vælge et fuld adgangskort.

mark-paul gosselaar bare værd

Stirling Club vil også være tilgængelig for erhvervslivet og private funktioner, da The Drew og Convention Center -udvidelsen åbner i kvarteret i de næste par år.

Og klubben vil også være åben for offentligheden, selv i form af et dækningsgebyr for loungen.

Vi har meget arbejde foran os, sagde Keleher. Men det, der sker i Stirling Club i dag, er virkelig gode nyheder.